Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там вродь хтс?.. хотя эти мудаки и до войны се в крыму гостинницы строилив облэнерго все такие
всі, хто сідають за кермо напідпитку - виродки та повинні бути страчені...хулі ти ****ишь людина красиво відпочивала - він нормальний чел
сподіваюсь, ти розіб єш свою мерзенну тушку на шматки об черговий блок пост з бетону, який ти не помітиш, лайнюкТи ***! Як наприклад я буду ïздити? Я з 24го лютого у запоï? Ти **** та *****ська ****ота!

хуїв за комір ти захватиш, віртуальний *****...Але ж скорiш за все я захоплю три чотирри ****i як ти з собою у вальхаллу
в вальхалу цивільних долбойобів на приймають...

та попізді, "з карабіном"і карабін візьму! той ***** сраз у вальхаллу! я завжди з карабіном їжджу! а то *****!

тебе б на першому ж пості пикою в асфальт би поклалиі карабін уйшов би на користь ЗСУ 

....ну спробуй, заїдь до Харкова зі своїм карабіном та документом, на окружній на питання "зброя є?" скажеш, що ти на охоту їдеш. розповіси потім...мисливський карабін із документом! ***** ти кловн! гірше зелебоби! скрізь їздив - їжджу і їздитиму! і нахуя мисливський карабін ЗСУ у 30-06 - у них все є, скоро вони нам продавати будемо, а не ми їм!

бачив пару днів таких довбойобів пиками в асфальт, которих обшукували на блок посту перед поворотм на 17 цвинтар... вони там також щось пискали про "оборот зброї"довбоєбе! я їжджу щодня зі змієва на харків! на вирішальному та на цвинтарі ***** жодних питань – от ти опудало! читай закон про обіг зброї - тай на останне - ти ***
то , що ти жалюгидний ****ун, знають у Харкові всі...а що ти можешь зробити, йобнутий *****е? два *** в тебе за щоками було, ******* обриганийко ко ко ко! я бачив що в мене два *** було! то не ма зброi жалюгiдне створiння то й не пiзди *****е ***! ти жалюгiден! я й ще ти ***!
я ж говорю, що ти півень, чи зрозумілою тобі мовою - ПЄТУХко ко ко ко!

я люблю лише свого ***! а на обриганного *****а "дазєра", що має намір ******* українцв мені й дивитися огидно. ти гірше свинячого лайна, підзалупок.. .в тебе гомофантазii? ти *******? любиш ***?
просто тому що ти єбанута тваринадо того, що я можу ***** пару українців у чаді - це так. але що у цьому є поганого?
так же ****ить твій кумир пиня-***ловсі ми смертні – є така ймовірність
так, про це ж каже твій сцарь пиня, що ти все рівно сдохнеш, пяний та обриганий за кермом. ти прямо його цитуєш, імбецил...ми їздили їздимо і їздитимемо п'яними і в гімно - це наша національна особливість та забаганка!
ти лайно, а не українець, а Махно продався комунякам... але обриганним *****ам як ти, історію в школі викладали лише про сцарів, яких треба поважати...в мене царiв нема - в мене сакралiзацii влади нема *****е зовсiм - тому шо я украiнець та махновець!

Якраз, по моіім міркам, алконавти - в душі прокацапські. В ЗСУ дуже строго з випивоном. Сам принципово не пью з 24. Но, Дайзеру, хочу сказати, лайк за украіінську. Я ще не перейшов на нашу мову, але я йду до цього.Ти ***! Як наприклад я буду ïздити? Я з 24го лютого у запоï? Ти **** та *****ська ****ота!
Ну, да тільки наші пьють зі смислом та по поводу. А *****ня тільки вмазатися і побистріш на старі дрожджі.будь ласка! всі алконавти в душі проукраїнські – *****и ненавидять людей, які випивають і самі не вміють це робити на марафонські дистанції!
просто лишать прав ,а то тебя заноситвсі, хто сідають за кермо напідпитку - виродки та повинні бути страчені...