Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 22

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
Володимир, там веселее статьи есть, тут говорят что стингером сбили.
Я вже думав про це. Бо, немає, навіть, ніяких залишків від турбін. Може і були два стингера (або ігли)... Кожний влучив у свою турбіну. Тоді можна зрозуміти, що на фото немає видно, навіть, залишків від турбін...
При таких розпорошених залишках можна припускати усе, що завгодно, в тому числі і те, що їх поспіхом привезли до аеропорту і покидали на смугу. А сам літак, або посадили десь у іншому місці, або збили теж у іншому місці. У всякому випадку, на лівому березі Дону, там де більше за все кружляв літак, голі степи до самого Батайська...

Останнє редагування:
выкатывается заграницу

В 1917 и далее достаточно хорошо по Украине покатались.

странно. в январе 17го Украина еще входила в состав России, а потом в тот же год вдруг "покатались по заграницам" = "по Украине".
ну там еще и по Сибири покатались хорошо, по Дону..

Доброго здоров"я!

KNowSknTUY4.jpg

В Брюсселе задержаны по подозрению в совершении терактов трое граждан Белоруссии и один дагестанец, завербованные в ИГИЛ".

Страна, сбившая гражданский самолёт и устроившая гибридную войну, искренне возмущается, когда люди допускают, что она причастна к теракту.

Страна, сбившая гражданский самолёт и устроившая гибридную войну, искренне возмущается, когда люди допускают, что она причастна к теракту.

... ну она же искренно сбила и искренно устроила?

Все логично. "Дьявол кроется в мелочах" (с)

У Брюссель 22 березня прибула делегація українських депутатів на засідання Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ. Депутати якраз перебували поблизу аеропорту в момент вибуху і розповіли, як пройшов цей жахливий ранок.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Число погибших от терактов в Брюсселе выросло до 34 человек
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

> Двое из подозреваемых Иван и Алексей Довбаш уроженцы Гомельской области, еще один Марат Юнусов — уроженец Дагестана

Даааа, было время. Ээээээх.:D

"Хер вам" (с)

Импортозамещение....

Ты по поводу очередей, или вот этой плоской "котлетки" ьиг ***** мак...

Я пару недель назад заходил(в первый раз, клянусь)... Кофе сносный, только на хера ведро кофе?

В мережі опубліковано відео аварії пасажирського літака Boeing-737-800, який розбився під час посадки в аеропорту російського Ростова-на-Дону 19 березня

За інформацією РИА «Новости» зйомка здійснювалася з мікрорайону Олександрівка.

Грицак - тролль 80 lvl :yahoo:

зацените как бомбануло у *****ов :D

image.jpg

image.jpg

Нашу летчицу признали виновной.
****:( и гниды.

Грицак - тролль 80 lvl
на опережение сработал.У *****ов учимся.
Кстати,надо им ноту направить за оскорбление, и требовать шоп ойфоню отправили в оставку.

В мережі опубліковано відео аварії пасажирського літака Boeing-737-800, який розбився під час посадки в аеропорту російського Ростова-на-Дону 19 березня

За інформацією РИА «Новости» зйомка здійснювалася з мікрорайону Олександрівка.
я вже зарікався коментувати цю тему але сьогодні в мене виникло ще одне питання: якого хєра відео про вибух в аеропорту Брюселя можна було подивитися за кілька хвилин в неті в гарній якості... і чому вже котрий день викладують відео падіння Боїнга одне смішніше за інше.. чекаємо відео з веб-камер Волгограда... з 300 кілометрів...

вообще-то расчитывала на переговоры по этому вопросу.:(
насколько я понимаю переговоры начнутся после приговора...

Назад
Зверху Знизу