Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГО "Спілка ветеранів АТО" єднає патріотів!

• Автор теми Автор теми espritl
  • Дата створення Дата створення
Харьков остается мусорским городом или как АТОшников держат за баранов!
Предисловие.
Начальника УВД в Харьковской области Дмитриева, опубликовал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
о том, что назначил комисси по переаттестации мусоров в полицейские. (правда с Фесбука пост уже удалил).

Вопросы возникли на старте:
Когда и кто аттестовал самого Дмитриева и его замов??
Я помню как его только назначили весной 2014го года. По площади с дубинками ходили колорады, а он как трусливый котенок не знал где ему спрятаться. Такой человек не может управлять УВД области, значит он просто подставная фигура, а управляет кто-то другой. Не знаю кто. Может его первый зам
,а может
. Хрен его знает, но эти люди больше похожи на криминальных авторитетов, чем на блюстителей правопорядка.

Начинаю искать, а как же формируются эти комиссии. Инструкция утверждена Приказом министра ВД
и конечно она написано чисто по Аваковски, в ней есть только одно предложение о том, что в состав комиссии могут входить представители общественных организаций. Не расписано ни квоты представителей общественности, ни порядок отбора, ни критериев, ничего. Ладно думаю, есть у нас одна из организаций “Союз Ветеранів АТО”, туда много наших вступили. Прихожу. Познакомились с Сашей, который, по его словам, служил в 93й, воевал в аэропорту, был ранен, выздоровел и занялся Союзом. Говорю как есть, хочу вступить в спилку чтобы вы меня направили в аттестационную комиссию. Саша говорит – отлично, мы как раз этим сейчас занимаемся, готовим список. Так как у вас юр.образование и опыт общения с мусорами, конечно вас направим. Я спрашиваю, Саша, ты точно старший и сам принимаешь решения? Потому что я уже предвижу конфликты. Если в работе комиссии я буду настаивать на увольнении того или иного сотрудника, на тебя никто не будет давить, а ты потом будешь пытаться давить на меня? Это серьезный вопрос! Ну, говорит, я голова городской организации, а областной голова КОЗЛОВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВІКТОРОВИЧ.
Я – а он кто такой?
Саша – он тоже был в АТО, он из батальона Харьков-1.
Я улыбаюсь – это же мусорской батальон, а комиссия проверять будет мусоров, ты не видишь конфликт интересов?
Та нет, говорит, я скорей стану твою сторону, старых ментов надо отсеять.
Ок. Заполняю анкету, вступаю в организацию и тут приходит Козловский. Поговорили о том о сем, а на счет списка, нет говорит, там СВОИ ПРОВЕРЕННЫЕ ЛЮДИ!
И тут все становится на свои места. Я конечно не вступаю в мусорскую организацию, Саше где-то в глубине души становится стыдно, но вида он не подает.
Мораль сей басни такова. В АТО мусора прикрывались военными и стояли где-то сзади, как заградотряды и тут тоже самое. Оденут военную форму, нацепят медали о ордена и проведут в чистую, непорочную полицию старых и очень порочных мусоров.
Фсё!

Немного печально за тебя! Не то что бы я был не согласен с твоим постом, где много букв, но как-то странно, вроде, грамотный человек а рассуждаешь очень наивно. Харьков есть и будет мусорским городом, или ты думал, что за год, что тебя не было, провалятся в иное измерение? Их стало как минимум на 1000 человек больше ) Тебя удивляет состав комиссии? Но почему он должен быть другим, у власти 99% тех же людей, в силовиках те же люди, что здесь удивительного? Ты удивляешься кто аттестовал Дмитриева и компанию, а кто аттестовал Авакова? И откровенно говоря может быть только один тест- на полиграфе, и опять же кто будет тестировать? Очевидно ты думал, сидя в окопе, что где то там в теплом Харькове, все меняется, люстрация, продвижение демократических идей, борьба с коррупцией и т.д. А тут приходишь, и бац - все тоже самое, вывеску поменяли а все остальное забыли) . Извини, но шапка, вообще отпад- АТОшников держат за баранов, ну что за детский сад ) Это даже не новость. Как раз загадка не для "баранов":
Пенсионер получает 1200грн пенсии, за месяц коммуналка сьедает 900грн. Батон в селе пенсионера стоит 8грн, в месяце 30дней. Моток веревки стоит 30грн. мыло "Детское" 5грн. Вопрос: хватит ли пенсионеру денег в конце последней недели на мыло и веревку если он не заболеет простудой?

