Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 19

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
насчет вырастет это врядли
В СБУ ж не аграрии работают:)

сеют-сеют, засевают. А посадят - не растет!:D

Вам на кассету записать или на бобину?
я просто теряюсь слегка ...
Вы вообще в курсе, что медиа-формат ... ммм ... немного поменялся?

выложи видео. Освежим память!

І я не розумію, коли людина, що вважає себе експертом може писати, що знає гитаристів, які не знають нот...
У мене тоді виникають підозри, що цей гитарист не зможе грати в ансамблі, бо не знає, що таке партитура. Йому що, керівник ансамбля його партію буде декілька разів награвати на музичному інструменті, щоб той потім запам"ятав і зміг грати в ансамблі? Чи задля того, щоб виконати якесь соло він має декілька разів прослухати у записі цю партію, щоб запам"ятати та виконати? Задля цього не треба бути експертом. Просто треба мати елементарні поняття про музичну творчість. . Чи Ви називаєте гитаристами людей, які навчилися брати в аккомпанементі декілька аккордів? Нещодавно була розмова з Ігорем Закусем. Мені було цікаво, все що вони виконують - це імпровізація "на ходу", чи усі партитури розписуються. Як Ви думаєте, яка була відповідь?

Вам на кассету записать или на бобину?
Музику люблю слухати вживу. Задля цього відвідую різні концерти.
Я поважаю аналогові формати... Наприклад - вініл... Для програвання бобін мій філіпс вже давно вийшов із ладу, та й головку на нього вже не можливо було придбати... А касетники я ніколи не поважав. Бо, там дуже повільна швидкість... Можна ще й цифру... Сонька дозволяє слухати у непоганій якості.

І я не розумію, коли людина, що вважає себе експертом може писати, що знає гитаристів, які не знають нот...
У мене тоді виникають підозри, що цей гитарист не зможе грати в ансамблі, бо не знає, що таке партитура. Йому що, керівник ансамбля його партію буде декілька разів награвати на музичному інструменті, щоб той потім запам"ятав і зміг грати в ансамблі? Чи задля того, щоб виконати якесь соло він має декілька разів прослухати у записі цю партію, щоб запам"ятати та виконати? Задля цього не треба бути експертом. Просто треба мати елементарні поняття про музичну творчість. . Чи Ви називаєте гитаристами людей, які навчилися брати в аккомпанементі декілька аккордів? Нещодавно була розмова з Ігорем Закусем. Мені було цікаво, все що вони виконують - це імпровізація "на ходу", чи усі партитури розписуються. Як Ви думаєте, яка була відповідь?

бгг ... в реальной жизни бывает "всё хуже" ...
человек, не знающий нот, может быть вполне успешным менеджером и лидером команды ... нет разницы, знает он ноты или нет, если чувствует музыку этого поколения и управляет коллективом.

ноты - это средство записи игры.
сейчас появились другие средства ...

Музику люблю слухати вживу. Задля цього відвідую різні концерти.
Я поважаю аналогові формати... Наприклад - вініл... Для програвання бобін мій філіпс вже давно вийшов із ладу, та й головку на нього вже не можливо було придбати... А касетники я ніколи не поважав. Бо, там дуже повільна швидкість... Можна ще й цифру... Сонька дозволяє слухати у непоганій якості.

винил ... :D лан, то святое ...
а просто с Инета скачать?
концерты каких групп Вы посетили за последние полгода?

Днями из Буковеля вернулись.
Кто? Твои соседи?
Ты ж все дни безвылазно на Буковеле ХФ бегаешь за Личим и т.д. :trollface:

Недавно моего остановил полицейский патруль с автоматами. На рождество.
И я был совершенно спокоен этому событию. Года 3 назад это было бы лотере
Кстати, что-то частенько возле твоего дома стоят машины копов. Там что, в качалке устроили подпольный массажный салон?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

слушала б и слушала :ги:

Всем добрый вечер!:україна:

концерты каких групп Вы посетили за последние полгода?
Декілька тижнів тому був у Ігоря Закуса. Із українських джазистів більш за все мною шанований. Раніше ще часто бував у Козлова на концертах.
Із теперешніх рок-груп немає ніяких уподобань, у тих, що були раніше залишилась любов до "Біттлз" і "роліків". Але. я не фанат. Люблю просто під настрій послухати. Важкий рок і щось подібне не для мене.

Назад
Зверху Знизу