Re: Голодные игры
Ой, хлопцы, дивчата та нонбинари, лышэнько. В мэнэ була дывчина, колышня индуйыстка, я нещодавно про нейи думав, що йий пощастыло, що я йийы не прыбыв. Вона мэни хамыла украйынськым патрыотызмом, а я стрымано назвав його гивном, и взагалы, вона у мэни розчарувалася, колы я не кынувся рэмонтуваты йий кран, якый я и блызько нэ знаю, як рэмонтуваты. Також ця хамка мэнэ нахабно попрохала сфотографуваты львивскый вокзал, ий тыпу цикаво було, то я сфотографував, щоб видчэпылася, й нэ був дужэ здывованый, колы мэнэ затрымалы мэнты.
А я ий казав, що якщо прыпыныться доступ до твого влагалыща, мы, скориш за всэ, розлучымося. А вона пизнишэ казала, что просто зи мною товарышувала та жалила, та пэрэстала мэнэ чытаты.
Що вы думайетэ? Колы я думаю, що йийы мижна побыты ногами, сьогодни вона на мэнэ пидпысуйеться в инстаграми, звидкы вона мэнэ взяла, мабуть, рэкомендация по номэру тэлэфона. Вона бачыла мойы пэршы картыны та мий пэрший инстаграм, на початку такый же самэ по контэнту й з майже такым ником, його в мэнэ хакэры вкралы. Туды вона нэ пидпысувалася. А сюди, бач, пидписылася. Вона ж певно достатньо пры розумы, щоб пам'ятаты, що цэ я. Що цэ за хамство? В мэнэ вже була писля тэбэ Йуля, Фатыма, аналогова любовныця, Инга, Фокс, Малэфисэнта та ще ряд добутых важкою сьорфинг-"спам"-працэю жинок. А ты, "патриотка", навить у Львови не захотила залышытыся та зникла на содэржання родычив в Испанийю. То що тоби трэба, колы все одно твойе ********* "внэ зони доступа"?
Чы фолловбэкаты на цю малоприйэмну дурэпу чи ни