Роман ты вроде бы послужил немного, должен понимать:
вот есть например какое-то подразделение, условно рота,
более менее уже налаженная команда: ктото снайпер, ктото пулеметчик, ктото в штурмовом взводе - и однажды в нее приходит оч хороший парень и говорит: "у меня есть понимание как взломать линию фронта - а сейчас дайте мне пострелять из ЗУшки, я в ней вообще специалист редкого профиля и давно к этому стремился"
При всем уважении к желанию прорвать фронт и наказать врага - видим тебя в первый раз и реальные, движущие тобой мотивы нам не понятны. Как мы можем тебя поставить на важную точку, если ты еще не провереный?
СВОИ ПРОВЕРЕННЫЕ ЛЮДИ - это те в которых можно быть увереным и можно расчитывать на их понимание и помощь - как в общем для организации, так и для отдельных ее членов. А ты появился здесь только для того чтобы аттестовать мусоров - и скорее всего на этом твое взаимодействие с остальными и с организацией закончится.
по поводу мусора, ментовской батальон, мусорская организация: Донбас, Азов, Харьков-1 - однозначно все с самого начала, с весны 2014 года, мусорские батальоны. И все добровольческие и никто из них, НИ ОДИН ЧЕЛОВЕК не пришел сюда по повестке. Все конечно же мечтали в загранотрядах за военными в тылу где то стоять, особенно в апреле 2014, когда в Харькове на колени майдановцев становили и здесь в Харьковской области более 20 диверсионных групп ГРУ работало. понятно было что только автоматом можно остановить возможное будущее, непоправимое.
Создавай свою организацию, работай с людьми, неси им светлое, доброе и вечное - и несомненно и у тебя со временем появятся СВОИ ПРОВЕРЕННЫЕ ЛЮДИ. К сожалению и на фронте шизоидов по повесткам более чем хватало.

Предисловие.
Начальника УВД в Харьковской области Дмитриева, опубликовал
о том, что назначил комисси по переаттестации мусоров в полицейские. (правда с Фесбука пост уже удалил).

Вопросы возникли на старте:
Когда и кто аттестовал самого Дмитриева и его замов??
Я помню как его только назначили весной 2014го года. По площади с дубинками ходили колорады, а он как трусливый котенок не знал где ему спрятаться. Такой человек не может управлять УВД области, значит он просто подставная фигура, а управляет кто-то другой. Не знаю кто. Может его первый зам
,а может
. Хрен его знает, но эти люди больше похожи на криминальных авторитетов, чем на блюстителей правопорядка.

Начинаю искать, а как же формируются эти комиссии. Инструкция утверждена Приказом министра ВД
и конечно она написано чисто по Аваковски, в ней есть только одно предложение о том, что в состав комиссии могут входить представители общественных организаций. Не расписано ни квоты представителей общественности, ни порядок отбора, ни критериев, ничего. Ладно думаю, есть у нас одна из организаций “Союз Ветеранів АТО”, туда много наших вступили. Прихожу. Познакомились с Сашей, который, по его словам, служил в 93й, воевал в аэропорту, был ранен, выздоровел и занялся Союзом. Говорю как есть, хочу вступить в спилку чтобы вы меня направили в аттестационную комиссию. Саша говорит – отлично, мы как раз этим сейчас занимаемся, готовим список. Так как у вас юр.образование и опыт общения с мусорами, конечно вас направим. Я спрашиваю, Саша, ты точно старший и сам принимаешь решения? Потому что я уже предвижу конфликты. Если в работе комиссии я буду настаивать на увольнении того или иного сотрудника, на тебя никто не будет давить, а ты потом будешь пытаться давить на меня? Это серьезный вопрос! Ну, говорит, я голова городской организации, а областной голова КОЗЛОВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВІКТОРОВИЧ.
Я – а он кто такой?
Саша – он тоже был в АТО, он из батальона Харьков-1.
Я улыбаюсь – это же мусорской батальон, а комиссия проверять будет мусоров, ты не видишь конфликт интересов?
Та нет, говорит, я скорей стану твою сторону, старых ментов надо отсеять.
Ок. Заполняю анкету, вступаю в организацию и тут приходит Козловский. Поговорили о том о сем, а на счет списка, нет говорит, там СВОИ ПРОВЕРЕННЫЕ ЛЮДИ!
И тут все становится на свои места. Я конечно не вступаю в мусорскую организацию, Саше где-то в глубине души становится стыдно, но вида он не подает.
Мораль сей басни такова. В АТО мусора прикрывались военными и стояли где-то сзади, как заградотряды и тут тоже самое. Оденут военную форму, нацепят медали о ордена и проведут в чистую, непорочную полицию старых и очень порочных мусоров.
Фсё!

