Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
Не всем хотелось в школе учиться, мне хотелось гонять мальчишек, ловить лягушек, скакать на одной ножке.

И всё одновременно))))
Я абсолютно не был ботаном. Даже наоборот, обормотом, каких поискать. Но к 16 годам перечитал шкаф книг, которые были у родителей. Как я это умудрился, до сих пор не могу понять.

На ФБ прочитала очередной шедевр от Клєр Захаровны. :іржач:

Чем-то похоже на прикольные истории от барона Пицпонова, только на боєвом суржике :ги:

ПРО МАТРАСА І МАНДАТРУ

Приїхала я сьогодні зо села у місто, йду собі по вулиці, нікого не чіпаю, стала на зупинці, чекаю транспорт, аж тут чую:
- Женщіна, вам нє жарка в кофтє?
Я така:
- О, о!!! - аж пенсне випало - шта? - перепитала я і хотіла пояснити цій пістрявій мандатрі, що коли я встала, то сонечко ще не виходило і був цуцман, без кохти ніяк, та рішила, що я на селові надто розманіжилась і давно ні з ким не гавкалась, хібашо з сусідським Матросом, чи Матрасом, хрін його розбереш як вони того пса кличут ті два ненормальних внучари, які до баби погостювати приїхали ще й псіну приволокли.
Блєха, той Матрас, здоровий, як телє, це капєц, кудлатий як вівця і здоровий шо бугай, мабуть в кінці літа прийдеться яйця викачувати, бо око досі сіпається і не перестає.
Але ми з Матрасом тепер ліпші друзі, було деяке недопоніманіє, але я все рішила дуже швидко, бо я з різними псами домовляюсь на раз, собаки мене люблять, пока що, тьху, тьху, постукала по дереву, бо малолішо :D

Коли Матрас черговий раз одвязався і вдосвіта мейтав як муха в банці по селу я вже не спала і мабуть Матрас це теж відчув, бо хутко побіг на мої святі грядочки жерти **** огірки і прийшлось мені його відтіля викурювати, а воно ж страшне як Єті в дредах, то я його просила і лагідно і патиком з погреба грозила і гавкала грубим голосом і нявкала... та скотиняка не відволікалась і методично, як плодожерка пожирала мої огірочки і тут я згадала, що в мене два біляша вдома лежить!
Я кабанчиком в хату, взяла біляшики, стала за парканом і почала свистіти:
-Фіу, фіу, Матрас, Матрос! - а йому хочби хни, - хрустить собі моїми огірочками і все, - Матрас, Папуас, Матня, Матюк, - що я тільки не волала за парканом, всьо закінчилось вибачте Під.арасом, пес підняв морду в мою сторону і почав прясти ніздрями шо кінь.
- Ага!!! - закричала я, - нарешті ти скотиняка почув, що в мене біляші є, укустні, ням ням, собачка, фіу, фіу - засвистіла я в дирку в паркані і щосили замахала біляшами над головою, - фіу, фіу, Матрасік, йди я тобі пиріжечків дам, падлюка ти така.
Матрас підняв морду з грядки і пів огірка впало на огудиння і як сирота так і залишилось лежати, а пес повільно почвалав в мою сторону. Біляші видавались шматками через дірку, Матрас брав ніжно зубами і смачно плямкав.
Через пару секунд я зрозуміла, що два біляша це катастрофічно мало для такої псіни, самий раз відро біляшів, блєха, яке воно було голодне, ті два гороцьких внучари приїхали і десь на байдарках по річці гайнули, а Матраса на бабу лишили, а баба шо знає як того пса кормити? Дала дві скибки хліба і тарілку супу і до побачення телебачення, та йому не тарілку, йому відро треба...

Опшим про пса всьо, нагавкалась як дурна, він потім ще в помідори забігав і в картоплю, аж поки я не пішла рішуче до баби та не взяла телефон внучар, щоб їм по межи очі рубанути весь правдос, що те, що пес на догляді повинен бути вкомплектований кормом і що виявилось? Баба той корм в коморі заникала! і тіпа забула, сама його збиралась їсти чи що? Святі мушлі, які то людиськи дурнуваті на світі є... Знала я одну притрушену, що котячий корм іноді гризла тому не дивуюсь, але виявилось все банальніше - баба збиралась на тому кормі гусенят вирощувати, бо сильно вже її шибануло розміром собаки ;)

