4000 грн на місяць

где декомунизация Харькова?

• Автор теми Автор теми SerAndrey
  • Дата створення Дата створення
Бля, на:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Читай.
Ось це уся відповідальність за порушення. Закони не президент приймає, тому претензії не в той бік взагалі.
Я гадаю що цим повинна займатись прокуратура, а як вона цим буде займатись коли головний прокурор, доречі кум Порошенко, валяє дурня та катає договорняки с ригами, а також звичайно створює димову-ширму завісу під назвою боротьба с корупцією, а під цією ширмою очолює боротьбу прокуроської мафії за збереження старого порядку, та злив будь-яких змін в прокуратурі.

oxiumoron, я сильно сомневаюсь, что у тебя высокий IQ. В Польше в 90-х была проведена "шоковая терапия". Но секрет успеха этой терапии был в том, что она проводилась под огромные финансовые вливания со стороны Америки. И не надо приписывать экономические успехи Польше, какой-то декомунизации.

Зараз теж "шокова терапія", а верещання вати, такої як ти, це лише доводить. Бальцеровича польські ватники досі ненавидять, бо він підняв ціни, обвалив злотий і взагалі робив багато болісних речей. Від того і назва.
Вливання були не більші ніж зараз вливають в Україну і до нинішнього стану Польща йшла 15 років.
А головний секрет успіху: демонтаж радянської ідеології, яка давала можливість реваншу для кравчукоподібних уродів польського розливу та Кремлю. Ціннісні зміни мають велику силу.

Я гадаю що цим повинна займатись прокуратура, а як вона цим буде займатись коли головний прокурор, доречі кум Порошенко, валяє дурня та катає договорняки с ригами, а також звичайно створює димову-ширму завісу під назвою боротьба с корупцією, а під цією ширмою очолює боротьбу прокуроської мафії за збереження старого порядку, та злив будь-яких змін в прокуратурі.

Прокуратура не займається адміністративними правопорушеннями. Припини фантазувати і прочитай що я дав.

если мова ридна моя тобто я не э ботом росийским? :D:trollface:

окся шагай

просто шагай пока пинка не дал :D

недотроль

Тільки через твій віртуальний труп.

Нет. Недавно соседка отдала собаку куда-то - неначто кормить....Давайте ей расскажем про декоммунизацию ее головы.:)

Напрасно отдала, ей же по твоим словам скоро самой жрать не хер будет, а она харчами разбрасывается.

Прокуратура не займається адміністративними правопорушеннями. Припини фантазувати і прочитай що я дав.
Я тобі за договорняки Порошенко з колишніми ригами, ти мені про адміністративні порушення. :незнаю:

Кому ты сказки рассказываешь? У них уже в конце 90-х экономика была на полном подъёме. Без американских денег Япония, Турция и Польша до сих пор бы ковырялись в навозе.
Ту информацию, которую ты пытаешься выловить в гугле имеет отношение к периоду максимум 10 лет. Всё остальное просто не помещается на серверах. Единственные знания, которые ты можешь почерпнуть, так это википедия. Но её наполняют простые не всегда образованные люди. И она имеет лоскутную информацию. Целостную картину по ней получить не возможно.
Кінець 90х це 10 років реформ. У той час, коли в Україні було 10 років проросійської совкової деградації.

Декомунізація була проведена в усіх країнах східної Європи, які зараз є членами ЄС. Але ватанам, які своїм ватанством довели країну до того, що вона стала найбіднішою у Європі, звичайно, видніше, еге-ж?

Я тобі за договорняки Порошенко з колишніми ригами, ти мені про адміністративні порушення. :незнаю:
Ти мені за те що Кєрнеса треба зняти через продаж луку по 5 копійок, а я тобі кажу, що ні Порошенко, ні Пастор ні, навіть Алах, не зможуть це зробити по закону, який наразі існує.

Останнє редагування:
Jzyn2zP3adY.jpg

Поэтому Турцию не принимают в ЕС, так как у них до сих пор коммунисты митинги устраивают. Как-то Ад-лр фотки показывал из своей второй родины. А вообще, я ни понимаю, при чём тут коммунисты, главный коммунист страны Симоненко на деньги ПР вёл активную оппортунистическую деятельность, что похоже навсегда развалил левое движение в Украине :D чего бояться, призрака?
Боротьба не з комунізмом а з пропагандою тоталітарного радянського режиму, який проклав у мізках людей такі колії, що з ними у сучасному світі робити нічого.
Турцію не приймають, бо вона сама не дуже хоче у ЄС, точніше її влада, яка втратить половину свого впливу після вступу.

Ти мені за те що Кєрнеса треба зняти через продаж луку по 5 копійок, а я тобі кажу, що ні Порошенко, ні Пастор ні, навіть Алах, не зможуть це зробити по закону, який наразі існує.
Ну усім зрозуміло, що кримінальна справа проти Керенса то є фарс. Затягнуть справу, а потім замнуть. І не треба розповідати про закони, Штепу за значно меншу шкоду закрили наглухо в сізо.

