Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голосуем за ВО Свобода?

• Автор теми Автор теми Egorko
  • Дата створення Дата створення
Так со мной всё отлично:) Это ж вы ядом тут брызгаете:)
Ты кстати тоже *********. Тебя так Фарион назвала

Фарион, на мое качество жизни, на мою психику ну вот ни как не влияет, и влиять не будет...А вот, кто на нее реагирует, надо призадуматься о своем самочувствие...

Фарион, на мое качество жизни, на мою психику ну вот ни как не влияет, и влиять не будет...А вот, кто на нее реагирует, надо призадуматься о своем самочувствие...
Так я её серьезно не воспринимаю. Это ж вы на неё там молитесь. Так что призадумайтесь, чтобы потом горько не было:) Сядуть усе:)

флаг вам в руки як то кажуть
:іржач::іржач::іржач:

Это разжигание межнациональной розни. За это сажают.

Я, например, не знаю, правда это, либо ложь.
Прошу аргументы, что это "брехня".

Уже давно замечена тенденция всякими потугами как только можно выдумывать новые ****атизмы с одной только целью - заменить все слова, похожие на русские.
По-нациковски "*****" - "пихва".
Значит, нужно было тявкнуть "не потрибно пихвиты". Неучи! Вас еще приходится вашему средству общения учить...
Возможно я вам открою истину, если вашему сознанию это дано понять: национализм, это НЕ свойственное состояние любого народа, национализм, это защитная реакция народа на любое проявление экспансии чужой культуры.

ага кожен день за її здоров'я молюсь... а якщо серйозно то про Фаріон я якраз і дізнався з того ролика в дидсадку і як житель ЗУ в ньому нічого образливого не побачив тільки задумася для чого страдати такию ху.нею так як коли ти виростаєш то сам вибираєш як до тебе будуть звертатись... один друг весь час був Іваном а побував в Польщі і приїхавши просив шоб його називали Яном так і приїлось та сама ситуація з Олена і чомусь стала Альона... але то вибір людини і як вона хоче що бо неї звертались.

ага кожен день за її здоров'я молюсь... а якщо серйозно то про Фаріон я якраз і дізнався з того ролика в дидсадку і як житель ЗУ в ньому нічого образливого не побачив тільки задумася для чого страдати такию ху.нею так як коли ти виростаєш то сам вибираєш як до тебе будуть звертатись... один друг весь час був Іваном а побував в Польщі і приїхавши просив шоб його називали Яном так і приїлось та сама ситуація з Олена і чомусь стала Альона... але то вибір людини і як вона хоче що бо неї звертались.

В том то и дело. что человек должен выбирать сам, а не какая-то тётка будет указывать. Ты думаешь она только эту ***ню морозит. Она вообще больная на голову

Это разжигание межнациональной розни. За это сажают.

Я, например, не знаю, правда это, либо ложь.
Прошу аргументы, что это "брехня".

Уже давно замечена тенденция всякими потугами как только можно выдумывать новые ****атизмы с одной только целью - заменить все слова, похожие на русские.
По-нациковски "*****" - "пихва".
Значит, нужно было тявкнуть "не потрибно пихвиты". Неучи! Вас еще приходится вашему средству общения учить...

ви забули про
Зажигалка-спалахуйка
Бабочка - залупівка
Лифт - міжповерховий дротохід
****уальный маньяк - пісюнковий злодій
Зеркало - пикогляд
Киндер-сюрприз - яйко-сподівайко
Соковыжималка - сіковичовичувалка
Гинекология - піхвознавство
Акушерка - пупорізка
Онанист - цюцюрковый злодіяка
Медсестра - штрикалкаУкол - заштрик
Чайник - пiсюнець
Стул-підсрічникТелевізор - бачик
Штопор - коркотяг
*********** - гумовий нацюцюрник
Коробка переключения передач - скринька перепихунців
Зонтик - розчепірка
Змей Горыныч - вужик вогнепальний
Небоскреб - хмарочёс

і так далі... такого брєду можна сотнями накопати і понавигадувати:увага::увага::увага:

хоча Небоскреб - хмарочёс шот не то по жанру має бути шось на кшталт Хмародер
з зонтиком чув шось навіть покруче... так і самокат- гуляй-нога це приїхала до сусідки її внучка з севастополя я чесне слово незнав до того що таке гуляй-нога...
з Зеркалом ну просто... ну нема слів напевно під москалів підбірка))

ну хз в мене знайомі поділились на два табори))) одні кажуть евро інші євро а мені плювати бо я не філолог то евро скажу то євро))

В том то и дело. что человек должен выбирать сам, а не какая-то тётка будет указывать. Ты думаешь она только эту ***ню морозит. Она вообще больная на голову

ну це вже її особиста проблема(вуха російські імена ріжуть) в любій партії є троха фанатичні неадикванті люди... можливо вона виступає за чистоту мовлення і самих імен... мене наприклад серйозно задовбав суржик а це можна сказати добрих 70% українців і мені також приходиться слідкувати за собою щоб не пролітали російські слова... + тепер прийняли мовний закон який ну точно не покращить ситуацію з суржиком...

