Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В первом квартале 2011 года цена российского газа для Украины составляет $264 за 1 тыс. кубов (в четвертом квартале 2010 года была $252).

И шо ты мне тычешь,рогуль,бензопилу "Дружба" 50х годов! Да,в ваших остатках карпатских лесов ещё пользуются такими.Своих мозгов тебе явно не хватает сделать лучше или хотя бы такое же!![]()

А шо ти істериш, як першокласник?
По-перше, це бензопила "Урал", а не "Дружба" зрабськимлюдським приводом, по-друге, поправка на "50-ті роки" тут недоречна, бо в 60-ті в космос злітали (фігасє прогрес і досягнення для рядового батрака совдепії), а "Уралами" користувалися аж до самого скону СРСР. В той же час американці користувалися економними, зручними, легенькими пилами "Штіль", дизайн і параметри яких і по-сьогодні не дуже змінились. Одною з їх модельного ряду я користуюсь при потребі:
Чудовий апарат!![]()

А шо ти істериш, як першокласник?
По-перше, це бензопила "Урал", а не "Дружба" зрабськимлюдським приводом, по-друге, поправка на "50-ті роки" тут недоречна, бо в 60-ті в космос злітали (фігасє прогрес і досягнення для рядового батрака совдепії), а "Уралами" користувалися аж до самого скону СРСР. В той же час американці користувалися економними, зручними, легенькими пилами "Штіль", дизайн і параметри яких і по-сьогодні не дуже змінились. Одною з їх модельного ряду я користуюсь при потребі:
Чудовий апарат!![]()

Бензопилы "Урал" и сейчас много де пашут.