Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Галичанские крестоносцы против Украины

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Украине будет лучше

• При федеративном устройстве

Голосів: 77 49.0%
  • Оставить как есть

Голосів: 21 13.4%
  • Унитарном устройстве

Голосів: 48 30.6%
  • Свой вариант

Голосів: 11 7.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    157
  • Опитування закрито .
Невже так важко відповісти? Сенс цих розрахунків без описової частини незрозумілий взагалі. Опиши значення цього коефіцієнту. Що таке 24%?
Наприклад
52% - частка ВВП центро-західного регіону України;
48% - частка ВВП південно-західного регіону України;
20% - частка ВВП міста Київ;
52 - 20 = 32% - частка ВВП центро-західного регіону за виключенням частки ВВП Київа;
48 - (52-20) = 24 -? шозанах? насправді = 16% - різниця між частками ВВП південного сходу та центро-заходу?
І так далі. У вас калькулятор китайський чи мозок?
;) Свіжі дані: На розвиток Єнакієво виділено в три рази більше коштів (100 млн грн), ніж на усю Харківську область (біля 30 млн. грн)...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А що означає коефіцієнт? Навіщо тяганину цю тягнути, просто дай йому визначення.

Смотрите из поста Ботаника выходит,
что 48 Ю-В
52 ц-з.
В ц-з вклюнен Киев. Просто потому что 48+52=100
Сам киев дает 20%
Значит исключив Киев из ц-з
Получаем ю-в 48, ц-з (52-20)=32.
Теперь коэфициент 48/32=1,5
Но весь Киев исключать нельзя.
По переписи населения 2,4 млн, проживает ~ 4.5
Получаем (48+4)/(32-4)= 1,85
Приводим к вашим цифрам

(565+951)/2*1,85=1402
Промахнулся вообще на 60 грн.

Смотрите из поста Ботаника выходит,
что 48 Ю-В
52 ц-з.
В ц-з вклюнен Киев. Просто потому что 48+52=100
Сам киев дает 20%
Значит исключив Киев из ц-з
Получаем ю-в 48, ц-з (52-20)=32.
Теперь коэфициент 48/32=1,5
Но весь Киев исключать нельзя.
По переписи населения 2,4 млн, проживает ~ 4.5
Получаем (48+4)/(32-4)= 1,85
Приводим к вашим цифрам

(565+951)/2*1,85=1402
Промахнулся вообще на 60 грн.

Що це за результат? Ну, маячня ж без будь якого сенсу! :рл:
Описуйте значення кожного коефіцієнту та розрахунків.
Одразу ж видно, що освіта у вас не інженерно-технічна, а програмістська.

;) Свіжі дані: На розвиток Єнакієво виділено в три рази більше коштів (100 млн грн), ніж на усю Харківську область (біля 30 млн. грн)...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В минулому році:

Код бюджету | Назва бюджету | Дохід, тис.грн | Дотація, тис.грн
05212000000 | м. Єнакієве | 108 308,4 | 46 162,6
20100000000 | Обл. бюджет Хар обл. | 1 221 818,3 | 495 769,5

Хоча мешканцям м.Єнакієве потрібно співчувати, бо там просто капець з екологією і взагалі інфраструктурою. Тому виділення місту дотації в розмірі його внеску до держбюджету я вважаю доцільним.

Останнє редагування:
Це як раз косоворіткарі постійно вказівки дають, вважаючи себе годувальниками всієї країни. Але наприклад Львівська область забезпечує себе м'ясом (за середньоєвропейськими нормами споживання м'яса - 80 кг на рік) на 56% не враховуючи м'ясо домашнього господарства, Харківська - на 36%, Луганська лише на 27%, Донецька - на 8.3%, Дніпропетровська - на 85%.

І так далі. Ось тобі трохи загальної статистики
9b76848f8a070f0b40ab1cbd5fbeb376.webp

12248aa7ee6cc89830ebb364eb86b45f.webp
Вот именно, что даже мясом Львов себя не может обеспечить.

А насчет "трохи загальної статистики". Ларчик просто открывается. Давно выработан общий показатель.
Смотрится валовый региональный продукт на душу населения. Туда входит всё. И мясо, и сало, и куры, и яйки, и зерновые, и вышиванки, и чоботы, и шкарпэтки, и металл, и уголь, и IT-технологии. Всё что можно продать.

А там у Галичины полная, глубокая ******а, даже на фоне Донбасса. Который мы все, как ты говоришь кормим.

Смотрим восток:
Донецкая область 26 028 грн. на человека
Харьковская область 21 294
Луганская область 18 338

Смотрим Галичину:
Львовская область 13 902
Ивано-Франковская 12 940
Тернопольская область 9 688

Да-да. Представь себе. Хуже чем у Тернополя, нет в Украине показателя ВРП.

