Binance. Винагорода до 100 USD за реєстрацію!
Я йому про ПІСЛЯ, в він мені про ДО ....
От, боже....

Чоловіче, у тебе можуть бути чудові відносини с сусідом. Багато років.
І все нормально.
Але одного дня сусід йобнувся (а може він і бум таким завжди), згвалтували твою дружину, поцупив дітей, намагається вбити тебе.
І ось ПІСЛЯ цього він стає твоїм ВОРОГОМ !.
І байдуже що ДО цього ви разом і рибалили і відпочивали родинами.
Все стало іншим ПІСЛЯ
Ферштейн ?
Тобто до 2014 року ви цього сусіда не вважали йобнутим,бо він гвалтував не вас,а сусідів?

Так это 15 год. Ющенко в 2006 году вообще парад отменил на день независимости. Когда под донецком упал самолёт.
так речь велась , что все изменилось после 2014 года, а оказалось - не совсем все изменилось
Пы.Сы Ющ тоже -мудак

так речь велась , что все изменилось после 2014 года, а оказалось - не совсем все изменилось
Пы.Сы Ющ тоже -мудак
Что ющ кадум на оборот это на выборах в 2010 году стало ясно. В 2004 году у него была поддержка 15 миллионов а в 2010 около 100 штук.

После 14 года ничего не изменилось. Кроме что у нас забрали Крым и Донбасс.

А торговля с рф продолжается до 22 года .

1784391300500.webp

Книг по риторике не покупал (своих задатков хватало :D ), а вот учебник по логике для студентов юрфаков классе эдак в восьмом приобрёл и изучал.

Интересно, что в средней школе логику преподавали. До 1921, а также в 1940-50х годах.

1784378891156.webp

Но потом наробраз посчитал умение школьников самостоятельно мыслить и анализировать излишним... А славики теперь вообще "мыслят" тем, что им ИИшка по запросу выдаст.
...
- Котовский, у тебя спиннинг есть?
- Нет.
- Значит ты педераст. (с)

Дружина ексміністра оборони
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Анастасія Федорова застерегла українців від створення культу особистості її чоловіка.
«Скажу чесно. Сьогодні я вже не розгублена. Мені страшно. Ні, не за чоловіка. У нього сил та амбіцій вистачить за всіх, кому їх бракує. За нього я не хвилююся. У нього точно все буде добре, слава богу. Тут не про нього взагалі. Мені страшно від психозу. Страшно жити в країні, де люди не можуть зупинитися на етапі вдячності за результат та гідного відстоювання справедливості й починають будувати хворий культ особистості. Хоча ні. Не культ. Ікону, б****. Справжню ікону», — зазначила Анастасія Федорова на своїй сторінці в Instagram
.

Вона розповіла, що їхні сімейні відео використовують в особистих акаунтах, «підставляючи себе на місце дружини».

«Про сексуалізацію я навіть не хочу говорити. Детально описувати, що б ви робили з чужим чоловіком, — це вже не почуття гумору. Ні, дівчата. Ви не жартуєте. Ви виросли з х*****ми цінностями. І це б****тво. Неповага до сім'ї людини, яку ви підтримуєте і шапкою профілю якої пишаєтесь в тред», — наголосила Анастасія Федорова.

Вона заявила, що хоче жити у чесній, прогресивній та прозорій країні, яка бореться за свої права, але ще більше — «у країні, де є адекватність, а не масова ейфорія», а президента «обирають не пубертатом та овуляцією за одну добу в соцмережах», а холодним розумом та критичним мисленням, «бо наслідки іншого підходу ми вже бачили».

«Я дуже хочу, щоб моя донька росла в країні, де не ганяються ні за ким і не роблять із людей ідолів. Де знають собі ціну. Де жінки мають самоповагу. Де є гідність. Інакше мені буде дуже складно їй пояснити, за що вона втратила стільки звичайного дитинства лише тому, що народилася в нашій сім'ї. Де, б****, не роблять „матриці долі“ в Threads, а читають The Economist, Reuters та інші якісні джерела й формують власне мислення. Де вихід на протест за справедливість не порівнюють із вибором партнерів у Tinder», — наголосила Федорова.

Вона припустила, що деякі ЗМІ опублікують її заяву із заголовками «Дружині ексміністра страшно», «вона матюкається» і багато хто прочитає лише їх.

«Те, що я побачила сьогодні, при всій повазі, в певних моментах для мене вже було не про гідність», — підсумувала Анастасія Федорова.

Залужного он снял быстро и решительно. При этом никакие сложности на фронте ему не мешали.
Нельзя было тянуть. :)
Оказалось, что Бубочка стал мало кому интересен. И вырисовывался ух какой соперник.
Мог и Ленусика увести, если бы не был женат, не то что столкнуть с табуретки.

Дружина ексміністра оборони
Анастасія Федорова застерегла українців від створення культу особистості її чоловіка.
Славко! Ты хотя бы критически осмыслил первую строку с дальнейшим содержанием.
А то ведь кому-то придет в голову застерегти українців, маючи на увазі твої дикі дописи.

Назад
Зверху Знизу