3000 грн на місяць

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Мда, 91 сторінка про комуністично-кгбістську проблядь-пристосуванку-провокаторшу, а про швидкі і в'їбати-покарати (а не просто "декомунізувати"/прибрати згадки/таблички десь-подесь) отих конкретних комуністів = нуль. Ото ж бо й воно. Як же легко вами маніпулювати. Основне не робиться, а всі поринають в "шум". Мова, не мова, притісняють аааа, конституція-неконституція на 145 сторінок ....
Та в'їбати ту фаріоншу за колаборціонізм з комуністами, непокараними злочинцями, які є попередниками і "предками" рашистів-фсбістів і забути. Але ні.
Тому і "маємо що маємо".

В тему : усім тихої ночі, від песика.:D (пройшов філологічні курси у пані Фаріон)

Я не так зрозумів Стефанчука. Хоча тут в темі одразу висказався, що цей гигант лібертаріанства повинен би розтулмачити.
Але ж він здається сказав "російська" нацменшина, а не "руська".
Цене не одне й теж - російське та руське.
Все руське то українське. Якась падлюка не тямила, як назвати великоросів, що були в перепису 1897 року.

Для украинизации (вернуть назад, как было) нужно действовать так, как действовали 350 лет московиты, если не жестче = террор, запрет, русско-язычноменшовартисть (не доберу слів українською), расстрел "Дома Слова" (только теперь - для русскоязычных - блоггеров, депутатов, меров, олигархов) и тп.
Но этого не будет. Украинцы в целом не жестокие. Лохи, в общем.
Поэтому московиты Харьков рано или поздно таки окончательно "освободят" от украинских "нацистов", опираясь на "русскийязыкадиннародисторияимперииразговаривалибудуразговаривать"
ИМХО полнейшее. Извините. Не ругайтесь. Я так вижу.
Украина не тоталитарное государство (пока). Поэтому расстрелы остаются во влажных фантазиях поклонников Фарион и прочих коммуняк, которым главное - сломать под себя, а не воспитать.
Поскольку все дети обучаются державною, то лагідна українізація наступит примерно через 12-15 лет, когда в школу пойдут дети тех, кто пошел в начальную школу с обучением по текущему закону. Уже сейчас дети в Харькове при неформальном общении охотно говорят на украинском.

Уже сейчас дети в Харькове при неформальном общении охотно говорят на украинском.
А з батьками російською навіть малесенькі. І вона буде для них рідна. Такий вже наш регіон. Треба ропочинати не з росіян, а з зросійщених. Чи то історією будити свідомість, чи як. Книжок ніхто не читає, історія як нудний шкільний предмет.
Я вчора прочитала у Нечуй-Левицького, як Бутурлін в Київ приїхав присягу на підданство приймати, так серце заболіло. А митрополит Київський сказав - народ під присягу підведу, а сам приймати не буду. Так добре написано, так ніхто ж не переймається. :(

Уже сейчас дети в Харькове при неформальном общении охотно говорят на украинском.
до війни часто котав велосипедом Зміївщиною. у Змійові діти здебільшого українською... у Слобожанську теж.

Отец Русский, мать Украинка. один дед азербаджанец. другой дед крымский татарин какяя у меня национальность
со мной на работе мальчик работал. У него мама украинка, отец азербайджанец. Имя и фамилия азербайджанские. На Родине отца бывал, немножко знает язык, но родился и всю жизнь прожил в Харькове. На мой вопрос, кем он больше себя ощущает, не колеблясь ответил "конечно украинцем!". У вас все по-другому, наверное)

ты ж блять совок похуже меня. ибо более меня прожил "при совке"
а это как раз не всегда имеет значения. Не раз встречала молодежь, празднующую 23 февраля; рассказывающую, как хорошо было при совке, хотя его даже не застали...

со мной на работе мальчик работал. У него мама украинка, отец азербайджанец. Имя и фамилия азербайджанские. На Родине отца бывал, немножко знает язык, но родился и всю жизнь прожил в Харькове. На мой вопрос, кем он больше себя ощущает, не колеблясь ответил "конечно украинцем!". У вас все по-другому, наверное)
Особенно если его крестили в православии. Что скорее всего.

Ось -українець, який заслуговує на повагу, щиру вдячність
Хоча за словами пані курко-орлиці, вона його не вважає саме зараз таким, як це робить більшість адекватних й нормальних людей в Україні...
Да пішла ти тричі по три нахер, у свою філологію, разом з усіма своїми шанувальниками, якщо вони не розуміють за що .:нах:

Коли він говорить про Україну, про свого діда у цього воїна ЗСУ, не з українською филологією мови, проступають сльози на очах...

Крапка.

Останнє редагування:
он не медик случайно? ))

Главное, что наши воины самым дорогим жертвуют в том числе и за таких, как Фарион, а она их, бл-дь, "подбадривает".

Патріотично-спортивне виховання з перших класів.
Заохочення плюхами, типу поїхати постріляти на полігон або техніку подивитись.
Хто покаже найкращий результат. посидить в кабіні хаймарса.
Черга з пацанів буде 100%!!!
Навіть з дівчат)
Все ж до нас придумано. В Україні є Пласт. Навіть у чужих копіювати не треба, брати і розвивати своє.
В мене є дуже цікава знайома сім*я в Німеччмні. Виїхали, мабуть, в перший день, бо з чоловіком і двома дітьми. Одне взагалі там стало на ноги і почало розмовляти... українскою. Батько скоріше за все етнічний росіянин або наполовину.
Ні словечка російською ані дома, ані на вулиці. Книжки виключно українські. Чи будуть повертатись назад, я не знаю. Але якщо залишаться, виключно як україномовна сім*я.

Назад
Зверху Знизу