А тепер до пістрявої мандатри, яка дорубалась до мене чого я в кофті
- Жарка же, в кофтє, - не вгавала мандатра.
- І що? Пар кісток не ломить.
- Да ну 30 дньом будєт.
Я мовчу, чекаю трамвая.
- Тріцать же, а вчєра 32...
Я мовчу.
- Завтра тоже 32.
Мовчу.
- Кофта красівая... - і мандатра потягла до мене щупальці, щоб помацати кофту, я відскочила
- Жіночко відійдіть на 1,5 метра!
- Чєво?
- Безпечна дистанція, коронавірус
- Йоптваю мать - позеленіла мандатра від люті, видно я наступила на щось болюче, - нєт нікакова каронавіруса, нам скора чіпи всєм вживлять будут, етот как єво Біл Гєц, пять же, лазєрний штріхкод, чісло звєря - і понеслась, як любить казати одна моя знайома "понеслась пи.зда по кочкам"
- Свят, свят, свят, - перехрестилась я, а мандатра ще більше розлютилась, - стаіт тут в кофтє в жару, пра каранавірус втіраєт, а может ти бальная?

Терпіння моє гумове, але не безмежне, я шляхетно терплю три рази, а потім слів не підбираю.

- Так хулі ти до мене свої розчепірки тягнеш, ****а ти притрушена - взірвалась я, якщо я бальная, відійшла і закрила пащеку, бо зараз як анафему накладу, цюцюрина ти безрозмірна, ***ть, в сім ранку вільні вуха знайшла...
- Ааааа!!! - заволала мандатра, - бандєри уже в Харькавє!!! - і забігла за зупинку
- Та не вже, ми давно тут, допиваємо кров рускоязичьних младєнцев, такшо сиди ціхо, ****а, бо зараз як подзвоню Білу Гейтсу, то він тобі елітний чіп прямо на зупинці з космоса в лобєшнік вколотить разом з вишкою пять же, тьху ти срака маринована, єгіпецький пєрдімонокль...

Мандатра стояла за зупинкою і щось молола про бандєр.

Залишатись не було ніякого сенсу, тому я стрибнула в перший трамвай, що підійшов.
Мандатра стояла на зупинці червона як комуняцька шмата і ненависно проводжала очима мій коронний фак, приправлений моєю неймовірно сонячною посмішкою)

Ех, от недарма приїжджала! У вухах так і бринить "бандєри в Харькавє", аж вірша якогось захотілось замантулити :-)

0d7a6b63f3a3139f.gif

А кому котика запостить? Мииилого:збентежений::D

Вкладення

• .webp
    .webp
    57 КБ · Перегляди: 59
Ты меня совсем с панталыку сбила...
Я лучше про еду буду, а не про родовспоможение шоколадно-вафельным тортом Делис.
....
Мои боги,
это
был
самый обалденный торт
во всей моей жизни.
Но он остался в 70-х.

О боги, он все ещё продаётся, и посылки ездят в Бундестаг

Сегодня, кстати, где то в полпервого неслись патрули и скорая на киевской. Не к вам ли?

Перед этим около 10 они носились по проспекту Науки. Говорят, на пассажирском в скорой был замечен человек с камерой

ты не въехала..)
это как с рогаликами с яблочным повидлом которые я днем.с.огнем искала когда то - *теперь торт есть, в принципе, но он уже не такой, в принципе*.
как то так. :)

А кому котика запостить? Мииилого:збентежений::D

Я на одну мадам из Минска подписана, у неё сфинкс Евка. Ну и выехала мадам с кошками в бяларусскую дяревню на постой. Евка стала предводителем деревенских котов и носилась по участкам, а соседи думали, что коты крысу гоняют :D

ты не въехала..)
это как с рогаликами с яблочным повидлом которые я днем.с.огнем искала когда то - *теперь торт есть, в принципе, но он уже не такой, в принципе*.