Останнє редагування:
Даже в ВР многие не различают понятий "******" и "национализм". Предлагаю тем, кто не знает, почитать. Националистом есть всякий, кто любит Родину, уважает традиции, чтит славных предков своего народа. Желаю быть националистами, но никак не ******ами.
Говорят, что "Свобода" финансируется ПР, поэтому к патриотам Украины не имеет никакого отношения.

ну і закінчу таким питанням особисто до вас... за кого тоді ви будете голосувати?
ПР себе показали, БЮТ також, КПУ навіть не обговорюється, Удар ще подивлюсь як вони себе до виборів вести будуть... ну от і рамки мого вибору Удар\Свобода...

Даже в ВР многие не различают понятий "******" и "национализм". Предлагаю тем, кто не знает, почитать. Националистом есть всякий, кто любит Родину, уважает традиции, чтит славных предков своего народа. Желаю быть националистами, но никак не ******ами.
Говорят, что "Свобода" финансируется ПР, поэтому к патриотам Украины не имеет никакого отношения.

про це здається говорив симоненко і програвши суд мав вибачатись на шпальтах комсомольської правди... дякую що нагадали треба подивитись чи він це виконав:пиво:

Чей суд проиграл Симоненко?

Если вопрос ко мне, то я буду голосовать за КПУ

ну тоді якщо вам не важко напишіть логічний ланцючок як ви прийшли до рішення:confused::confused::confused: мені здається що ну не просто так 90% виборців в 91 проголосували за Незалежність, їх мабуть ЩОСЬ невлаштовувало в тому комуністичному суспільстві?:rolleyes:

Чей суд проиграл Симоненко?

я писав "здається" чи ні?) чув шось таке... якщо ви в цьому більш компетентні- просвітіть :)

о найшов то не симоненко казав а Мороз хм:eek:
«Суд зобов’язав голову Соціалістичної партії України Олександра МОРОЗА визнати факт поширення ним недостовірної інформації, що порочить ділову репутацію лідера Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Також суд зобов’язав надрукувати на офіційному сайті «Gazeta.ua» спростування із зазначенням, що вищевказана інформація не відповідає дійсності та є недостовірною. Відповідне спростування було розміщено на сайті Gazeta.ua 15 березня 2012 року»

кепська справа? проголосовали не за бандер и сельское наречие...

я ж не кажу що в вас биковське виховання? це моє право висловлюватися як мені хочеться і ваша чисно гнила СУБЄКТИВНА думка...

ну цеж не я тут ядом харкаю на любу прояву української мови і відмінної він вашої думки... цікаво де ж та фєня? :confused:

Дякую я спеціально для вас зміним... хотів провірити реакцію ... ну як бульдог чесне слово:клас:

Это не его средство общения, он всегда говорил и писал по русски. Троле-мовой он зарабатывает деньги на лекарства и интернет.

Есть такое видео

t9kD7yTJiA8

где открыто обвиняют Тягнибока в зарплате от ПР

А вот он признает что суд по этому обвинению он проиграл

AUX-D3yqLgc

я не настільки Свободою цікавлюсь щоб знати все що вони роблять але можу дати таку ссилку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

і то це сьогодні подивився))) незнаю можливо ви їх рахуєте своїми особистими ворогами?:eek: чи є такий сайтик де можна копіпастити зразу багато бруду?) шоча хз зараз перегляну ролики але було б краще в 2 словах:rolleyes:

наколіть собі на голові і ходіть:клас:

hot.pepper
ну я почув що вони програли суд по процедурним питанням а не по суті... ви добре його дивились перед тим як виложити? +ми всі знаєм які лояльні "наші" суди...

ну проявіть вашу міську вихованість, чи не навчили? бо цим своїм "свобода=сволота"
ви як там сама Фаріон:увага::увага::увага:

Назад
Зверху Знизу