Героям слава!

• Автор теми Автор теми shniffer
  • Дата створення Дата створення
А че такое-Советская армия? Сборище уголовников. Детей они не вешали... ггг

*** ... друззя-славяне .. а выродков становится больше с каждым годом ... результат пропаганды налицо ...

путин на полную в КГБ трудился, а это аналог СС

Интересная аналогия ... ток нехрена не правильная...
СС - это карательные войска.. для того они и создавались .. прально?
путин служил в КГБ ..это факт .. КГБ - карательные войска? Возможно КГБ за свою историю когда-либо проводило корательные акции ... даже не "возможно", а проводило ... но для этого в КГБ были соответсвующие структуры ... факт .... путин служил в этих структурах? - НЕТ - ФАКТ ...

так что твоя аналогия - чушь !!!!

Интересная аналогия ... ток нехрена не правильная...
СС - это карательные войска.. для того они и создавались .. прально?

Доречі, Waffen SS - це не каральні війська. Займалися диверсійно-розвідувальною діяльністю.

Доречі, Waffen SS - це не каральні війська. Займалися диверсійно-розвідувальною діяльністю.

Ну хорошо .. разведывательно-диверсионные войска ... хотя послужив в войсковой разведке с трудом могу представить танковую ДИВИЗИЮ !!!! СС "Мертвая голова" (к примеру) разведывательно-диверсиооной (основные задачи таких подразделений - разведовательно-диверсионных советую поискать в инете ... лень писать)... хотя представь СКРЫТНО передвигающуюся по тылам противника танковую ДИВИЗИЮ :D ... представляешь?? а я вот представил .. ржунимагу...

Но не о том речь .. пока примим твой постулат о разведовательно-диверсионной направленности войск СС ... но ведь путин не служил в аналогичных подразделениях КГБ .. не служил? .. не служил .. вот и получается, что все же аналогия не уместна ...:)

Так пусть те кто-то с этими "героями" не лезут. Недавно одного "героя" УПА вспоминали, по совместительству в батальоне СС Нахтигаль на пол-****** работал.
А що ви маєте проти Нахтігалю?
Довідник з історії України сказав(ла):
“НАХТІГАЛЬ” (Спеціальний відділ “Нахтігаль”) -німецька назва бойового підрозділу (батальйону) Дружини Українських Націоналістів, сформованого у 1941 (що існував в 1941-42). На поч. 1941 керівництво ОУН (Б) через Р. Ярого досягле домовленості з представниками верховного командування німецької армії (В. Канарісом І В. Браухічем) про створення української військової частини (під політичним керівництвом ОУН.). В квітні 1941 розпочалось формування військового підрозділу двобатальйонного складу, який отримав назву “Дружина Українських Націоналістів”. Керівництво ОУН ставило перед створюванним формуванням завдання у випадку війни з СРСР взяти участь у військових операціях проти радянського режиму та сприяти відновленню незалежної Української держави. Керівництво абверу, яке сприяло підготовці цих підрозділів, присвоїло кожному підрозділу кодову назву - “Н.” і “Ролянд”. Набором батальйону “Н.” керувало бюро ОУН(Б) у Кракові. Військовий вишкіл частини, особовий склад якої досягав 330 стрільців, проходив у травні-червні 1941 у Нойгамері (Сілезія, Німеччина). Командиром було призначено Р. Шухевича. З початком радянсько-німецької війни 1941-45 у червні-серпні 1941 “Н.” разом з німецькими військами пройшов по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький, виконуючи охоронні функції - охорона мостів, залізних доріг, промислових підприємтв, водосховищ тощо. Після проголошення у Львові 30.6. 1941 Акту про відновлення Української держави батальйон було підпорядковано безпосередньо німецькому командуванню. В кін. липня 1941 “Н.” брав участь у боях з радянськими частинами в р-ні Браїлова (тепер Вінницька обл.). Просуваючись на Схід, члени батальону вели націоналістичну пропаганду серед українського населяння і намагалися створити українську адміністрацію у Юзвині (тепер Некрасове Вінницького р-ну Вінницької обл.), що викликало певне занепокоєння у німецького командування. У серед. серпня 1941 “Н.” було відведено у Нойгамер і розформовано (див. також “Ролянд”).

Против я ничего не имею! ******ы и их плибеи - в моём понятии остаются ******ами и их плибеями..

Долой героев Украины (ОУН-УПА вместе с презиком) освободившим Украину и в частности г. Харьков в схронах.

З лозунгами - на майдан.
Тут - історичні дискусії.

Участие в войне на стороне Германии - достаточное обоснование? Я специальное не говорю о резне мирного населения, т.к. есть мнение что они в этом не участвовали.

