- 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Не всі мої вороги готові вбивати, цє так аби знати.Жизнь не бывает без врагов.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Не всі мої вороги готові вбивати, цє так аби знати.Жизнь не бывает без врагов.
Это лютейший пиздец!!!!!
Да это ваши личные с ним тёрки, мне просто интересно посмотреть на правильные черты лица, твоей избранницы.
не будет предложений, проголосую за шария. всем счастья!)
за дополнительные деньги, приведу членов семьи)
щодо создалИзвестный блогер Анатолий Шарий создал партию
щодо создал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Грантожери з «Руху «Чесно» оприлюднили інформацію, що так звана «Партія Шарія» фінансується нікому не відомими мешканцями Харківської області, які не відповідають на телефонні дзвінки й ніяк не коментують свій зв’язок з цією, дозволу сказати, «політичною силою». А що ж у цьому дивного, якщо «Партія Шарія» – це сімейний виборчий проект харківської родини Кацуб: нинішнього народного депутата України Володимира Михайловича Кацуби (уперше був обраний нардепУком у 2012 році від Партії Регіонів), його старшого сина Сергія Володимировича Кацуби (колишній заступник НАК «Нафтогаз України», разом з батьком у 2012 році був обраний народним депутатом від Партії Регіонів) та молодшого сина Олександра Володимировича Кацуби (після обрання Сергія Кацуби народним депутатом успадкував посаду брата в НАК «Нафтогаз України»)?
Власне, рушійною силою «Партії Шарія» є молодший Кацуба, Олександр Володимирович, 1986 року народження, який з червня 2016 до березня 2017 року провів у товаристві соціально близьких у Лук’янівському СІЗО й вийшов на волю, домовившись з нинішнім заступником генпрокурора Сергієм Кизем. Відповідно до угоди з прокурором Кацуба сплатив до бюджету 100 млн. грн. на відшкодування збитків, завданих розкраданням коштів державного бюджету, скільки ж осіло в кишенях підприємливих прокурорів – невідомо. Але, очевидно, що гроші в Кацуби ще залишились і він може собі дозволити заради розваг найняти диктора Ютуба Шарія, купити документи псевдо-партії «Об’єднана Україна», 6 червня 2019 року перейменувати її на «Партію Шарія» (партія, звісно, також зареєстрована в Харкові) та ганяти Петра Порошенка за допомогою червоних повітряних кульок, мов хорти зайця.
Одне лише незрозуміло – навіщо Олександр Кацуба включив у список «Партії Шарія» під №11 свою дружину Гузенко Тетяну Олександрівну, з якою Кацуба фіктивно розлучився в зв’язку з кримінальним переслідуванням і можливою конфіскацією майна, та під №14 – свою матір Гордієнко Наталію Іванівну? Невже він, дійсно, вирішив, що ця, так би мовити, «партія» пройде в парламент? Втім, судячи з того, як зараз Кацубу розводять на гроші його політтехнологи, запевняючи що «партія Шарія» набере не менше 10%, він, дійсно, втратив зв’язок з реальністю.
До речі, про пана Шарія, якого Кацуба найняв, типу, керувати своєю «партією». Донедавна Шарий жив з того, що працював диктором в медіа-проекті, створеному з щедрот Андрія Клюєва. Але останнім часом Шарий став заробляти самостійно. Зокрема, я читав його листування з одним нинішнім народним депутатом, який замовив Шарію прочитати якийсь текст на Ютубі за 15 тис. доларів і зробив передоплату в розмірі 50%. Невдовзі депутат поцікавився, коли буде виконано замовлення. У відповідь Шарий надіслав йому листа, пояснивши, що всяке хуйло не повинно дошкуляти йому, великому Шарію, своїми листами й вимагати назад гроші. Тому я турбуюсь, що партія Кацуби може залишитись без лідера – якщо Шарий і далі буде «кидати» замовників на гроші, то йому просто відіб’ють голову.
ясно, а тепер скажи - так хто ж не підарас і за кого голосувати?
я надав відповідь, в якій вказується, що шаріков нічого нє создал. а простий фунт, через якого риги намаються вчергове потрапити до Ради
таку відповідь можна надати про кожного - в одних труси засцяні а в інших засрані... питання до тебе, як до знавця ситуації - так за кого ж голосувати пересічному громадянину?
хлопче, увімкни мізки, якщо є що вмикати.
про педерастів, труси тощо - то не до мене.
моя відповідь в цій гілці про те, що немає ніякої партіїї шарія. є проросійські риги, які використовують його ім'я та поставили "очолювати" ніби партію.
я ні за кого тут не агітую, а відкриваю очі - хто є ху, як казав горбачьов.
твоя відповідь нагадала мені випадок з шкільних років -
Лаштую кліточку для кроля, напиляв дощечок, брусків і збиваю докупи всю конструкцію як можу. Тут підійшов товариш і сусід Вова і такий а шо це ти робиш? та кажу клітку для кроля... ааа... спостерігав і такий почав "а тут криво напиляв а там тріснула а там цвях стирчить" і тд. Ну я простягнув молоток і кажу то зроби як треба... А він відповідає так а звідки я знаю як її робити... Ну тоді кажу Вова іди на хуй і не пизди мені тут.
вчера ехал с работы на дачу и наткнулся на какой-то автопробег с красными шариками.. даже сбился со счета.. это у шария денег до хуя или у нас идиотов до хуя?
25%, Сэр.или у нас идиотов до хуя?
А шо тебя так задело от кобылы Шария? Оля - девушка на любителя.
я ні за кого тут не агітую, а відкриваю очі - хто є ху, як казав горбачьов.
вчера ехал с работы на дачу и наткнулся на какой-то автопробег с красными шариками.. даже сбился со счета.. это у шария денег до хуя или у нас идиотов до хуя?
За Шария !!! И отсосите пидоры . Порох пидор ,Зеля ссученный, оппо блок за Жыття , пропидоры хуйловские ,обложили бля мрази со всех сторон, но нечего и вас гондонов переживём, совок ебучий с КГБ и тот хуй справился,а вас вафлистов и подавно под шконку загоним.
Ты прежде чем распускать свой облезлый хвост, залатай свое очко и попробуй хоть пару вшей на себе убить, а потом будешь скрипеть,баклан сраный.За Шария !!!..... подавно под шконку загоним.
таки нема що вмикати. це шарій головного мозку. в народі - вата