Я тож не вступал. Все эти орги для решения частных вопросов конкретных людей. Рядовые члены и в африке члены рядовые :D да и не рядовые тоже. Не знаю на шо Саша надеется, ибо он сам тулился в полицию, да завернули, о чем в газетах писали.

Создавай свою организацию
это беспонту без людей ходя бы вхожих в большие кабинеты. Только такие люди и сами по себе не простые, и без интересу им такое. В общем, реально собрать тысячу голодранцев, только они ничо не решали и не решают. Если нет людей в системе, ты сосешь. К примеру, калека атошник не может 10 соток получить. Все эти орги им в том числе продавить ничо не могут. Но по телеку он герой. Зато уборщица какогонить *****аса из прокуратуры - вполне и 2 гектара получает в томже харькове. А также теща, жена, доченька 18 летняя, и так далее. Аж бегом и с полпинка.

Немного печально за тебя! Не то что бы я был не согласен с твоим постом, где много букв, но как-то странно, вроде, грамотный человек а рассуждаешь очень наивно. Харьков есть и будет мусорским городом, или ты думал, что за год, что тебя не было, провалятся в иное измерение? Их стало как минимум на 1000 человек больше ) Тебя удивляет состав комиссии? Но почему он должен быть другим, у власти 99% тех же людей, в силовиках те же люди, что здесь удивительного? Ты удивляешься кто аттестовал Дмитриева и компанию, а кто аттестовал Авакова? И откровенно говоря может быть только один тест- на полиграфе, и опять же кто будет тестировать? Очевидно ты думал, сидя в окопе, что где то там в теплом Харькове, все меняется, люстрация, продвижение демократических идей, борьба с коррупцией и т.д. А тут приходишь, и бац - все тоже самое, вывеску поменяли а все остальное забыли) . Извини, но шапка, вообще отпад- АТОшников держат за баранов, ну что за детский сад ) Это даже не новость. Как раз загадка не для "баранов":
Пенсионер получает 1200грн пенсии, за месяц коммуналка сьедает 900грн. Батон в селе пенсионера стоит 8грн, в месяце 30дней. Моток веревки стоит 30грн. мыло "Детское" 5грн. Вопрос: хватит ли пенсионеру денег в конце последней недели на мыло и веревку если он не заболеет простудой?

Вы прочитали много букв, но вам их не хватило чтобы понять смысл.

Я с разных сторон рассматривал десятки проблем нашего государства и любую из них можно решить одним движение - объединением.
Я еще мог понять почему люди не могут объединяться
И казалось бы, кому проще объединится и создать профсоюз. Страшно потерять работу.
С трудом, но понимаю почему бояться объединяться в ОСМД. Их напугали - Кернес отберет квартиры.
Но, *****, атошники год жили вместе. Видели весь это *****астизм. Видели что за герои мусора в АТО. И тут вступая в организацию, даже не поинтересовались, а кто руководили? Кто создатели?

Да, есть меня такая проблема. Я от людей ожидаю большего и не перестаю удивляться.
Но написать об этом все равно надо было, хотя бы для тех кто еще не вступил и может быть успеет прочитать.

это беспонту без людей ходя бы вхожих в большие кабинеты. Только такие люди и сами по себе не простые, и без интересу им такое. В общем, реально собрать тысячу голодранцев, только они ничо не решали и не решают. Если нет людей в системе, ты сосешь. К примеру, калека атошник не может 10 соток получить. Все эти орги им в том числе продавить ничо не могут. Но по телеку он герой. Зато уборщица какогонить *****аса из прокуратуры - вполне и 2 гектара получает в томже харькове. А также теща, жена, доченька 18 летняя, и так далее. Аж бегом и с полпинка.