Що
В минулому році:

Код бюджету | Назва бюджету | Дохід, тис.грн | Дотація, тис.грн
05212000000 | м. Єнакієве | 108 308,4 | 46 162,6
20100000000 | Обл. бюджет Хар обл. | 1 221 818,3 | 495 769,5

Хоча мешканцям м.Єнакієве потрібно співчувати, бо там просто капец з екологією і взагалі інфраструктурою. Тому виділення місту дотації в розмірі його внеску до держбюджету я вважаю доцільним.
:D Особливо з урахуванням походження "української еліти", та утаємничення розподілу коштів, бо не пустили на засідання по розподілу коштів жодного журналіста.

Да-да. Представь себе. Хуже чем у Тернополя, нет в Украине показателя ВРП.

По-перше, ВРП на душу загалом нічого не показує крім розвиненості регіону.
По-друге, в чому вина тих же тернопільців, що дежава за 20 років не копійкі не інвестувала в промисловість регіону? А також не сприяла поліпшенню інвестиційного клімата для іноземного капіталу в регіоні?

В тебе досить незрозумілі претензії.
Донецька обл. навіть на 10% не може забезпечити себе м'ясом, але ти ж і слова не пукнув в її бік. Це подвійні стандарти.

:D Особливо з урахуванням походження "української еліти"

Не думаю, що це відіграло вирішальну роль. Єнакієве має досить сумне становище, його потрібно стимулювати.

та утаємничення розподілу коштів, бо не пустили на засідання по розподілу коштів жодного журналіста.
Розподілом коштів займається кабмін, а верховна рада приймає бюджет постатейно, могли б і відхилити ту статтю витрат, яку вважають недоцільною або внести пропозиції щодо змін до бюджету на 2013 р.

ПС: Бюджет України - 2013 був прийнятий ще до прийняття повноважень депутатами ВР 7-го скликання, здається, ще в листопаді 2012-го.

Останнє редагування:
Так, в межах однієї держави, а заробітки різні, що ще раз підтверджує куди гроші ідуть, а куди ні.
Иди проспись :D
Какие заработки? Это ВРП на человека по областям Украины.
Т.е. взяли из того что человек произвел, отняли то что он потребил. Получился ВРП.
А что он там произвел, мясо, уголь, рожь или металл - неважно.

Донецька обл. навіть на 10% не може забезпечити себе м'ясом, але ти ж і слова не пукнув в її бік. Це подвійні стандарти.
Зачем ему себя на 100 % обеспечивать мясом? Когда он себя на 900 % обеспечивает металлом. Который продаст, и накупит мяса, вышиванок, лексусов, айфонов, и т.д. и т.п. :)

Зачем ему себя на 100 % обеспечивать мясом? Когда он себя на 900 % обеспечивает металлом. Который продаст, и накупит мяса, вышиванок, лексусов, айфонов, и т.д. и т.п. :)

А їсти він метал буде? З урахуванням того, що жодна з областей не забезпечує себе тим же м'ясом, його треба буде імпортувати з інших більш забезпечених цим продуктом областей України, або з інших країн, що буде негативно впливати на зовнішньо торгівельне сальдо, та сприяти витоку валюти з країни.
Донецька область заробляє собі лише на субвенції для вирівнювання місцевих бюджетів та дотації на вугільну промисловість. Все. Тобто все, що вона заробляє, вона витрачає на різного види дотації і навіть більше. А ефект від інвестицій у вигляді дотацій на вугільну промисловість майже нульовий, та помітен лише власникам шахт або власникам концесій. Фірштеєн Зі?

Останнє редагування:
Ще не набридло цю маячню постити?

Не надоело, пока есть такие как ты, буду писать то, что думаю. Или ты можешь мне запретить?
Він би ще посилання давав на ту маячню, як це принято, а то судячи з його набору слів, це явно не його писанина...

Да успоко-о-о-йся ты! У тебя ничего не беру, а судить будешь сначала свои посты.
Кстати, "маячня " - любимое слово вашего галицкого фюрера...

Не надоело, пока есть такие как ты, буду писать то, что думаю. Или ты можешь мне запретить?

Та нічого я забороняти не буду. Просто поки є такі як ти, легко висвітлювати всю *****ьність антисвідомої братії.

Да успоко-о-о-йся ты! У тебя ничего не беру, а судить будешь сначала свои посты.
давай сылки на то, октуда ты берешь инфу, так принято, хотя с твоими мозгами понять это проблематично
Кстати, "маячня " - любимое слово вашего галицкого фюрера...

Иди проспись
Какие заработки? Это ВРП на человека по областям Украины.
Т.е. взяли из того что человек произвел, отняли то что он потребил. Получился ВРП.
А что он там произвел, мясо, уголь, рожь или металл - неважно.

Цитата:
Сообщение от lichiy

Зачем ему себя на 100 % обеспечивать мясом? Когда он себя на 900 % обеспечивает металлом. Который продаст, и накупит мяса, вышиванок, лексусов, айфонов, и т.д. и т.п.
Говорят, нету хуже *****а, чем ***** со статистикой....для того, что бы разбираться в такой статистике, нужно иметь соответствующие образование, или хотя бы прислушиваться к людям, которые имеют образование и понятия об этом...Я дал уже тут ссылки на две статьи, в которых это все обьясняеться...

