Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ні. цей момент був в 2 оригінальному.
Точно, забув, що це ремейк)цей момент був в 2 оригінальному.
Я у лайно мамонта не грав, а від нової версії отримав задоволення. Жодного разу не пошкодував, що придбав на релізіПридбав днями по скидону Мафію дефінітив едішн, пограв трохи. Ну що можна сказати, це майже інша гра. Так, щось нагадує, цікаво, але це не та мафія що була. От ніколи не забуду радість від того, що в пролозі вдалось авто бандюків у зустрічний трамвай впечатати, а тут по-перше за Полі і Семом женуться по ітогу десяток авто і для всих їх є на мапі зручні ловушки, де ти проїхжаєш, а вони врізаються, як дебіли. І знов таки, раніше якщо ти з усього ходу у щось вріжешся, то все, або тачку розвалиш к хєрам, або сам здохнеш, або і те, і другеА зараз з усієї дурі бандоси влітають запаркованій вантажівці в сраку і хоч би шо! Ну тіки трохи капот примявся.
Я пробував дуже давно першу частину. Не люблю такі часи, там де графья, королі, герцогині і така всяка така шляпа.Kingdom Come: Deliverance - лайно з дупи. Якийсь ***ло це висрав, а дегенрати це хавають.
Так не про то річ. Там купа механік заради механік. Плюс вони не змогли сейви нормальні зробити. По ітогу щось глючить і ти відкатуєшся на годину назад.Я пробував дуже давно першу частину. Не люблю такі часи, там де графья, королі, герцогині і така всяка така шляпа.
****огічноВзагалі не розумію хайпа навколо цього шмата лайна
Гайд на ютубі як за 8 годин прокачатись. ****, мінімум 8 годин ти повинен витратити на дроч у офлайн грі. І навколо цього хайп. 🤔****огічно
Ти не грав таку супер дрочильню, як Зе Дівіжн? Вся гра тупо прокачка, пошук стволів крутіших ніж в тебе є****, мінімум 8 годин ти повинен витратити на дроч у офлайн грі