Если бы было 1000 сознательных человек в организации, можно горы свернуть!
Но их не будет.
В этой Спилке больше 1000человек и большая часть вступила просто чтоб получить кусок земли. Люди не осознают свой силы при объединении и ведутся косточку, которую им любезно кидают со стола.

Новости Харькова
Харьковская областная общественная организация «Союз ветеранов АТО» обратилась к Президенту Украины Петру Порошенко с просьбой отметить государственной наградой главу Харьковской облгосадминистрации, председателя Харьковской территориальной организации партии «Солидарность» - Блок Петра Порошенко» Игоря Райнина.

Прокомментируйте более детально.. за какие заслуги выдающиеся хотите наградить нашего губернатора?

Новости Харькова
Харьковская областная общественная организация «Союз ветеранов АТО» обратилась к Президенту Украины Петру Порошенко с просьбой отметить государственной наградой главу Харьковской облгосадминистрации, председателя Харьковской территориальной организации партии «Солидарность» - Блок Петра Порошенко» Игоря Райнина.

Прокомментируйте более детально.. за какие заслуги выдающиеся хотите наградить нашего губернатора?

Могу ставить 10 к 1 что вменяемого ответа не будет.

Новости Харькова

да, на фейсбуке читал. Унылое ****о, короче. Там веселая карусель наебаловская. Типа дают землю в области, типа благодаря райнину, но по 10 соток, а не по 25 как по закону. Кто-то варит себе нормально земли, по 15 соток с тела, и ясное дело не на окраине задрыщенска. Ну как один мудрый милиционер не может тут наградить другого не менее умного чиновника? :D Не знаю ни одного милиционера, который не проскакал мимо ато, и дета запнулся и чето не получил. Как по мне ***** растрелять и райнина и гепу. А держземлеустрий вообще сжечь ***** в разгар рабочего дня.

Если бы было 1000 сознательных человек в организации, можно горы свернуть!
Но их не будет.
в харькове есть такие сознательные (я не про себя), которые говорят тоже самое.

да, на фейсбуке читал. Унылое ****о, короче. Там веселая карусель наебаловская. Типа дают землю в области, типа благодаря райнину, но по 10 соток, а не по 25 как по закону. Кто-то варит себе нормально земли, по 15 соток с тела, и ясное дело не на окраине задрыщенска. Ну как один мудрый милиционер не может тут наградить другого не менее умного чиновника? :D Не знаю ни одного милиционера, который не проскакал мимо ато, и дета запнулся и чето не получил. Как по мне ***** растрелять и райнина и гепу. А держземлеустрий вообще сжечь ***** в разгар рабочего дня.
Скорее это: " Сейчас они работают над тем как получить землю, войти в долю с застройщиками и построить что-то вроде МЖК Интернационалист. Эти менты от имени бойцов АТО получат несколько квартир, руководство организации получит неплохой кусок от застройщика. Все понятно, но не всем."(ц)

людська свідомість у переважній частині має справу з ярликами.
Більшість існуючого сприймається вже через зрозумілі затверджені штампи. Для кожного він свій: патріот - бендера, посадовець - корупціонер, АТО - громадянська війна і так далі.
Чомусь важко зрозуміти що світ не є розподіленим рискою на абсолютне чорне та абсолютне біле. Практично все є забарвленим різними відтінками сірого.

Повертаючись до вашої злоби.

по-перше: два роки тому 90% відсотків з тих, хто пішов до добровольчих батальйонів МВС не мали ніякого відношення до міліції. Ще раз хотів би нагадати: всі вони йшли добровольцями, не чекаючи повісток - тоді це була єдина можливість швидко отримати зброю у руки та захистити свою землю та родину.
При всьому тому що у Авакова є свої недоліки та хиби
- кожний хай наклеєю свій ярлик: мусор, комерс, крадій та інше -
без добровольчих батальйонів МВС та його власних дій не було би війни на Донбасі.
Війна була би на Слобожанщині чи на Полтавщині.
7 квітня 2014 року у Харкові у захопленій будівлі ОДА ввечері сепарати оголосили про створення ХНР. Вже вночі Аваков привіз до Харкова вінницький ЯГУАР - мусоров як звично їх називають, особисто вмовляв ціх бійців діяти рішуче і що від їх дій залежить майбутнє України. Так, він докладав деякі вагомі аргументи, але не нам його судити за це.
Зранку 8 квітня будівля ОДА була звільнена, її зайняв ЯГУАР та частини нацгвардії. Мусора.
Харків вистояв.
Військові тоді не воювали з народом - вони ще не визначилися де їх народ.
А через 2 дні почали формуватися батальйони МВС бо стало зрозуміло що без загонів патріотів країну не зберегти.
І зрозуміло, що до цих загонів потрапляли і хворі люди, і насильники, і вбивці. Такий був час і не було іншого рішення.
Деякі подробиці того часу можливо буде оприлюднити тільки років через 10 - коли вже підуть значні постаті які приймали безпосередню участь у цих подіях.
Історію роблять одиниці.
Свідомі люди - а їх не буває тисячі.
Виходячи з цієї маленької розповіді, Роман, ти відміть собі десь на папері - засновниками нашої організації були добровольці.

