Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Очень похоже на летний театр в парке Артёма, там в кустах есть руины, практически 1:1, или типовой, или это он и есть
Посварились з татом?Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Наприкінці 70-х рр. ліворуч була занюхана довжелезна автостоянка, де під відкритим небом роками за парканом іржавів чийсь мотоцикл з коляскою;
повз ту стоянку батько водив мене малу у "4-ту дитячу поліклініку" і ми удвох щоразу поглядали на той неприкаяний моцик, весело переймаючись його долею:
- коли ж його заведуть, коли ж його заберуть?, а шо як хазяїн помер?, от якби ж забрати ту Яву, чи шо воно там, собі...
(час і до людей безжальний, татові вже 80-т років, не бачила його років двадцять, чи згадує він ме.. той моцик, іноді проходячи там?..)![]()
Я щось не впiзнаю де це , хоча сам був клiєнтом 4ки у приблизно той час.Це за скільки років до появи там BILLA ? )
Наприкінці 70-х рр. ліворуч була занюхана довжелезна автостоянка, де під відкритим небом роками за парканом іржавів чийсь мотоцикл з коляскою;
повз ту стоянку батько водив мене малу у "4-ту дитячу поліклініку" і ми удвох щоразу поглядали на той неприкаяний моцик, весело переймаючись його долею:
- коли ж його заведуть, коли ж його заберуть?, а шо як хазяїн помер?, от якби ж забрати ту Яву, чи шо воно там, собі...
(час і до людей безжальний, татові вже 80-т років, не бачила його років двадцять, чи згадує він ме.. той моцик, іноді проходячи там?..)![]()
Теж довго думав. В кадрі мабуть останні номери по просп. Науки, а знято з Ахсарова 23?Я щось не впiзнаю де це , хоча сам був клiєнтом 4ки у приблизно той час.
Хіба він поруч із ФТІНТом?знято з Ахсарова 23?
Якщо цi 3 свiчки по проспекту напроти ФТIНТа то де кiтайска стiнка? Може це хутор Веркiна, хоча я не пом'ятаю там таких, а знято с кiтайской стiни?Теж довго думав. В кадрі мабуть останні номери по просп. Науки, а знято з Ахсарова 23?
Саме так. Не помітити ФТІНТ доволі складно, особливо мостовий кран на території.знято с кiтайской стiни?
Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?Панове, в когось є фото величезної купи загубленого взуття на площі зранку після концерту 1994 року?
"День міста" мубуть )Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
Якась *******тська проблядська попсова шушара.Нагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
якесь зборище тіпа зірок тоді ще снг на бабки якогось станк-інвестаНагадайте, будь ласка, що то хоч за концерт був?
https://www.kharkovforum.com/threads/prazdnik-goroda-ili-prazdnik-mehra.111396/post-1728770якесь зборище тіпа зірок тоді ще снг на бабки якогось станк-інвеста
утром йшов, куча була, ввечері вже прибрали (( купа знатна була, чогось запам'яталось на все життя
тоже было интестно что за бэтмобиль,думал *********![]()
![]()
А это трехколесная мотоколяска "Циклоп" СМЗ С-1Л/С-3Л 1952—1958
Помню в детстве во дворе такая стояла