давай сылки на то, октуда ты берешь инфу, так принято, хотя с твоими мозгами понять это проблематично

Не учи ученого, на инфу из источников я всегда даю ссылку, можешь проверить мои предыдущие посты. А с моими мозгами я еще в состоянии сочинить 3 абзаца текста, для этого не нужно быть выдающимся политологом.

"А чё эти *****ы не расходяться" -любимое обращение вашего Лидира к своему былоэлекторату, к тебе также это относиться...

Ты меня ни скем не спутал? Я вовсе не фанат вождей феодально-олигархического режима, так же как и лидеров псевдооппозиции.

Не учи ученого, на инфу из источников я всегда даю ссылку, можешь проверить мои предыдущие посты. А с моими мозгами я еще в состоянии сочинить 3 абзаца текста, для этого не нужно быть выдающимся политологом.
Ты не представил тогда сылку на инфу, поэтому я и вмешался....Могу доказать, если ты сам не в состоянии посмотреть свои посты, зачем усложнять...
Ты меня ни скем не спутал? Я вовсе не фанат вождей феодально-олигархического режима, так же как и лидеров псевдооппозиции.
А я тебя и не путал....Ты мне тут фюрерством тягныбоковским закинул, я тебе ответил в той же манере....

А їсти він метал буде? З урахуванням того, що жодна з областей не забезпечує себе тим же м'ясом, його треба буде імпортувати з інших більш забезпечених цим продуктом областей України, або з інших країн, що буде негативно впливати на зовнішньо торгівельне сальдо, та сприяти витоку валюти з країни.
Донецька область заробляє собі лише на субвенції для вирівнювання місцевих бюджетів та дотації на вугільну промисловість. Все. Тобто все, що вона заробляє, вона витрачає на різного види дотації і навіть більше. А ефект від інвестицій у вигляді дотацій на вугільну промисловість майже нульовий, та помітен лише власникам шахт або власникам концесій. Фірштеєн Зі?
Говорят, нету хуже *****а, чем ***** со статистикой....для того, что бы разбираться в такой статистике, нужно иметь соответствующие образование, или хотя бы прислушиваться к людям, которые имеют образование и понятия об этом...Я дал уже тут ссылки на две статьи, в которых это все обьясняеться...
Парни, вы действительно так думаете, или свидомость совсем все мозги проела?
***** со статистикой тот, кто утверждает, что Львов обеспечивает себя мясом аж на 55 %. И тутже утверждает, что Донецку деваться некуда, кроме как покупать мясо у Львова.
Вы донецких за СС-овцев что ли держите? Чтоб они забирали мясо у региона который сам себя не в состоянии прокормить?
Донецк продал свой металл. Имеет много денег. И решает где ему купить мясо. Хочет, в Аргентине, хочет в Польше, хочет у Папуасов.
Кто имеет деньги, тот заказывает музыку.
Во Львов донецкие точно не попрутся, т.к. знают, что там не мясо, а сплошные кости. Голытьба там как была, так и осталась!

Вообще надо в срочном порядке вводить настоящую федерацию. Чтоб все свидомые твари моментально осознали, что лучше иметь, шмат Карпат, или шмат Енакиево.
Тогда вопросы отпадут сами по-себе.

Ваши сознательные галицкого происхождения, у которых вместо мозгов опилки, носятся с этой ГТС, как с писаной торбой.
Доносились, что эта груда металлолома уже и Москве не особо нужна.
Будете только свое мясо в этих газосховыщах хранить. Безмозглые вы наши

Ну а то что страна живет за счет того, шо галичане намоют нужное количество нужников Европы, и пришлет копейчину своему отпрыску.
До такого только селюки из ЗУ могли додуматься.
Да и сработать такой перл мог только на галичанах и прочих свидомых.

Останнє редагування:
Парни, вы действительно так думаете, или свидомость совсем все мозги проела?
***** со статистикой тот, кто утверждает, что Львов обеспечивает себя мясом аж на 55 %. И тутже утверждает, что Донецку деваться некуда, кроме как покупать мясо у Львова.
Вы донецких за СС-овцев что ли держите? Чтоб они забирали мясо у региона который сам себя не в состоянии прокормить?
Донецк продал свой металл. Имеет много денег. И решает где ему купить мясо. Хочет, в Аргентине, хочет в Польше, хочет у Папуасов.
Кто имеет деньги, тот заказывает музыку.
Во Львов донецкие точно не попрутся, т.к. знают, что там не мясо, а сплошные кости. Голытьба там как была, так и осталась!

Вообще надо в срочном порядке вводить настоящую федерацию. Чтоб все свидомые твари моментально осознали, что лучше иметь, шмат Карпат, или шмат Енакиево.
Тогда вопросы отпадут сами по-себе.

Мне кажется, что ты понятия не имеешь, что такое федерация?
И не Донецк продает металл, а Ахметов...Размечтался ты совсем разнузданно..

Назад
Зверху Знизу