по-друге:
земельні ділянки які отримають учасники АТО за допомогою нашої організації - призначенням під садівництво і по Закону України вони мають бути розміром до 12 соток.
Усі і отримують по 12 соток.
Також ми допомагаємо у оформленні і ділянок під будівництво і під ОСГ. Але їх поки незначна кількість, тому що у кожному такому випадку треба працювати точечно. а коли є вибір - вирішити питання для 100 учасників АТО чи для 2-3, обирається більшість. Це наш вибір і не вам за це нас судити.
Можете допомогти - допомагайте:
підшукуйте землю, встановлюйте її власників, проводьте розмови, наводьте аргументи. Коли вирішите ці питання - можна дати оголошення на форумі, збирати атошників. Потім треба буде проводити загальні збори, доводити людям процедуру оформлення, допомагати їм розбиратися з паперами та документацією. Ще також треба організувати консультування з юристами щодо правильності отримання прав власності, перевіряти чи не кинув хтось коли шапку на цю землю раніше. Ще також треба виїжджати на місця і наводити края з місцевими поважними особами, латіфундістами та багатіями, які впевнені що учасники АТО повинні йти лісом туди, звідки вони і прийшли - у зону АТО.
Звичайно набагато простіше сидіти та писати
"Типа дают землю в области, типа благодаря райнину, но по 10 соток, а не по 25 как по закону. Кто-то варит себе нормально земли, по 15 соток с тела, и ясное дело не на окраине задрыщенска"

по-третє:
за які заслуги ми звернулися до президента з проханням нагородити державною нагородою губернатора Харківської області Ігоря Райніна. Не зосереджуючись на інших пунктах, зазначених у нашому відкритому зверненні, тільки у піднятому вище земельному питанні:
вже засновано 6 селищ для учасників АТО у Харківській області.
Це проекти Малинівка, Бабаї, Вільхівка, Коротич, Руська лозова, Липці. Де вони знаходяться легко подивитися на карті.
У них та у інших проектах нагоду оформити земельні ділянки отримали близько 1 500 учасників АТО. Всі ці проекти були розроблені на протязі останнього року.
Як нам вже доводили з піною у рота - виділення земельних ділянок повинно бути роботою та обов`язком державних посадовців. Але чомусь Балута і волонтери, які постійно крутилися біля нього, не надавали цьому ніякої уваги.
Звичайно контролювати потоки гуманітарки набагато значніше, ніж штовхатися та ворогувати з могутніми латіфундістами. І відвезти за день на фронт машину печива та води та пофотографуватися з бійцями простіше ніж півроку за допомогою юристів та як ви кажете - мусоров, воювати за земельні ділянки для учасників АТО під Руською Лозовою з тими хто ще 10 років тому вкрав практично усю землю навкруги цього селища.
Так ось - доводимо що у інших регіонах дуже важко учаснику АТО отримати землю поблизу обласного центру (ближче ніж 30 км), з нормальною інфраструктурою, дорогами. Ми маємо зв`язки з організаціями учасників АТО у інших регіонах та знаємо справжню картину. К тому разі і у Київській області, у якій так багато патріотів та щедрих українців: там вже 2 роки не можуть остаточно вирішити питання з одним єдиним селищем для учасників АТО поблизу Києва - Биківнею.
У цьому якраз найкраще проявляється ставлення посадовців, громади до своїх членів - у данному випадку учасників АТО.
Усі вищезгадані проекти не могли би бути реалізовані без допомоги губернатора та обласного керівництва ДержГеоКадастру.
Це все вже не торкаючись того, що хтось з хлопців за допомогою обласної адміністрації отримав та отримує допомогу у лікуванні для своїх близьких, рідних. Ми це не піаримо, не викладаємо на сайті і сильно не розпоширюємо - хай це роблять волонтери. Така у них робота.

