Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фокстрот

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
это похоже на чехол для подошвы

это похоже на чехол для подошвы
нет в природе никаких чехлов для подошвы - это скол эмали
хорошо ударили, там носик в таком слое пенопласта лежит, что нужно конкретно приложиться

там носик в таком слое пенопласта лежит, что нужно конкретно приложиться
может, фото не передает, но, мне показалось, что он как-то раз очень хорошо упал, плюс немного поцарапанный был еще.

Но, дело не в этом. Если бы я заказал доставку, то мне бы его за 1500 прислали бы, и потом бы я доказывал, что это не я его ебнул.

может, фото не передает, но, мне показалось, что он как-то раз очень хорошо упал, плюс немного поцарапанный был еще.

Но, дело не в этом. Если бы я заказал доставку, то мне бы его за 1500 прислали бы, и потом бы я доказывал, что это не я его ебнул.
и нихуя ты бы не доказал

02.05.17 завітали до Харківської крамниці, що на Олексіївці, продавець-консультант запропонував придбати кондиціонер Делфа за цікавою акційною ціною 4999 грн., включно із послугою встановлення, "акція діє до 04.05.17". Продавець умовив купити, погодилися і кондиціонер придбали та сплатили, забирати домовилися на наступний день. Але не так сталося... 03.05.17, завітавши до крамниці за придбаним, від менеджера дізналися наступне: товар не віддадуть, бо "вся партія кондиціонерів виявилася дефектною", тому мені повернуть гроші... При цьому кондиціонери були у наявності у фабричному пакуванні. Далі ще цікавіше - на лінії підтримки повідомили, що кондиціонери справні, один для мене зарезервували за #3303450, але за встановлення треба заплатити 2500 грн.
Резюме: акція раптово скінчилася... працівники нахабно збрехали, магазин реально відстій, спробувати Делфу у роботі не довелося.

радоваться надо , а не в блеке писать

Продаван у Фокстроті рекламував "Японський компресор" у кондиціонері - от і вирішили спробувати таку "акцію". Але з "прохвесійним" відношенням до клієнтів -
якось не сталося. Мабуть, треба радіти!?

P.S.
У щоденному використанні працює мікрохвильовка Делфа виробництва Греції - жодних зауважень за багато років.

Продаван у Фокстроті рекламував "Японський компресор" у кондиціонері - от і вирішили спробувати таку "акцію". Але з "прохвесійним" відношенням до клієнтів -

P.S.
У щоденному використанні працює мікрохвильовка Делфа виробництва Греції - жодних зауважень за багато років.

Лолшто? Какая Греция, какой японский компрессор?:рл:
Меньше слушайте продаванов.
Дельфа - это Китай Китаем.

Причем Китай неоч.

Хотите японской компрессор, берите Дайкин или York, В Делфе компрессор даже не лежал рядом с японским. Один из самых галимых кондеров.

Интересно, когда закончатся лохи покупающие дополнительную гарантию у этой гавноконторы ?
Люди за ваши бабки эти гандоны вам только скажут в какой из официальных сервисных центров вам нужно обратиться...:відстій:

Заказал у них радиаторы отопления, так они такого наворотили з заказом))) неделю мне мозг вскрывали в итоге куръер мне привез 1 радиатор (который я не забрал, т.к. заказывал 7шт по 10секций каждый). Итог 2дня на телефоне, говорят там бракованые были через это такая накладка. Отказался от заказа жду терь пока оформят возврат денег(сказали в понедельник):ганьба:

Назад
Зверху Знизу