А колбасу по 2.20 и траву позеленее не искала??? :D

Нам вчера на работе сырка дали :іржач:

Вкладення

• C6B44FAE-23C3-484E-9A96-A57186714BCC.webp
    C6B44FAE-23C3-484E-9A96-A57186714BCC.webp
    153 КБ · Перегляди: 53
На ФБ прочитала очередной шедевр от Клєр Захаровны. :іржач:

Чем-то похоже на прикольные истории от барона Пицпонова, только на боєвом суржике :ги:

ПРО МАТРАСА І МАНДАТРУ

Приїхала я сьогодні зо села у місто, йду собі по вулиці, нікого не чіпаю, стала на зупинці, чекаю транспорт, аж тут чую:
- Женщіна, вам нє жарка в кофтє?
Я така:
- О, о!!! - аж пенсне випало - шта? - перепитала я і хотіла пояснити цій пістрявій мандатрі, що коли я встала, то сонечко ще не виходило і був цуцман, без кохти ніяк, та рішила, що я на селові надто розманіжилась і давно ні з ким не гавкалась, хібашо з сусідським Матросом, чи Матрасом, хрін його розбереш як вони того пса кличут ті два ненормальних внучари, які до баби погостювати приїхали ще й псіну приволокли.
Блєха, той Матрас, здоровий, як телє, це капєц, кудлатий як вівця і здоровий шо бугай, мабуть в кінці літа прийдеться яйця викачувати, бо око досі сіпається і не перестає.
Але ми з Матрасом тепер ліпші друзі, було деяке недопоніманіє, але я все рішила дуже швидко, бо я з різними псами домовляюсь на раз, собаки мене люблять, пока що, тьху, тьху, постукала по дереву, бо малолішо :D

Коли Матрас черговий раз одвязався і вдосвіта мейтав як муха в банці по селу я вже не спала і мабуть Матрас це теж відчув, бо хутко побіг на мої святі грядочки жерти **** огірки і прийшлось мені його відтіля викурювати, а воно ж страшне як Єті в дредах, то я його просила і лагідно і патиком з погреба грозила і гавкала грубим голосом і нявкала... та скотиняка не відволікалась і методично, як плодожерка пожирала мої огірочки і тут я згадала, що в мене два біляша вдома лежить!
Я кабанчиком в хату, взяла біляшики, стала за парканом і почала свистіти:
-Фіу, фіу, Матрас, Матрос! - а йому хочби хни, - хрустить собі моїми огірочками і все, - Матрас, Папуас, Матня, Матюк, - що я тільки не волала за парканом, всьо закінчилось вибачте Під.арасом, пес підняв морду в мою сторону і почав прясти ніздрями шо кінь.
- Ага!!! - закричала я, - нарешті ти скотиняка почув, що в мене біляші є, укустні, ням ням, собачка, фіу, фіу - засвистіла я в дирку в паркані і щосили замахала біляшами над головою, - фіу, фіу, Матрасік, йди я тобі пиріжечків дам, падлюка ти така.
Матрас підняв морду з грядки і пів огірка впало на огудиння і як сирота так і залишилось лежати, а пес повільно почвалав в мою сторону. Біляші видавались шматками через дірку, Матрас брав ніжно зубами і смачно плямкав.
Через пару секунд я зрозуміла, що два біляша це катастрофічно мало для такої псіни, самий раз відро біляшів, блєха, яке воно було голодне, ті два гороцьких внучари приїхали і десь на байдарках по річці гайнули, а Матраса на бабу лишили, а баба шо знає як того пса кормити? Дала дві скибки хліба і тарілку супу і до побачення телебачення, та йому не тарілку, йому відро треба...

Опшим про пса всьо, нагавкалась як дурна, він потім ще в помідори забігав і в картоплю, аж поки я не пішла рішуче до баби та не взяла телефон внучар, щоб їм по межи очі рубанути весь правдос, що те, що пес на догляді повинен бути вкомплектований кормом і що виявилось? Баба той корм в коморі заникала! і тіпа забула, сама його збиралась їсти чи що? Святі мушлі, які то людиськи дурнуваті на світі є... Знала я одну притрушену, що котячий корм іноді гризла тому не дивуюсь, але виявилось все банальніше - баба збиралась на тому кормі гусенят вирощувати, бо сильно вже її шибануло розміром собаки ;)

А тепер до пістрявої мандатри, яка дорубалась до мене чого я в кофті
- Жарка же, в кофтє, - не вгавала мандатра.
- І що? Пар кісток не ломить.
- Да ну 30 дньом будєт.
Я мовчу, чекаю трамвая.
- Тріцать же, а вчєра 32...
Я мовчу.
- Завтра тоже 32.
Мовчу.
- Кофта красівая... - і мандатра потягла до мене щупальці, щоб помацати кофту, я відскочила
- Жіночко відійдіть на 1,5 метра!
- Чєво?
- Безпечна дистанція, коронавірус
- Йоптваю мать - позеленіла мандатра від люті, видно я наступила на щось болюче, - нєт нікакова каронавіруса, нам скора чіпи всєм вживлять будут, етот как єво Біл Гєц, пять же, лазєрний штріхкод, чісло звєря - і понеслась, як любить казати одна моя знайома "понеслась пи.зда по кочкам"
- Свят, свят, свят, - перехрестилась я, а мандатра ще більше розлютилась, - стаіт тут в кофтє в жару, пра каранавірус втіраєт, а может ти бальная?

