Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я про срачку подумал![]()
Хлопцы споможите советом!
Надо сделать флешку, чтобы она при старте системы работала как флоп. Как это сотворить?
А то я уже и так и сяк - *** выходит, а загрузится нет.
Надо сделать флешку, чтобы она при старте системы работала как флоп. Как это сотворить?
знаю как что бы СД было , а как флоп ненаю
на флэшбут ру нашел прогу для своего контролера Phison (или как то так)
поищи на том сайте может там и про флоп есть
ну вообще то када ультраисошкой пишешь образ на флеху есть выбор юсб-хдд и юсб-фдд
та оно не всегда хавает
через прогу UltraISO, там есть опция USB-ZIP+, работает как дискета.Надо сделать флешку, чтобы она при старте системы работала как флоп. Как это сотворить?
апиридилну вообще то када ультраисошкой пишешь образ на флеху есть выбор юсб-хдд и юсб-фдд
Эм.. затрудняюсь откаментитькак загрузочный диск оно ***ть ненадо, мне надо чтобы это был загрузочный диск с МС-ДОС.
ну вообще то када ультраисошкой пишешь образ на флеху есть выбор юсб-хдд и юсб-фдд
Свежачок:так матом не запретили ругаться, ****. Мы ж в главном не бываем ))
36. Мат для "красного словца" на форуме не запрещен. Постоянное употребление и оскорбление матом - ведет к бану.
Нагадаємо, сьогодні, 2 лютого, Печерське районне відділення головного управління МВС відкликало вимогу про блокування доменного імені EX.UA . У МВС повідомили, що справа була порушена за фактом розміщення на порталі п'ятьма невстановленими особами контрафактної продукції компанії Adobe. TCH.ua 18:33
"Наші юристи з усім розібралися, і нині домен EX.UA вже розблокували", - зазначили в компанії. Упродовж деякого часу ресурс буде доступний користувачам Інтернету, зазначили представники реєстратора. Интерфакс-Украина 18:27
31 січня МВС припинило діяльність файлообмінника ex.ua у рамках розслідування кримінальної справи про порушення авторських прав. Пізніше, увечері 31 січня, виникли проблеми з доступом до сайту МВС, причиною яких відомство назвало хакерську атаку.
Кто там плакался по ex.ua? Вы спасены, альтернативы отменяются. Кто не успел попиариться - тот опоздун.
Господи, имя разрешили, а то на этом айпишники отвечать некому, то фигня?