Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Герои ночного Харькова

• Автор теми Автор теми next641
  • Дата створення Дата створення
Ти ***! Як наприклад я буду ïздити? Я з 24го лютого у запоï? Ти **** та *****ська ****ота!
сподіваюсь, ти розіб єш свою мерзенну тушку на шматки об черговий блок пост з бетону, який ти не помітиш, лайнюк :баран:

*******! Ну нахрена они блоки портят! Поразварачивают - а потом пробки и тянучки... Ну хочется вьебатся - ну в кювет на окружной *****... Только деревья и инфраструктуру нельзя портить - сделайте правильно в конце!!! :D :пиво:

і карабін візьму! той ***** сраз у вальхаллу! я завжди з карабіном їжджу! а то *****!
та попізді, "з карабіном" :D:D тебе б на першому ж пості пикою в асфальт би поклалиі карабін уйшов би на користь ЗСУ :D:D:D....

мисливський карабін із документом! ***** ти кловн! гірше зелебоби! скрізь їздив - їжджу і їздитиму! і нахуя мисливський карабін ЗСУ у 30-06 - у них все є, скоро вони нам продавати будемо, а не ми їм!
ну спробуй, заїдь до Харкова зі своїм карабіном та документом, на окружній на питання "зброя є?" скажеш, що ти на охоту їдеш. розповіси потім... :D :D

довбоєбе! я їжджу щодня зі змієва на харків! на вирішальному та на цвинтарі ***** жодних питань – от ти опудало! читай закон про обіг зброї - тай на останне - ти ***
бачив пару днів таких довбойобів пиками в асфальт, которих обшукували на блок посту перед поворотм на 17 цвинтар... вони там також щось пискали про "оборот зброї" :D :D то , що ти жалюгидний ****ун, знають у Харкові всі...

я б сказав, що ти банальна мавпа-*****, який, немов вивчив українську, але насправді перекладає за допомогою транслейт. твоє бажання ******* українців за кермом та рушниці каже про тебе - що ти йобнутий *****...

ко ко ко ко! я бачив що в мене два *** було! то не ма зброi жалюгiдне створiння то й не пiзди *****е ***! ти жалюгiден! я й ще ти ***!
а що ти можешь зробити, йобнутий *****е? два *** в тебе за щоками було, ******* обриганий

в тебе гомофантазii? ти *******? любиш ***?
я люблю лише свого ***! а на обриганного *****а "дазєра", що має намір ******* українцв мені й дивитися огидно. ти гірше свинячого лайна, підзалупок.. .

ми їздили їздимо і їздитимемо п'яними і в гімно - це наша національна особливість та забаганка!
так, про це ж каже твій сцарь пиня, що ти все рівно сдохнеш, пяний та обриганий за кермом. ти прямо його цитуєш, імбецил...

в мене царiв нема - в мене сакралiзацii влади нема *****е зовсiм - тому шо я украiнець та махновець!
ти лайно, а не українець, а Махно продався комунякам... але обриганним *****ам як ти, історію в школі викладали лише про сцарів, яких треба поважати... :D :D

Ти ***! Як наприклад я буду ïздити? Я з 24го лютого у запоï? Ти **** та *****ська ****ота!
Якраз, по моіім міркам, алконавти - в душі прокацапські. В ЗСУ дуже строго з випивоном. Сам принципово не пью з 24. Но, Дайзеру, хочу сказати, лайк за украіінську. Я ще не перейшов на нашу мову, але я йду до цього.

будь ласка! всі алконавти в душі проукраїнські – *****и ненавидять людей, які випивають і самі не вміють це робити на марафонські дистанції!
Ну, да тільки наші пьють зі смислом та по поводу. А *****ня тільки вмазатися і побистріш на старі дрожджі.

Назад
Зверху Знизу