А цей лист - наша особисте рішення і це справа громади ветеранів АТО до кого та як звертатися.
Ніхто не просив нас його писати.
Так само як ніхто не просив нас йти воювати за Україну.

Останнє редагування:
.

а о чем сказать хотели??:rolleyes: зачем столько пафоса?? :rolleyes:
Цільове призначення та норми безоплатної приватизації
Земельні ділянки можуть бути надані військовослужбовцям у власність у межах норм безоплатної приватизації, визначених статтею 121 Земельного кодексу України, а саме у таких розмірах:
для ведення садівництва — не більше 0,12 га;
для ведення особистого селянського господарства — не більше 2,0 га;
для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах — не більше 0,25 га, в селищах — не більше 0,15 га, в містах — не більше 0,10 га;
для індивідуального дачного будівництва — не більше 0,10 гектара.
там не только 12 соток , вы бы сразу и закон процитировали
Зачем награждать чиновника за то что он делает свою работу???

о как втирают :D но по сути кто хотел поехать в допу, тот поехал. Кто в славянске фуры шмонать, тот поехал шмонать. И не нада кивать в сторону ягуара, они тут причем? Знаю мвдешника, который востановился на службе благодаря ато, просидел все время в тылу, сьездил на 3 дня на вторую линию, получил и землю, и убд первее всех тех, кто на передке по полгода провоевал. Вроде как и по закону, и человек он не плохой в общем. А все равно как-то по *****астически получается. Люди реально воевавшие подали бумажки, но мусора их задвинули, инфа 100%. Чем ближе к тылу, печатям и бумажкам, тем как-то все у людей ладится намного лучше.

Військові тоді не воювали з народом - вони ще не визначилися де їх народ.
Щоб ти знав військові в той час уже місяць як на границі стояли й захищали від прямого вторгнення!!!

Ти навіть в своїх постах показуєш що ти МЄНТ!

Більшість існуючого сприймається вже через зрозумілі затверджені штампи. Для кожного він свій: патріот - бендера, посадовець - корупціонер, АТО - громадянська війна і так далі.
К чему это бла-бла-бла? Учитесь на депутата шановный? Высокопарно-витиевато говорить и ничего не сказать- домашнее задание?
Зачем столько букв почти полного бреда? Особенно про ментовских добровольцев, знаем про то, что на больничку люди сходили что бы в "добровольцы" не попасть, и про то как менты служили, то же знаем. Кого ты лечишь, если ты, дальше Славянска не выезжал, то нечего рассказывать про вашу "службу".Я сам лично видел как ваша третья линия на сьебалась только жаренным запахло.Я не слышал вообще про Харьков-1 и Харьков-2, те подразделения, которые двигались в АТО мы знаем и они на слуху, потому что были рядом. И если наш товарищ ВСУшник имеет мнение о ситуации, он его отписал и это его право, тем более, что он прав. И если бы ты был умнее то скромно бы промолчал и не расписывал героев-милиционеров, великого Авакова, и прочую хрень.
Если уж клепаете свои ментовские делишки прикрываясь спилкой, то нехрен при этом еще и квакать на тех кто реально переживает за страну!

Доброго дня.
25,03,2016 року при поверненні з 23 госпітального відділення 15 клінічної обласної поліклініки додому через автовокзал на Гагаріна.Коли підійшов до каси№3 та спробував купити квитка на автобус Харків-Дніпропетровськ відправленням в 17:35 до м.Перещепино.
Почув відповідь:Льготних квитків немає,хочете купляйте за гроші.
На моє обурення була відповідь що:У нас є список рейсів на які тільки один льготний білет тільки дається.
Хотя білети на цей рейс при мені продавали за кошти.Так як слідуючий рейс був у 20:00 та поки б я доїхав додому то було б уже близько 24:00.Я не спорився з ними бо на данний час лікуюсь по контузії й хвилювання лишні мені можуть зашкодити.Я спитав у водія чи возьме він по УБД на що отримав задовільну відповідь ,та по приїзду додому пишу вам цього листа.Такі історії я чув за останній місяць не одну хотя раніше такого нечув.Тому це потрібно якось прекратити.Прошу Вас оприлюднити якось інформацію(листівки на автовокзалах) для того щоб або можна було кудись звернутись для юридичної допомоги або для коригування протидій цим правопорушенням проти УБД.

