Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Глава СБУ нагородив форумчанина

• Автор теми Автор теми Стоик555
  • Дата створення Дата створення
Вообще, я собирался забыть... Не особо приятно вспоминать, как приставляли ствол к виску и угрожали *****, а потом стреляли над ухом.

Ну хоть в личку напиши. Шо я из тебя по слову клещами вытаскиваю?

Глава СБУ Грицак нагородив нашого форумчанина Подякою і "видзнакою голови СБУ другого ступеня", за запобігання в Харкові трагедії, більш масштабною, ніж Одеська трагедія 2 Травня.
1 березня 2014 р. історія нашого міста могла піти по іншому шляху. Аферист з Росії, який втік в Україну, організував захоплення танків на Харківському бронетанковому заводі, що б 1 березня 2014 р. з метою пригнати їх на площу, на мітинг. Аферист переконав харків'ян, що він співробітник ФСБ, хоча таким не був, і що після прибуття до обласної адміністрації танків під російськими прапорами, росія введе в Харків війська. Сигналом до введення військ повинен був послужити ******** адміністрації з гармат танка.
Наш форумчанин, ціною здоров'я і ризикуючи життям, зірвав цю провокацію, за що і був нагороджений, три роки потому.
Респект и уважуха !:україна:

из заявления партии рептилоидов:
"когда патриоты начнут откладывать яйца тогда возобновим финансирование"

Так я вчера отложил - мешали сидеть, пришлось отодвинуть в сторону. Этот факт и был зафиксирован как выполнение условий дальнейшего финансирования.

захопити танки? а где взять экипажи для них? расстрелять администрацию? а разве снаряды тоже хранятся на заводе вместе с танками? а кто умеет это все делать?
****ец ****еж, в очередной раз из нас пытаются сделать баранов

Угу. Історія щось з серії я їбал-явоєвал, танкі жрал шо сухарі.
Тим більше, враховуючи персонажа про якого мова.

З,І, Можна написати з клона, що Порошенко нагородив Буніцина за те, що той не дав захопити Житомир. Форум стерпить.

:D Может, тоже заяву в СБУ напишешь? Тебе ответят.
І в заяві такий текст:

Анонім з клона написав в інтернеті про іншого аноніма шо той допоміг СБУ..
....
І наче не 1 квітня
Однозначно напишу. На альфу-центавра одразу

Респект! :україна:
Надеюсь, не сильно покалечили.

Ну так себе... Просто не мог 1 марта в больничку обратиться, что бы не приняли за штурмующего и обороняющего ХОГА. Не хотелось обьясняться лишний раз.

І в заяві такий текст:

....
І наче не 1 квітня

Честно? *****. Больше трех лет прошло. Славы я не искал, наград не просил. Мир в Харькове, лучшая награда.

Подяку летом или осенью дали?

28 декабря 2016 г. Зима, получается. Три года спустя. Три раза, говорят, наградной делали. Два раза в стол убирали, на третий раз отправили, когда Грицак уже сам вопросы начал задавать.

І в заяві такий текст:

....
І наче не 1 квітня

Ну косвенные факты как бы подтверждают...

Мы ж не будем скан паспорта просить :D

Пусть книжку про те события напишет.
Я на полном серьёзе, многим будет интересно почитать про те события.

+++
Заодно и денег заработает.
А имена-фамилии можно и изменить, если так нужно.

Назад
Зверху Знизу