Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голодные игры

Re: Голодные игры

Блин,а вас тут интересно почитать, то про вагины то про Фатиму))

Thank you to all of my followers who joined me in this renewed journey, and everyone who has visited and found something to like or connect with in my Instagram and my work. Also, thank you to those who welcomed me in theirs and inspire me to keep on going.

I recently celebrated my birthday and it was a special one….ALL I DID WAS MY ART….

And all I wanted is to celebrate the feeling of peace I now own because of it. I found a new and supportive community that has embraced me and my work. You see, I’ve been involved in many (fashion, marketing, advertising, retail). I’ve been a director, a CEO, an entrepreneur. I’ve had lots of successes and also some disappointing moments. It’s not been easy because it took away what I valued the most….peace. And recently, there was a moment where I felt destroyed, lost motivation and want to completely give up.

But while watching my son do his art, it dawned on me to try it again. Then I found a home….where I quickly saw my hard work, commitment and output to be celebrated and enjoyed….where I’m learning and continued to be challenged. So I’m feeling very lucky to have found it and be in it and look forward every morning to do it. And if there’s a down side, I just remember what I did before and ask myself…”Do you want to do that again?” The answer is NO.

Thank you everyone. (Apologies for this sappy moment…my kids will make fun of this for sure. )

Reed%20.webp

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Поскольку я поклонника прекрасного прибанила в нашем междусобойчике, чтобы не банить вообще, то не справедливо будет лишать его комментаторов.

Общайтесь

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Дывиться, що койыться.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Непогани картыны, але 2500 тыре 5000 доларив за кожну, я порахував - десь 35,000 доларив за все вона хоче. Ich frage dich, то хиба я багато хочу? А що б Вы купылы на 35,000 доларив, окрим нерухомости? Я б вэлосыпед, комп'ютер та акустычну сыстему с накопычувачами на жорсткых магнитных дысках, щоб слухаты музыку.
Ринок мае дуже прагматичну видповидь. Оци вси долЯри - це виртуальнэ бажання автора чи реальний продаж.
Пиду зара побачу ху из и чи котуеться на ринку.
За 35 тыс долярив можна шось перспектывнэ з контемпорари прыдбаты (не оци ваши енефти) и заробыты на цйому.
P.S. все, побачила - 0.0 оферов.

Американская цыганка (латинка какая-то) прислала мне пост от Филлипа_Дитя_Иисуса. Филлип сообщает: но нэгатив энерджи формед эгейнст ми шэлл проспер. Экзактли!!! Джаст бикоз ит из формед олл эраунд ю дазнт мин итс гоинг ту проспер овер ю!!!!!��

Ой, хлопцы, дивчата та нонбинари, лышэнько. В мэнэ була дывчина, колышня индуйыстка, я нещодавно про нейи думав, що йий пощастыло, що я йийы не прыбыв. Вона мэни хамыла украйынськым патрыотызмом, а я стрымано назвав його гивном, и взагалы, вона у мэни розчарувалася, колы я не кынувся рэмонтуваты йий кран, якый я и блызько нэ знаю, як рэмонтуваты. Також ця хамка мэнэ нахабно попрохала сфотографуваты львивскый вокзал, ий тыпу цикаво було, то я сфотографував, щоб видчэпылася, й нэ був дужэ здывованый, колы мэнэ затрымалы мэнты.

А я ий казав, що якщо прыпыныться доступ до твого влагалыща, мы, скориш за всэ, розлучымося. А вона пизнишэ казала, что просто зи мною товарышувала та жалила, та пэрэстала мэнэ чытаты.

Що вы думайетэ? Колы я думаю, що йийы мижна побыты ногами, сьогодни вона на мэнэ пидпысуйеться в инстаграми, звидкы вона мэнэ взяла, мабуть, рэкомендация по номэру тэлэфона. Вона бачыла мойы пэршы картыны та мий пэрший инстаграм, на початку такый же самэ по контэнту й з майже такым ником, його в мэнэ хакэры вкралы. Туды вона нэ пидпысувалася. А сюди, бач, пидписылася. Вона ж певно достатньо пры розумы, щоб пам'ятаты, що цэ я. Що цэ за хамство? В мэнэ вже була писля тэбэ Йуля, Фатыма, аналогова любовныця, Инга, Фокс, Малэфисэнта та ще ряд добутых важкою сьорфинг-"спам"-працэю жинок. А ты, "патриотка", навить у Львови не захотила залышытыся та зникла на содэржання родычив в Испанийю. То що тоби трэба, колы все одно твойе ********* "внэ зони доступа"?

Чы фолловбэкаты на цю малоприйэмну дурэпу чи ни

У меня еще и Пиранья есть в ленте. Это ****ец. Совсем мерзкая стала. Хотя что с нее взять. Пусть воображает. Остальные вагиноинвалиды из ситэ-пати - еще хуже.

Назад
Зверху Знизу