- 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
![]()
на, передерни на гаранта и его друзей![]()
Фантазувати, то так характерно для мрійників.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
![]()
на, передерни на гаранта и его друзей![]()
я не боюсь разом сміятись, я боюсь разом плакати через 4 роки, або пicля нового майдану, я хочу демократiю та правову систему в Українi. А не "кортежi", гос.закупки с пятикратной наценкой, та антикорупцiйнi бюро, якi за 4 года не зробили ничого, окрiм трати наших з тобою грошей.Конкретно сказано, зелень преться у Президенти.
Вважаєш будемо разом сміятись, ні будемо разом...
Тому мене і цікавить чому ви замість того щоб бажати кращого та примусити чиновників працювати а не збагачуватись намагаєтесь погіршити ситуацію. Невже вам не відомо хто є хто у нашій країні? Продивіться знову перелік кандидатів і розкажіть хто з них має моральне право та досвід державного керівництва. Я не вважаю Порошенка ідеальним, але інші ще гірші. У нашій державі така систиме що не занурившись у лайно до вершин не доберешся.я не боюсь разом сміятись, я боюсь разом плакати через 4 роки, або пicля нового майдану, я хочу демократiю та правову систему в Українi. А не "кортежi", гос.закупки с пятикратной наценкой, та антикорупцiйнi бюро, якi за 4 года не зробили ничого, окрiм трати наших з тобою грошей.
Сміятись будемо, але не довго, а от блюватимемо довго, аж поки не вмиємось червоною юшкою...я не боюсь разом сміятись
Пора бы уже запомнить, что президента на 5 лет избираютя не боюсь разом сміятись, я боюсь разом плакати через 4 роки
О да, кортежи, конечно, самая большая беда Украины.я хочу демократiю та правову систему в Українi. А не "кортежi", гос.закупки с пятикратной наценкой, та антикорупцiйнi бюро, якi за 4 года не зробили ничого, окрiм трати наших з тобою грошей.
к сожалениюПора бы уже запомнить, что президента на 5 лет избирают
лучше так, чем отгородится двойным забором и охраной от людей, в чем порох преуспелО да, кортежи, конечно, самая большая беда Украины.
И как это всё поборет Зеля? Скорчит на сцене дебильное лицо и прохрипит очередную тупость?
Чем лучше? Тупые шутки и рожи делают твою жизнь счастливой?лучше так
я за то, чтобы пускать к власти новых лиц, а не выбирать из сортов говна, которые сидят у власти десятками лет и хуй что меняют к лучшему.Тому мене і цікавить чому ви замість того щоб бажати кращого та примусити чиновників працювати а не збагачуватись намагаєтесь погіршити ситуацію. Невже вам не відомо хто є хто у нашій країні? Продивіться знову перелік кандидатів і розкажіть хто з них має моральне право та досвід державного керівництва. Я не вважаю Порошенка ідеальним, але інші ще гірші. У нашій державі така систиме що не занурившись у лайно до вершин не доберешся.
Тому що там інших нема, якось так.
нет, мою жизнь делают счастливее конфетки рошен и портрет свинарчука на каждом каналеЧем лучше? Тупые шутки и рожи делают твою жизнь счастливой?
К сожалению у нас в стране имеют право голоса люди, которые даже не знают, на сколько лет выбирают президента. И в результате этого выбирают то дважды судимого зека с IQ овоща, то тупого клоуна, потому что "новый".к сожалению
И вчера ты слился и сегодня слился. Типичный электорат Зели.нет, мою жизнь делают счастливее конфетки рошен и портрет свинарчука на каждом канале![]()
И опыт госуправления здесь не первичный критерий. Главное - это желание лучшего для людей
БлаЗЕнь, ще не презедент а уже має і купу охоронців і кортеж, а що буде якщо дурники у Гаранти його виберуть? Напевно відразу на лісапет плигне та натисне на пендаль.лучше так, чем отгородится двойным забором и охраной от людей, в чем порох преуспел
₴баний пиздець, вибачте за мій французський. Кухарка теж може керувати країною.... може тобі нагадати ціну того керівництва?И опыт госуправления здесь не первичный критерий
чел совком долгие годы правили люди с грандиозным опытом гос управления. И как они? Направились?₴баний пиздець, вибачте за мій французський. Кухарка теж може керувати країною.... може тобі нагадати ціну того керівництва?
т.е ты берешься оскорблять человека, сугубо из-за сферы его деятельности? А как ты называешь порошенко?БлаЗЕнь, ще не презедент а уже має і купу охоронців і кортеж, а що буде якщо дурники у Гаранти його виберуть? Напевно відразу на лісапет плигне та натисне на пендаль.
я тебе пишу, как человек каждую весну приводящий свой двор в порядок, меняющий лампочки в подъезде и вобще соц.активный, мне чтобы это делать опыт управления страной не нуженДаже чтоб двор привести в порядок одного желания лучшего для людей мало. Надо мозги иметь и чтоб руки не из жопы росли. А здесь целая 40 миллионная страна.
И вчера ты слился и сегодня снова слился. Типичный электорат партии регионовИ вчера ты слился и сегодня слился. Типичный электорат Зели.
ты же подбиваешь голосовать за лучшего соратника овоща, они даже партию вместе создали, прикиньК сожалению у нас в стране имеют право голоса люди, которые даже не знают, на сколько лет выбирают президента. И в результате этого выбирают то дважды судимого зека с IQ овоща, то тупого клоуна, потому что "новый".
У фанатов пороха нынче горит и полыхает, что их царь и бог имеет шансы просраться на выборах.
чел совком долгие годы правили люди с грандиозным опытом гос управления. И как они? Направились?
т.е ты берешься оскорблять человека, сугубо из-за сферы его деятельности? А как ты называешь порошенко?![]()