- 🔴 23:07 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
НетА ты лично за коррупцию и за выдвижение на 4 срок?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
НетА ты лично за коррупцию и за выдвижение на 4 срок?
Так вот представь себе, когда мы тут заявили нет своей коррупции, у нас отжали часть страны, на правах более сильного отжали.
Если б вы своим согражданам на этой части страны лучше объяснили что боретесь только с коррупцией они бы не встали на сторону отжимающего, и отжимать территорию было бы значительно сложнее. Лично я когда услышал что крым собираются сделать частью росиии тупо не мог врубиться, как это, просто так взять и включить в свой состав территорию соседнего государства, вроде как братского.Так вот представь себе, когда мы тут заявили нет своей коррупции, у нас отжали часть страны, на правах более сильного отжали.
Проверяй информацию,а потом её публикуй.P.S.Как же вы заебали, «цитатеры» хуевы, цитируют только то, что им выгодно.
Пішли його на еротичну прогулянку й забань... Я так вже давно зробив й забув про нього... Бо, буде лізти й тролити увесь час... Позбавь його такого привілею... Або не звертай уваги на його пости...Читай и цитируй правильно, а не занимайся самодеятельностью.
Уже писал чуть выше, но видимо до тебя с первого раза не дошло, а потому повторю – В моем посте главное было выделено жирным и огромным текстом, про вышиванку сказал не я и я на нее вообще упор не делал.
Опять не понял или случилось чудо?
Ты мне скажи одно,причём тут вышиванка?Зачем ты её приплёл?Опять не понял или случилось чудо?
Санкційний удар по Кремлю: у понеділок, 29 січня, Міністерство фінансів США має передати Конгресові так зване «кремлівське досьє». Це буде тільки перший із цілої низки документів, які готують декілька американських відомств. Досьє буде містити перелік російських багатіїв та людей з близького оточення президента Росії Володимира Путіна. У новому «чорному списку», як пише преса, буде 300–400 людей, зокрема й члени родин основних фігурантів. Наскільки серйозним буде ефект та чи зробить це Москву більш поступливою, журналісти Радіо Свобода ексклюзивно розпитали найбільш авторитетного американського експерта з питань санкцій – Деніела Фріда.
Удар по грошах Кремля: Вашингтон запровадить санкції проти російських олігархів
Надеюсь, все закончится резней.C каждой минутой народу все больше: в Москве протестуют с девизами "Четвертый срок — тюремный!", "Хуйла ждет Гаага!" и "Ганьба!"
Навряд чи... Треба щоб економічна ситуація стала зовсім поганою... Хоча будуть репою харчуватися, а батюшку-царя ні-ні...Надеюсь, все закончится резней.
Справа в тому, що їхній сцарь психічно хвора людина. Тому він взмозі влаштувати різанину, якшо йому буде вдаватись, що кацапське бидло йому погано дупу вилизує та навколішки встає не досить весело.Навряд чи... Треба щоб економічна ситуація стала зовсім поганою... Хоча будуть репою харчуватися, а батюшку-царя ні-ні...
Заллє усю Росію безкоштовно бояришником...Справа в тому, що їхній сцарь психічно хвора людина. Тому він взмозі влаштувати різанину, якшо йому буде вдаватись, що кацапське бидло йому погано дупу вилизує та навколішки встає не досить весело.
Скакуны, ёпта!
//"Не интересны митинги на росиии до первой покрышки. Увы", "Петь "Хуйло х***о" без коктейля Молотова в руке - не зажигательно как-то", - пишут люди в комментариях.