Терпіння моє гумове, але не безмежне, я шляхетно терплю три рази, а потім слів не підбираю.

- Так хулі ти до мене свої розчепірки тягнеш, ****а ти притрушена - взірвалась я, якщо я бальная, відійшла і закрила пащеку, бо зараз як анафему накладу, цюцюрина ти безрозмірна, ***ть, в сім ранку вільні вуха знайшла...
- Ааааа!!! - заволала мандатра, - бандєри уже в Харькавє!!! - і забігла за зупинку
- Та не вже, ми давно тут, допиваємо кров рускоязичьних младєнцев, такшо сиди ціхо, ****а, бо зараз як подзвоню Білу Гейтсу, то він тобі елітний чіп прямо на зупинці з космоса в лобєшнік вколотить разом з вишкою пять же, тьху ти срака маринована, єгіпецький пєрдімонокль...

Мандатра стояла за зупинкою і щось молола про бандєр.

Залишатись не було ніякого сенсу, тому я стрибнула в перший трамвай, що підійшов.
Мандатра стояла на зупинці червона як комуняцька шмата і ненависно проводжала очима мій коронний фак, приправлений моєю неймовірно сонячною посмішкою)

Ех, от недарма приїжджала! У вухах так і бринить "бандєри в Харькавє", аж вірша якогось захотілось замантулити :-)
Я в розпачі...
Вот почему я люблю в таком стиле и с такими выкаблучками?
Не знаю...
Суржик смачний, оценил, браво.
Как то случайно наткнулся на Старого Изюмчанина. Хорошо пишет собака, свой стиль, меткое слово. Но я его читать не могу с его альтернативным написанием...
А он на меня чего то обиделся, сразу. А я ж ни сном, ни духом и не пересекался никогда... он так хитрожопо подъехал с намёками на "гаражный юмор" почему то... где я, а где он.
Я забился в норочку и с бабушками токую, как горобчик на веточке.
Піцпоню потихесеньку, нікого не чіпаю, дулі не кручу і дупой повз паркану не размахую))))

Да шо вы говорите?
Купите селёдку и расскажите ей))))
От того, шо на ём написано "Делис", еще не значит, шо внутри именно он и есть.
Пробовал.
Одна видимость и голимая подделка.
И началось это с конца 80-х.

ты не въехала..)

Я не могу описать, в чём именно.
Но это не Делис, это точно.
И не то, шоб я капризничал, или в дурнину впал.
Ну другой у него вкус.
Попробуй по городу найти тот ржаной 3-го хлебзавода, что 20 копеек был, хренушки.
Или нарезной батон 6-й хлебопекарни.
Хоть лопни, но не то.
Ты дыньки Колхозница помнишь?
А оказалось, что их уже нет, выродились. Новых семян тоже нет.
Весь Харьков в чучмеках и их барахле безвкусном. Кторое на Чарджоуские дыни похоже, а на вкус нет.

А колбасу по 2.20 и траву позеленее не искала??? :D
:

А ты ту колбасу видела?))))
На четвёртый день она становилась, как твой сыр с купоросом, только зеленая.
Как только я на нем, на сыре, увидел "без ГМО", все вопросы исчезли.

Шоп ты понимала, вой динозавров, про супер харч в совке, на 90% брехня.
Я бы сегодня это есть не стал.
Кроме помидоров-огурцов. Они тогда не гнили на грядках без теплиц, как сегодня.
Но было несколько обалденных действительно вещей, которых сегодня нет. Это факт.

А колбасу по 2.20 и траву позеленее не искала???
ну я обычно за вчерашним днем не страдаю))
но вот рогааааалики..эт таки да. слабое.место. :D

зы. а еще булочек с корицей таких как бабушка пекла хочется.
иногда.
прям до ощущения вкуса на кончике языка. да.
..но грехом это не считаю. :)
Я не могу описать, в чём именно.
Но это не Делис, это точно.
вот же. :) прям как я - с различАнием корейцекитайцев. да..??))

Назад
Зверху Знизу