Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

• Автор теми Автор теми NaV
  • Дата створення Дата створення
Гра про важкі *********, вже герич пішов
 екрана (18).webp

А на цьому кадрі по ходу відсилання до Сайлент 4 Зе кімната. Я його не поборов в той час
 екрана (19).webp

Муторний він та одноманітний цей Сайлент, ну як зазвичай. Хочеться більше видалити, ніж закінчити

хз. оригінал не відпускав. хз як тут зробили

А на цьому кадрі по ходу відсилання до Сайлент 4 Зе кімната. Я його не поборов в той час
 екрана (19).webp
ні. цей момент був в 2 оригінальному.
Да й будь-якому іншому напевно))

так, потрібна допомога словом.

задротством перехворів давно та грав в пару ігор на рік, які купував та не парився. Зараз в цій *****ій армії переграв купу всього на свічі та взяв стім дек, щоб допроходити все те, що свого часу пропетляло повз чи було недопройдено. Коротше планую грати в багато що, що в ніхерову копієчку обійдеться = хочеться зекономити. Типо купити аків кілька та через сім'ю грати. Хто таким страждає, які там адекватні схеми зараз є для цього?

Закінчив Сайлент хілл 2. Все на стилі - безглуздя зашкалює. Але варто пройти разок.

Пробіг ще сьогодні Fort Solis. Кіношка у стилі триллерів минулих десятиліть. Недовго, місцями напружено. Роз'язка слабенька.

Серевера Battlefield Bad Company 2 всьо. Відключені. Найпотужніша гра із цього цирку.
Тройка ще дихає, але людей мало. Зато 144 FPS на ультрах :D Вчора побігав на Каналах

Ще заглянув в Hardline, знайшов 8 серверів :іржач: Найтупіша гра із всієї серії

Ну все хлопці це кінець. Останній ексклюзив йде по пизді
 екрана (4).webp
В квітні виходить The last of us 2 на ПК.

Придбав днями по скидону Мафію дефінітив едішн, пограв трохи. Ну що можна сказати, це майже інша гра. Так, щось нагадує, цікаво, але це не та мафія що була. От ніколи не забуду радість від того, що в пролозі вдалось авто бандюків у зустрічний трамвай впечатати, а тут по-перше за Полі і Семом женуться по ітогу десяток авто і для всих їх є на мапі зручні ловушки, де ти проїхжаєш, а вони врізаються, як дебіли. І знов таки, раніше якщо ти з усього ходу у щось вріжешся, то все, або тачку розвалиш к хєрам, або сам здохнеш, або і те, і друге :) А зараз з усієї дурі бандоси влітають запаркованій вантажівці в сраку і хоч би шо! Ну тіки трохи капот примявся.

Придбав днями по скидону Мафію дефінітив едішн, пограв трохи. Ну що можна сказати, це майже інша гра. Так, щось нагадує, цікаво, але це не та мафія що була. От ніколи не забуду радість від того, що в пролозі вдалось авто бандюків у зустрічний трамвай впечатати, а тут по-перше за Полі і Семом женуться по ітогу десяток авто і для всих їх є на мапі зручні ловушки, де ти проїхжаєш, а вони врізаються, як дебіли. І знов таки, раніше якщо ти з усього ходу у щось вріжешся, то все, або тачку розвалиш к хєрам, або сам здохнеш, або і те, і друге :) А зараз з усієї дурі бандоси влітають запаркованій вантажівці в сраку і хоч би шо! Ну тіки трохи капот примявся.
Я у лайно мамонта не грав, а від нової версії отримав задоволення. Жодного разу не пошкодував, що придбав на релізі

Привіт всім, незламні. Цікаво - чи хтось пам'ятає мою дупу на форумі, були часи - коли був занурений у генерацію рецензій до ігор та інструкцій з хаку консолей

Kingdom Come: Deliverance - лайно з дупи. Якийсь ***ло це висрав, а дегенрати це хавають.

Kingdom Come: Deliverance - лайно з дупи. Якийсь ***ло це висрав, а дегенрати це хавають.
Я пробував дуже давно першу частину. Не люблю такі часи, там де графья, королі, герцогині і така всяка така шляпа.

Я пробував дуже давно першу частину. Не люблю такі часи, там де графья, королі, герцогині і така всяка така шляпа.
Так не про то річ. Там купа механік заради механік. Плюс вони не змогли сейви нормальні зробити. По ітогу щось глючить і ти відкатуєшся на годину назад.
Взагалі не розумію хайпа навколо цього шмата лайна

Назад
Зверху Знизу