Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 21

🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я придерживаюсь националистических взглядов и спорить на эту тему без подготовки не советую!
да на здоровье.Тем более что это не предмет спора,по той причине, что я тоже придерживаюсь националистических взглядов.Я хотела сказать,что на росиии куча народностей,некоторые имеют характерную внешность, и не более того.

Как можно устраивать если это закладывается при воспитании?
я написала "устраиваться", то бишь цивилизованно жить рядом с остальными.Компромисс и договор,ну или что-то в этом роде.

меньше ушами хлопать надо в аэропорту.

Люди ли они или ошибки природы? Какой от них в принципе прок?
вы не сравнивайте 2 разные категории,отдыхающие и бывшие заключенные.

• 🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вы путаете черты лиц тюркских народов, коими испокон был заселен весь юго-восток Украины
Насправді, весь Євроазійський степ, від Алтаю до Карпат ніхто не міг "іспокон" заселяти по причині того, що це був простір володіння кочівників. Винятком був Хозарський каганат, який теж недовго проіснував.
Я придерживаюсь националистических взглядов и спорить на эту тему без подготовки не советую!
Судячи по мові можна легко визначити до якої нації ти прихильний і яку націю ти захищаєш.

Гости из РФ - вам
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кто сбил Боинг-777: полные имена и фото командного состава 53 зенитно-ракетной бригады РФ.

640x344.jpg

... убийцы

От мне метод Девила больше нравится - встречаешь рогача, спрашивающего как попасть куда-то и говоришь как проехать до вокзала, купить билет и "Нахуй с Харькова!" Хорошая метода - я прям проникся, сам жду подходящего рогача с вопросом!)))
dr.cool
думаю,вы никогда так не сделаете.

а в Украине донбасские тувинцы были замечены?

а в Украине донбасские тувинцы были замечены?
Слыхал старую страшную историю, как где-то на Колыме два товарища (вот не знаю, местные или залётные) спорили на ящик водки, что один другому голову отрубит (не отрубит)... :rolleyes:

Вы путаете черты лиц тюркских народов, коими испокон был заселен весь юго-восток Украины( вспомните печенегов на днепровских порогах и торков с Торческа) с семитскими чертами народов Кавказа, также в 5 веке массово заселивших земли от Днепра до Дона - этноним "черкас".
Ну, намішав... :-) Тільки забув про царських скіфів на Дніпровських порогах, та те, що козаки пішли від: бродників - донські, від чорних клобуків - запорожські, хоча і бродники і чорні клобуки мали майже однакове походження (південні слов"яне перемішані з тюрками та кавказцями). Через це до повстання на Дону проти московитів під проводом К.Булавіна, усі вони вважалися рідними братами. Хоча у Московії запорожців, на відміну від донських козаків називали черкасами. Після підступного вбивства К. Булавіна, москалі придушили повстання і по суті приєднали землі ВВД до Московії. До цього моменту у запорожців і донців навіть одяг був однаковий. Увесь час існування козацтва до нього прибивалися люди різного етнічного походження. Тільки із відомих джерел на Запорізькій Січі в реєстрах зазначено козаків 95 національностей.
Звичайно, що генотип людей, які постійно переселялися з місце на місце, воювали за кращі землі і умови існування змінювався в залежності від місця його перебування.

Для Запада все белобрысые и голубоглазые относятся с скандинавскому типу, а темноглазые и темноволосые - что наиболее характерно для украинского этноса относятся к кавказскому типу. Caucasian people - так американцы собирательно называют белых людей.
А світле волосся, світлі очі та курносий ніс притаманний фінно-угорським народам вихідцям із нижньої Волги та Південного Уралу.
Хоча, мадьяри, дещо змінили свій генотип під час свого перебування в південних степах Заволжжя і пізнішого відходу після поразки від хозарів до придніпровських степів, а згодом і на Середній Дунай...

козаки пішли від: бродників - донські, від чорних клобуків - запорожські,
Володимире, не сміши. Козаків породив Дикий степ, варварський колоніалізм, від якого люди тікали на волю, тиск кочівників та ментальна тяга до освоєння сільгоспземель. А донські кізяки - це був сурогат від козаків, роль якого була мізерною і штучно завищеною Московією. Назви мені хоч одну виграну ними битву з турками чи кримськими татарами.

мадьяри, дещо змінили свій генотип
На відміну від булгар угорці майже не змінилися, бо вони були і є родичами сучасних залишків ханти та манси.

рюзький:відстій:миръ
Мерзость.. :eyecrazy: Лучше посмотри видео, как тупой ватник скормил медведю собственную руку. :rolleyes:

Володимире, не сміши. Козаків породив Дикий степ, варварський колоніалізм, від якого люди тікали на волю, тиск кочівників та ментальна тяга до освоєння сільгоспземель. А донські кізяки - це був сурогат від козаків, роль якого була мізерною і штучно завищеною Московією. Назви мені хоч одну виграну ними битву.
Я історію КПРС не знаю... Читай історію козацтва від знаних фахівців:
Тицнеш по відпвідному розділу книги і вона відкриється. Книга видана ще у 1915 році в Новочеркаську. Це тільки 1-ий том Історії козацтва.

Кто я такой - обвинять кого то в убийстве сотен людей?
Если не хочешь присесть (сразу после комплимента) на привычный стульчак - выскажи СВОЁ МНЕНИЕ кто сбил.
Тем более, ты УЖЕ взял на себя смелость выказать хихачки, что россия (страна-террорист) не при делах

- я честно не особо верю в идею с курским буком, смысла нет.
Если бы он был отжат у укров ты бы поверил? Тем более, что он палился во всех соцсетях во всех городах Донбасса.

Назад
Зверху Знизу