Коли підійшов до каси№3 та спробував купити квитка на автобус Харків-Дніпропетровськ відправленням в 17:35 до м.Перещепино.
часто пользуемся именно этим рейсом проблем никогда не возникало, причем когда к льготному УБД берем детский, тоже по льготной цене. ограничений небыло.

часто пользуемся именно этим рейсом проблем никогда не возникало, причем когда к льготному УБД берем детский, тоже по льготной цене. ограничений небыло.

а у меня были. С днепра проблем нет ехать, с Харькова... кугутский город.

Ставлячись з пошаною до розумної, свідомої людини:
*****у намагатися осягнути чиїсь слова не потрібно, він має тільки свою, єдину вірну думку.
Головний прикметник СВОЮ.

***** - у первинному своєму значенні, з давньогрецької, це людина, яка не приймає участь у суспільному житті громади, усувається від вирішення найбільш важливих її проблем та вважає себе хитрішою за всіх. В умовах, коли невідступно наближається війна, вона чекає що це пройде повз неї, якось само вирішиться, тому дуже дивується коли в нього за наводкою сусідів забирають машину, гроші та добро, а його дружину весело гвалтують озброєні бородаті вояки.

Повертаючись до Харкова.
Якщо питання стоїть у термін декілька днів зібрати дієве ополчення, яке зможе дійсно шось зробити, не вагаючись ризикувати своїм життям та впевнено йти вмирати ( і відповідно *******) за свою родину, землю та незалежність своєї держави - єдиним вихідом є створення загонів добровольців.
Хід руської весни 2014 року у Харкові і те, що сталося у Луганську та Донецьку однозначно вказували що йде рахування на лічені дні, можливо години. Армія вже на той час доказала свою неспроможність адекватно реагувати на те, що відбувалося. Ті, хто це бачив тоді

у квітні 2014 року, давали собі звіт що десантники 25 дніпропетровської бригади практично не винуваті у такому розвитку подій. Зрадило їхнє командування - коли надавало/не надавало відповідні накази. У той період більшість серед командирів вищої та середньої ланки української армії складали представники радянської, імперської ідеології зі своїм поглядом на те, що відбулося на Майдані. Перша хвиля мобілізації вже надала значну кількість добровольців у лави ЗСУ, але вони розчинені були у величезній кількості тими солдатами, кому було байдуже на все, а командування більшою частиною складалося з полусєпарів. Значною мірою так вони залишилися і досі, тільки вже приховані.
Першим питанням було зібрати підрозділи, які повністю складалися з добровольців - що надавало можливість уряду "хунти" бути впевненим, що надані накази будуть виконуватися.
Другим питанням було підібрати належних командирів - в патріотичної позиції яких вже є впевненість.
На базі ВСУ - величезної і повільної машини, крім того заблокованої діями проросійського командування, це було не можливо. Крим наочно довів цю істину. СБУ так само - а може і більше, наповнено було зрадниками та агентами Кремля.
Аваков взяв ініціативу у свої руки та на початку квітня 2014 р. були створені добровольчі батальйони МВС.
Деяким важко уявити що ситуацію переламала тоді якраз впевненість дій командирів деяких добробатів, що найсправді у той час самостійно вирішували свою долю.
І разом долю країни.
Якщо наприклад батальону "Темур" у Луганську не вдалося вчасно озброїтися та пройти будь-яку вогневу підготовку - і Луганськ був зданий ( не зважаючи на підрозділи прикордонників, нацгвардії, ЗСУ, які були поруч), то у Харкові добровольці з "Харків-1", 2 та "Слобожанщини" швидко отримали на руки АК, якось відстрілялися на полігонах і стали на варту того, що у першу чергу захопляли сєпари - облМВС, міськраду, міську МВС. ОблАдміністрацію тримав ЯГУАР. У місті було досхочу російських ДРГ та загонів оплотовців. Кожного тижня, іноді через добу, вони вночі щось підривали та робили провокації. На вулицях гомонів тисячний натовп - РАСЕЯ, спіймавши - ставили на коліна патріотів.
Дійсно НАШІ хлопці з СБУ практично кожного дня нам казали - якої ночі буде штурм.
Штурм переносили. Бо ми до нього були готові.
А армія та НацГвардія займалися своїми справами - десь далі на сході, за Кремінь-горою у своїх таборах. Так само, як коли Донецьк вже був повністю захоплений сєпарами, націки ще сиділи в ньому на своїй базі, щось очікуючи. Звісно - не було ж відповідної команди.
Як і чому вдалося найсправді відстояти Слобожанщину - напевне більшості і не треба знати: хтось буде плакати, а хтось сміятися.
Якби там не було, подякувати за Харків, український Харків треба Авакову. Безвідносно до його інших вчинків, життєвого шляху - внесок його як організатору найбільший.
Потім вже - брати комбати Янголенки.
Потім - деякі справжні патріоти з СБУ.
Ніхто з нас не є святим, і звичайно святими не були командири добровольчих батальйонів. Усі ми - люди, із своїми хибами, жагами та хизами. Необов`язково патріот є людиною - взірцем для інших, трапляється що у іншому він може бути нікчемою. Таке життя і не треба робити собі кумирів.
Але це вже історія.
Інших людей тоді не знайшлося, як і іншого виходу.
Головне - все ж таки досягнутий результат.
А той, хто знає якими зусиллями він був отриманий - і розуміє чому Арсен Борисович і вніс залог більше ніж мільйон грн за Янголенко, що нібито намагався його *****.