Взагалі то обирає не Пєтя, а харків'яни. Президент якось перешкодити його обранню не може.

Президент может всё. Он может закрыть Гепу лет на 10, может не допустить его к выборам по какому-то предлогу. В конце-концов, Гепа ведь может просто исчезнуть. Ну, как он исчез после съезда сепаратистов в прошлом году.

Но Петя этого не делает. Тут две причины, или Петя вынашивает какой-то хитрый план, в который мы, простые обыватели не посвящены, или Петя просто дурак, и не понимает, что отставив Гепу во главе Харькова, он опять хоронит Майдан, как это сделал когда-то его любимый кум Витя Ющенко.

Я что-то не помню, чтобы последние 24 года меня кто-то агитировал за власть советов.
Вулиця 50 річчя срср, станція радянська чи пам'ятник лєніну це пряма агітація. Якщо ти її не помічаєш - значить вона працює.

Ну усім зрозуміло, що кримінальна справа проти Керенса то є фарс. Затягнуть справу, а потім замнуть. І не треба розповідати про закони, Штепу за значно меншу шкоду закрили наглухо в сізо.
Справу затягує сам Кєрнес, а Аваков дуже хоче його посадити "за всю боль", як кажуть.

Президент может всё. Он может закрыть Гепу лет на 10, может не допустить его к выборам по какому-то предлогу. В конце-концов, Гепа ведь может просто исчезнуть. Ну, как он исчез после съезда сепаратистов в прошлом году.

Но Петя этого не делает. Тут две причины, или Петя вынашивает какой-то хитрый план, в который мы, простые обыватели не посвящены, или Петя просто дурак, и не понимает, что отставив Гепу во главе Харькова, он опять хоронит Майдан, как это сделал когда-то его любимый кум Витя Ющенко.
Не може. Тут не росія і саджати людей по бажанню царя чи не допускати до виборів без вагомої причини не можна.

Шо, серьёзно? А почему Чикатило не затягивал своё дело, как это делает Кернес?
Його шукали 20 років, а судили щось біля року.
Так що приклад не коректний.
Навіть зек судив тимошенко по бєспрєдєлу півтора роки. Просто примирися з думкою, що не все можна робити швидко. Таке життя.

Хто вона - Юля? Да, мне как-то насрать на все названия, у меня с ними ни каких ассоциаций нет, давно всё выветрилось. А вот тебя, похоже старого пердуна¸ до сих пор плющит, что в партию не приняли, и не успел хапнуть :D
Мені 28 років. Не думаю, що можу зватися "старим пердуном"

Не може. Тут не росія і саджати людей по бажанню царя чи не допускати до виборів без вагомої причини не можна.

С такими делами тут будет россия через 7 лет. В 2019-м будут очередные выборы Президента Украины. Петя их, конечно-же, проиграет, потому-что народ устанет от размазывания гавна по тарелке вместо проведения реформ. Президентом Украины станет Янукович №2. Кто это будет, Кернес, Медведчук, или ещё кто-то, неважно. Ещё через три года будет третий Майдан, и вот тогда уж россия сразу введёт свои войска, якобы в поддержку своего Президента Украины. Пиндосы и гейропейцы вмешиваться в эту ситуацию не будут, потому-что они не любят идиотов, которые столько раз проёбывают шансы улучшить свою жизнь.

Я очень надеюсь, что этот мой прогноз не оправдается, но пока всё идёт к этому.

С такими делами тут будет россия через 7 лет. В 2019-м будут очередные выборы Президента Украины. Петя их, конечно-же, проиграет, потому-что народ устанет от размазывания гавна по тарелке вместо проведения реформ. Президентом Украины станет Янукович №2. Кто это будет, Кернес, Медведчук, или ещё кто-то, неважно. Ещё через три года будет третий Майдан, и вот тогда уж россия сразу введёт свои войска, якобы в поддержку своего Президента Украины. Пиндосы и гейропейцы вмешиваться в эту ситуацию не будут, потому-что они не любят идиотов, которые столько раз проёбывают шансы улучшить свою жизнь.

Я очень надеюсь, что этот мой прогноз не оправдается, но пока всё идёт к этому.
Це лише твої фантазії. Усе це проходили в кожній пострадянській країні ЄС, а, наприклад, у Хорватії ще й точно така війна була і анексія територій.

Шо, серьёзно? А почему Чикатило не затягивал своё дело, как это делает Кернес?

Його шукали 20 років, а судили щось біля року.
Так що приклад не коректний.

И шо, в судебном деле Чикатило делали перерывы на месяц, а его на это время отпускали домой?

Це лише твої фантазії.

Ну да, ну да. В 2007-м году подобные рассуждения тоже казались фантазиями.

И шо, в судебном деле Чикатило делали перерывы на месяц, а его на это время отпускали домой?
У ЄС закони ще більш ліберальні щодо обвинувачуваних і нічого страшного не трапилося. Твоє бажання "всєх расстрєлять" не працює. Це робили у багатьох країнах і усі вони погано закінчили.

Усе має бути по закону, подобається це тобі, чи ні.

Назад
Зверху Знизу