4000 грн на місяць

где декомунизация Харькова?

• Автор теми Автор теми SerAndrey
  • Дата створення Дата створення
могу демонтировать металлические конструкции за свой счет, с учетом их утилизации.

если Петя Сладкий допустит переизбрание Гепадрила

Взагалі то обирає не Пєтя, а харків'яни. Президент якось перешкодити його обранню не може.

Да это ж конечно самое главное сейчас. Даунизм какой-то в головах. Что сука при совке лозунги кричали, что при гитлере и сейчас такие ж тупорылые овощи кричат. Кричите дальше тупни.
Нормальные страны строятся без лозунгов и идеологий.

Розкажи це у Польщі де за серп і молот можна потрапити до тюрми, а декомунізація пройшла одразу після звільнення від радянської окупації.

Де вони і де Україна, у якій 24 роки "не трогали историю"?

oxiumoron
изыди
тебе мало тем ?

тыж понимаешь что я тебя загрызу на раз два?
иди в политику еблань

Взагалі то обирає не Пєтя, а харків'яни. Президент якось перешкодити його обранню не може.
Але заплющити очі на всіляки викрутаси з підкупом виборців, або агітацію з долученням адмін. ресурсу(хоча про що я, кандидати в депутати від Солідарності цього не цураються, у Києві масштаби не гірше кернесовських) або стопорити справу у суді, це запросто.

Але заплющити очі на всіляки викрутаси з підкупом виборців, або агітацію з долученням адмін. ресурсу(хоча про що я, кандидати в депутати від Солідарності цього не цураються, у Києві масштаби не гірше кернесовських) або стопорити справу у суді, це запросто.

Технічно за це неможливо зняти з виборів, бо цього не передбачає закон про вибори. І, власне, президент, як посада, стосунку до виборів взагалі не може мати по закону.

oxiumoron
изыди
тебе мало тем ?

тыж понимаешь что я тебя загрызу на раз два?
иди в политику еблань

Йди краще сам на рідний ватофорум. На раз два ти тільки нахуй можеш піти, дурбелик бавовняний. :D

вот вам декомунизация
ecc357c938af4eaebc051d1a9112ee30.jpg

Технічно за це неможливо зняти з виборів, бо цього не передбачає закон про вибори. І, власне, президент, як посада, стосунку до виборів взагалі не може мати по закону.

Ага, це як Якунович, котрий на будь яке політичне питання робив здивовані очі та казав що він нічого не вирішує та не на що не може впливати, є прокуратура, є суд, є парламент. :D

покажи закон
снимали и не раз
добровольный отзыв ;)

Ты ж типа самозабанился, потом реинкарнировался с поправкой что в политике участвовать не будешь, только в одной теме про котов остаешься? :D

Ага, це як Якунович, котрий на будь яке політичне питання робив здивовані очі та казав що він нічого не вирішує та не на що не може впливати, є прокуратура, є суд, є парламент. :D

Бля, на:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Читай.
Ось це уся відповідальність за порушення. Закони не президент приймає, тому претензії не в той бік взагалі.

Назад
Зверху Знизу