Против я ничего не имею! ******ы и их плибеи - в моём понятии остаются ******ами и их плибеями..
Ну тоді запишіть до плебеїв і радянських військових, які вчили німців воювати, які показували місцевий ландшафт, допоммагали технікою та ділилися військовими розробками. Вони ж теж мабуть це робили не тому, що у німців красиві очі. Чи як?

Інша справа, що потім довелося воювати проти німців, так само, до речі, як і колишнім воякам Нахтігалю, які пішли в УПА.
Тобто в даному випадку маємо ситуацію, коли:
а) треба називати плебеями всіх, хто допомагав німцям.
б) треба дивитися реально і сказати, так, вони воювали і проти тих і проти інших, от тільки на відміну від солдатів ЧА, які обороняли тов. Сталіна та СРСР (добиваючись розширення того ж СРСР, за що їх можна вважати загарбниками), ці хлопці не йшли на чужі землі і боролися за встановлення УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ. До речі, в 1939 на ЗУ ЧА зустрічали хлібом і сіллю. Питання, чому потім проти них почали воювати?

Участие в войне на стороне Германии - достаточное обоснование? Я специальное не говорю о резне мирного населения, т.к. есть мнение что они в этом не участвовали.
Ну тоді запишіть в перелік холуїв і Англію, яка мовчки дивилася, як ******и окуповують Францію, і СРСР, який мовчки дивився, як окуповують Польщу :-)

А счета с Англии за раздувание 2-й мировой никто не отменял ;)
Невилл Чемберлен - мир должен знать "героев".

А счета с Англии за раздувание 2-й мировой никто не отменял ;)
Невилл Чемберлен - мир должен знать "героев".
Ну а чому я не бачу випадів в стилі "не будемо вчити мову ******ів і їх холуїв - англійську" ;-)

на саморм деле - очень хорошо, что Ваши герои - это эти "герои".
без этого факта - поди разбери, кто прав, кто виноват и где ***** живёт - на западе или на востоке.....

а так - умный (и не очень) человек очень быстро сам во всём разберётся.......

Змей уже до Маугли дорос.... Прогрессирует однако.

Мальчик.... тока не надо начинать с Блаватской и Листа теорий.
Сначало подрости, а потом умничай .... деточка.

Дело вовсе не в Блаватской или еще в каких-то учениях ... это называется слышал звон, но где он ? :)
История, копайте глубже. Хотя бы посмотрите внимательно на деньги царской россии. А по центру там "******ская" свастика ! Только вот проблема ... ни о "******ах" ни о Блаватской тогда никто еще не знал :)
Печально то, что таких большинство. Стандартный совковый человек, иначе - умственно кастрированный. Я думаю так, потому, что мне сказали вот алгоритм поведения. Способностей анализировать или что либо понять самому просто НЕТ. Глядя на подобные посты, становится ясно, почему наш премьер Янукивич В.Ф. а президент Ющенко В.А. Собственно касательно премьера я не о судимостях (для донбасса это нормальное явление, так уж сложилось исторически, я не хотел бы обидеть кого-то но это факт, уголовников там больше чем в любой другой области), а о том, что это кукла, причем ярко выраженная.
Личность, не способная принимать самостоятельно решения, читает по бумажке, говорит то, что ему сказали. И президент, хоть гораздо умнее премьера, слабохарактерен. На президента давят. Причем все, не исключая Белого Дома, женив его на одной из своих сотрудниц (интересна судьба его бывшей украинской жены). Подобным приемом пользовались евреи еще с времен фараонов :)
Руками совков легко делать революции, перевороты и "выборы", выбрать в президенты хоть бабу Параску.
Все началось с калмыкского ***енка Ленина. Который и заложил то, что мы имеем по сей день. А грузинский еврей Сталин стал вообще полубогом, сделав из этого своего рода религию. Испортив целые поколения нормальных людей. Святые мощи даже в столице СССР...
Лично мне неприятен серп, молот и красные тряпки. Моя семья пострадала во время "коммунистических движений", но я спеной у рта об этом не кричу.
По поводу деточек ... я уважаю участников конфы, по этому уважайте и меня.

P.S. Не претендую на что-либо. Это мое мнение :)

Тому що к 2007 году в отличие от известной тебе *****вы (распишись!), британцы и немцы прекратили уебищные выходки.
Конкретно, що саме?
Да, у них там много ******ов, но они не пытаются вывести свои параноидальные идейки на государственный уровень.
Це ви про визнання УПА воюючою стороною, які воювали проти обох загарбників???

Пока с ЗУ будут крики про "загарбныкив", никакого примерения не будет. Я правильно понимаю, что по вашей логике надо было оставить территории ЗУ Польше? Т.е. воссоединение украинских земель под красным флагом это зло? Вы бы предпочли быть окончательно ассимилированными поляками?

Назад
Зверху Знизу