Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

• Автор теми Автор теми NaV
  • Дата створення Дата створення
Прикрутив шолом ВР від плойки до компа, навіть камеру та муви. Спитаєте нафіга? А я відповім! Халф лайф Алікс.

Результат такий собі. Картинка є, вона супер на параметри шолома плойки. А от керування я так і не зміг перемогти. Відклав на потім поки що.

Доброго. Люди питають, як в 2024 році перейти на европейский сервер в Мир танков?

Доброго. Люди питають, як в 2024 році перейти на европейский сервер в Мир танков?
 екрана (1).webp

очередные спиногрызы попросили установить на комп древний ГТА5. в инете есть торрент, после загрузки показан как .бин файл, при попытке смонтировать образ- прога выдает ошибку-файлы повреждены. есть какое то решение проблемы?

Придбати в Стім преміум версію за 313 грн.

Завантажити з нормального трекера

Доречі знайомий війсьокий порекомендував гру СКВАД для злагодження і розуміння що до чого.. спробував багато цікавих нюансів дізнався.

По ходу іншої освіти не буде. Другий казав, що стріляйте в Сталкер для хоч якогось розуміння.

Доречі знайомий війсьокий порекомендував гру СКВАД для злагодження і розуміння що до чого.. спробував багато цікавих нюансів дізнався.
Мені на роботі студент розповідав про танки, кіберспорт в танках, як розробники намагаються в танках робити баланс. Я спробував програти в танки... Вигнав ***** студента, мені настільки тупі робітники не потрібні

Мені на роботі студент розповідав про танки, кіберспорт в танках, як розробники намагаються в танках робити баланс. Я спробував програти в танки... Вигнав ***** студента, мені настільки тупі робітники не потрібні
Він мав рацію. Баланс, щоб бабки заробляти. Щоб не виносили раків сходу, а раки щоб хотіли вкладатися, тобто інвестувати в малюночки на моніторі.

Який може бути баланс, коли танком керує одна особа?

Дізнався, що тільки 10% гравців Fallout 76 змогли пройти сюжетку:D
1718447879338.png

Забрав безкоштовну копію suicide squad kill the justice league.
Дві години намагався запустити сюжетку:D

God of War Ragnarok реліз на ПК у вересні цього року

Завтра буде доступна безкоштовна гра в Epic - The Callisto Protocol

Dead Space на мінімалках на мою думку. Ознайомитись рекомендую.

Знімок екрана 2024-08-21 194953.png

Крейн повертається. Перша частина була класна.

Останнє редагування:
Хто чекав, той дочекався. РДР перший вийшов на ПК! Налітай

О_о фотка команды... WTF???

начало...

P.S. С коментов на ютубе "как говорил Дункан: "Быть может сейчас уже слишком поздно: я собственными глазами видел, что ждет нас в будущем.... Спаси нас, Создатель". И только сейчас я понял, что он имел в виду не мор, а 4-ю часть DA."

Останнє редагування:
Сайлент Хілл 2 Ремаке
Анріл 5 просто пушка!
Знімок екрана (17).png

***, викликайте ДБР! У цих хлопців серьйозні проблеми.
Знімок екрана (16).png

Дрова намалювали просто "слина до підлоги"

Початок тупий, як ті дрова! Чумба приїхав до сраки всесвіту по листу від вмерлої дружини три роки назад. Стоп, што!?
І перше, що цей чумба зробив, це пішов темним провулком та вліз через діру у воротах чужого гаража! Просто ліг на вологу від дощу та туману землю та заповз до чужого гаража. Вдумайтесь! А краще не потрібно.
Дуже нагадує Резік 4 - спина світловолосого чоловіка, на вигляд достатньо молодого, зачіска, як у Льончіка. Не вистачає тільки хутряного коміра і пістолета :D:клас:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу