Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
В Киеве картонным мозгам дали очередную таблетку.
Якобы там ещё и хода...
1000009085.webp
У тебе 3 сповіщення від ПриватБанку. Вам що, за кожне повідомлення окремо платять?

У тебе 3 сповіщення від ПриватБанку. Вам що, за кожне повідомлення окремо платять?
Це якраз зрозуміло - таких дописувачів на зарплатню саджати неможна, філонити почнуть. Тільки по факту виконаного (написаного)!

Що мені не подобається в заявах Федорова. Він розповідає про корупцію в закупівлях, але не називає прізвища або не повідомляє що передав факти до НАБУ. Говорить про якись суперплан по мобілізації, але теж, у вигляді що ми його мали зробити ось-ось і без подробиць.

Що мені не подобається в заявах Федорова. Він розповідає про корупцію в закупівлях, але не називає прізвища або не повідомляє що передав факти до НАБУ. Говорить про якись суперплан по мобілізації, але теж, у вигляді що ми його мали зробити ось-ось і без подробиць.
Он хочет вернуться на свое место, а не вот это вот все - с фамилиями, с передачей фактов в НАБУ.

Федоров это понимает? Я вот не знаю, что он теперь хочет добиться.
Ну это мб протест что бы ебались без него т.к сначала наобещали переманили а потом кинули, он Свириденко тоже решила шо хватит подчинятся и в послы не уехала

Назад
Зверху Знизу