Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Візьми не пожалкуєш. ВР класна штука, хоч і не довга. Мене нудить в ньому)))Подивився, окулус наче небагато коштує. Чи купити, ХЛ Алікс пройти
Почало дебело гепати неподалік. я побіг в тамбур ховатися, по дорозі в темряві перечепився через системник і повалив його. Після цього він почав або вмикатися через раз, або взагалі не стартував. Розібрав - все як слід, натиснув на відеокарту - завантаживася нормально, працював, поки не вимкнеш. Потім і цей метод перестав працювати. Підозра в мене впала на відеокарту. вона явно прогнулась під своє. вагою, тому подумав може яка тріщина пішла. Через пару місяців, коли місто потроху почало оживати, запрацювала фірма, яка ремонтує відеокарти, я передав відуху їм. Виявилось, що з відухою все ОК, сказали перевір материнку. З оказією був в Києві, друзі порекомендували там фірму, яка "ремонтує все", тіки плати гроші, припер материнку їм - материнка виявилася робочею! Поміняв БП і о диво! Все запрацювало!
І так через ці дивні симптоми майже три місяці сидів без компа, хоча міг би його реанімувати досить швидко.