Тут могла бути ваша реклама

Флудилка про форумні ігри

• Автор теми Автор теми MoonRainbow
  • Дата створення Дата створення

MoonRainbow

Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 26144
Пропоную тут обговорювати питання, що стосуються форумних ігор: що подобається чи не подобається в іграх, можливу зміну правил тощо. Та й просто пофлудити :D , щоб не захаращувати ігрові теми.
Мова спілкування - на Ваш розсуд (та все ж краще українською :україна:).
Чи потрібна така тема?

Потрібна, звісно. Бо без окремої флудилки кожна гра швидко перетворюється на базар біля трамвайної зупинки.

Тут і правила перетерти можна, і посваритись культурно, і чайком запити наслідки реформ.

У мене є пропозиція для теми Перевёртыши - песни из детства . То той, хто дав завдання, якщо відповіді немає 7-10 днів (обговоримо термін) і немає ніякої активності (попри підказки), дає на нього відповідь і нове завдання.
Що скажете?

Играем в слова НЕЖИВОЕ, предметы и понятия ( все что обозначает названия человеков - типа ямщик, грузчик и тд - это сюда)
Бред.Можно подкорректировать правила.А то грузчик-неживое:рл:

У мене є пропозиція для теми Перевёртыши - песни из детства . То той, хто дав завдання, якщо відповіді немає 7-10 днів (обговоримо термін) і немає ніякої активності (попри підказки), дає на нього відповідь і нове завдання.
Що скажете?
Я могу согласиться, если были попытки отгадывания.
А если "кануло в лету", то ... или не хотят...та чего там кого то отмазывать?
НЕ ХОТЯТ.
Хотя могут быть другие причины...
Не знаю как поступить.
Новое задание?
Для кого?
Бисер метать?
.........
ЭХ!!!
КАКОЕ У МЕНЯ СЕГОДНЯ НАСТРОЕНИЕ!!!

Спасибо тебе, добрый человек, на добром слове. Иди себе с миром, пока

еще не разбудили с себе темную сторону!
Ой, как хочется перестать быть хорошим, правильным. Надеюсь здесь можно? Это ж ФЛУДИЛКА!!!

Назад
Зверху Знизу