Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В першу чергу підраховуй свій бюджет, бо він зовсім в ганебному стані після Кучм, Яників, Пєть та Сєнь.Доходы бюджета в 2019 году снизятся до 20-летнего минимума
Не ХВантазуй, осауле. Велика частина постколоніального бидла продовжує жити культурою "рашен" з мовою включно, дивитися взахльоб "Інтери" та їздити в окуповані Крими, підгодовуючи імперців.а більшість українців відкрили очі тільки зараз
От так! Вже майже століття це було відомо, а більшість українців відкрили очі тільки зараз. Правильно сказано в Екклезіасті: "На все свій час!"
![]()
Дак... Вроде как они были выпущены в 20-е годы прошлого столетия. Человек с ружжом - это 19-й...скажите, а кто автор сей чудной картинки?
"без малого сто лет назад" понятие "*******" было несколько иным - вряд ли тот "*******" с балалайкой был, скорее с ружьём ...
1918 року була випущена серія поштівок українського художника Василя Гулака “10 заповідей молодим дівчатам”.скажите, а кто автор сей чудной картинки?
"без малого сто лет назад" понятие "*******" было несколько иным - вряд ли тот "*******" с балалайкой был, скорее с ружьём ...
а кто автор подписи внизу? буквы "л" и "д" на клавиатуре рядом, да ...
но тщательнее надо же ж ...![]()
1918 року була випущена серія поштівок українського художника Василя Гулака “10 заповідей молодим дівчатам”.
![]()
Не ХВантазуй, осауле. Велика частина постколоніального бидла продовжує жити культурою "рашен" з мовою включно, дивитися взахльоб "Інтери" та їздити в окуповані Крими, підгодовуючи імперців.
Случайно встречаю в Артемовске старого знакомого из Горловки, который За руцкий мир и путина.
Не зрозумів...а кто автор подписи внизу? буквы "л" и "д" на клавиатуре рядом, да ...
но тщательнее надо же ж ...
Ну дак я тож как Фаталекс: "Ой, да там и шрифт не такой и буквы не туда..." Фейк короче. И кстати, там, внизу, любопытная пометочка мелким шрифтом.Надпись, разумеется, фейковая, а картинка настоящая.
Против братства в те времена ещё никто ничего не имел, и дровенякою по этому поводу отнюдь не махал:
![]()
![]()
Ну дак я тож как Фаталекс: "Ой, да там и шрифт не такой и буквы не туда..." Фейк короче.
Через це я і не зрозумів цього посту. Бо, це ж усе видно одразу. Але, тут справа. мабуть, в тому, що можна своїм очам не вірити, через упереджене ставлення.Наверное тебе одному вместо "л" "д" померещилась. В словах "*******" и "ніколи", буквы "л" идентичны.
Ось він "великий и могучий"...
Дерзай. Тока без пометок мелким шрифтом.Ну дык легко же найти оригинал картинки с оригинальным же текстом, где шрифт вполне себе аутентичный?
Дерзай. Тока без пометок мелким шрифтом.
Ну так это ж ты про:Да мне-то зачем? Я и так знаю.
Вот и ищи.Ну дык легко же найти
Ну так это ж ты про:
Вот и ищи.