до IVA11-11:

ти можливо чув про шлях ротно-тактичної групи 92-ої ОМБР, яку вщент роз****ли під Комсомольськом, коли їх кинули закривати Іловайський прорив - це відбулося в ніч на 28 серпня 2014 року. Детальніше про той перебіг подій можна дізнатися тут

деякі хлопці з Чугуєва, які це пройшли, ще докладніше можуть розповісти.
Так ось, Харків-1 та Слобожанщина були перекинуті туди ж практично одночасно з ними - 29 серпня 2014 року, закривати прорив на фронті. Тіільки у дорозі з Харкова зламався автобус і це здається врятувало життя багатьом. Ми спізнилися на день, та увійшовши у Волноваху 30 серпня дізналися від переляканих місцевих що вчора через місто евакуювалися на захід якісь поранені українські бійці (ще не знали, що це були залишки 42-го тербату). Геройський АЗОВ тоді залишився на блокпостах під Маріуполем. Доречі, командування - генерали зі штабу АТО у Маріуполі супроводили нас у дорогу такими натхненними словами:
" **** Якщо побачите танки - це не наші, наших ***** тут вже не має, стріляйте ***** швидко з мух (дякуємо що мух хоч насипали тоді якслід) - та відходьте ** *** кукурудзою на захід".
Пройшовши крізь Волноваху зупинилися поблизу моста через річку - далі, у Новотроїцькому, як нам докладали місцеві, вже були сєпари та російські військові. Замінували мост, зайняли оборону. Чекали, відпрацьовували з місцевими ситуацію. Нас було тільки 50 бійців, 5 тонн боєприпасів та 3 легкові машини.
У штабі про батальйони з Харкова забули - між Донецьком та Маріуполем у той час творився справжній П***ОРЕЗ і усім було не до нас.
...
Через 4 дні підійшли частини 72-огої ОМБР.
Розвідники 72-огої, які обереженько навшпиньках увійшли у Волноваху 5-го вересня 2014 року на 3-ьох БТР (без розпізнавальних знаків) з подивом дивилися на самотнього радісного чоловіка у цивільному, що підійшов до них і запропонував їм баклашку води напитися. Вони ж не знали шо у Волновасі вже 3 місяці не має води і вона цінується на вагу золота, цей чоловік - начальник штабу батальйону "Харків-1" (доречі зараз голова нашої спілки) та у засаді навкруги них напоготові сидять снайпери та гранатометчики.
Так Волноваха залишилася українською

P.S. Бійців з добробатів сєпари в полон не брали.
І кожний з тих, хто тоді їдучи на Волноваху, залишив за собою останній блокпост жовто-блакитних біля Маріка, це знав.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу