- 🔴 17:08 Повітряна тривога в Харків.обл.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Очень похоже на летний театр в парке Артёма, там в кустах есть руины, практически 1:1, или типовой, или это он и есть
Посварились з татом?Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Наприкінці 70-х рр. ліворуч була занюхана довжелезна автостоянка, де під відкритим небом роками за парканом іржавів чийсь мотоцикл з коляскою;
повз ту стоянку батько водив мене малу у "4-ту дитячу поліклініку" і ми удвох щоразу поглядали на той неприкаяний моцик, весело переймаючись його долею:
- коли ж його заведуть, коли ж його заберуть?, а шо як хазяїн помер?, от якби ж забрати ту Яву, чи шо воно там, собі...
(час і до людей безжальний, татові вже 80-т років, не бачила його років двадцять, чи згадує він ме.. той моцик, іноді проходячи там?..)
Я щось не впiзнаю де це , хоча сам був клiєнтом 4ки у приблизно той час.Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Наприкінці 70-х рр. ліворуч була занюхана довжелезна автостоянка, де під відкритим небом роками за парканом іржавів чийсь мотоцикл з коляскою;
повз ту стоянку батько водив мене малу у "4-ту дитячу поліклініку" і ми удвох щоразу поглядали на той неприкаяний моцик, весело переймаючись його долею:
- коли ж його заведуть, коли ж його заберуть?, а шо як хазяїн помер?, от якби ж забрати ту Яву, чи шо воно там, собі...
(час і до людей безжальний, татові вже 80-т років, не бачила його років двадцять, чи згадує він ме.. той моцик, іноді проходячи там?..)
Теж довго думав. В кадрі мабуть останні номери по просп. Науки, а знято з Ахсарова 23?Я щось не впiзнаю де це , хоча сам був клiєнтом 4ки у приблизно той час.
Хіба він поруч із ФТІНТом?знято з Ахсарова 23?
Якщо цi 3 свiчки по проспекту напроти ФТIНТа то де кiтайска стiнка? Може це хутор Веркiна, хоча я не пом'ятаю там таких, а знято с кiтайской стiни?Теж довго думав. В кадрі мабуть останні номери по просп. Науки, а знято з Ахсарова 23?
Саме так. Не помітити ФТІНТ доволі складно, особливо мостовий кран на території.знято с кiтайской стiни?
Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?Панове, в когось є фото величезної купи загубленого взуття на площі зранку після концерту 1994 року?
"День міста" мубуть )Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
Якась московитська проблядська попсова шушара.Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
якесь зборище тіпа зірок тоді ще снг на бабки якогось станк-інвестаНагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
https://www.kharkovforum.com/threads/prazdnik-goroda-ili-prazdnik-mehra.111396/post-1728770якесь зборище тіпа зірок тоді ще снг на бабки якогось станк-інвеста
утром йшов, куча була, ввечері вже прибрали (( купа знатна була, чогось запам'яталось на все життя
тоже было интестно что за бэтмобиль,думал инвалидка
А это трехколесная мотоколяска "Циклоп" СМЗ С-1Л/С-3Л 1952—1958
Помню в детстве во дворе такая стояла