Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Усі, скрізь по всьому світі, зовсім та назавжди?Сейчас кацапы пропадут))
Сейчас кацапы пропадут))
Сейчас кацапы пропадут))
Будєш піздєть, ми тєбє і голову в масло засунєм.Переживаешь?
Переживаешь?
Тогда пойди подрочи в одиночестве.чего тут делать? Про политику тереть? Так тут не с кем. Сорри.
Ти такий хуйовий зробився Валєр’ян, чи у тєбя жизнь хуйовая такая, чи у тєбя кожа на головє сухая, я тебе не пайму!Ну я вот пришел.
И чего тут делать? Про политику тереть? Так тут не с кем. Сорри.
Он уже никуда не пойдёт.Тогда пойди подрочи в одиночестве.
@VladiTanya
213 лет назад умер Иммануил Кант-родоначальник Философии,которую преподают в ВУЗах РФ -умер в Кенигсберге (Калининград РФ)
Вот его дом-музей
Ще одна оксюморонова консерва....Ну я вот пришел.
Так тут не с кем.
Porucznik Jebłoński;59165871 сказав(ла):Видел бы ты таблищще этого синего...
модераторам спасибо.
достатньоХлопці, тут є такі, хто це пам"ятає? 1977-й рік!
Достатньо хлопців чи то ти мені, мовляв, достатньо вже тиєї вражечої попси!?!?достатньо
Советский секс она же аэробика?Ще одна оксюморонова консерва....
========================================
Що, гірше за Машку-склянку?
===============================
Теж їм дякую. Це що, свято якесь?
==================================
Хлопці, тут є такі, хто це пам"ятає? 1977-й рік!
12 февраля 2017 г. в центре Москвы состоялась очередная воскресная прогулка "Новой оппозиции". Организаторы планируют рано или поздно "разбудить общество", привлекая граждан
В совку була тільки виробнича гімнастика (производственная гимнастика)Советский секс она же аэробика?
Гиблое дело.Организаторы планируют рано или поздно "разбудить общество"
Ті, шо тут ошиваються звичайно не прокинуться ніколи. Вони і на ліжках до кремля не поповзуть, вони до останньої краплини крові будуть молитися на свого барина та хі-хікать тут, намагаючись нас образити як найгостріше та радіти нашій війні та доказувати, що все, що не робить їх х*уйло з народом - тільки заради їх особистого блага. Так, #тольколучшестало.Porucznik Jebłoński;59167374 сказав(ла):Утром фаянсовая Гадя поскачет подтвердит.