Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Да я вроде бы ни разу не восторгался формой ...
Я це побачив. Але тоді в тебе залишається просто – "а поговорити"? :D Адже більшості інших тут також не зайшла форма, але ще й час і місце. Тому далі - просто емоційна реакція: у кого більше, у кого менше. Я говорю про адекватних українців, яких, сподіваюся, більшість.
Нехай тепер СБУ спокійно, не упереджено розбереться. Якщо така реакція трапилася. Все.

Я не очікував подібного рішення..
Ну що. Ось - що значить реакція під час війни реальної, коли вся країна напружена та дуже сприймає те, що не є правильним й шкодить, і як би воно не було обгорнуто у вірні гасла...

Для мене фактом є не Фаріон, а як тут обговорюють те, що вона сказала, або що про неї сказали..
Та ты заебал... Ну серьезно. ****** все темы своими "баба яга против". В какую тему не зайдешь почитать - ты везде **** развел. Намек - не думаешь ли ты, что проблема в тебе? Одиноко? Откройсвою тему "*****-*****ы-***********ы" и общайся там 24/7. Реально заебал, Вегераст

Та ты заебал... Ну серьезно. ****** все темы своими "баба яга против". В какую тему не зайдешь почитать - ты везде **** развел. Намек - не думаешь ли ты, что проблема в тебе? Одиноко? Откройсвою тему "*****-*****ы-***********ы" и общайся там 24/7. Реально заебал, Вегераст
Согласен. Нормальный человек будет хоть в чем-то согласен с другими. А этот спорит ради спора

Тебя кто-то насиловал читать то, что я написал? :ги::ги::ги::ги:

Слабка, але дуже розповсюджена.. :ги:
Тобто з тверждженням , що ти подібний до кулі з гівна, ти зголосився. Це вже щось.
Це ж можна буде сказати тільки після закінчення розслідування, а совки вже торжествують. Я не буду дуже сумувати, якщо після розслідування її покарають пропорційно закону, а зараз мені невесело бо відбувається хз що..охлократія ..
Не хвилюйся, ти можеш стати наступним... Напиши листа в її підтримку, чи шо. Голодування влаштуй, може, здохнеш скоріше, всі тобі подякують.
Вона вже на себе зібрала досить, щоб отримати кримінальне впровадження, ти лайно класом нижче, тебе з форума випіздять, будеш нового клона робити.

Да и С300 не предназначена для точных ударов по земле. Там +/- 2 ки. Это был бонус для доправки тактического ЯО, а там плюсминус пару км ничего уже не решает.
С300 проектировалась как зенитная, с возможностью подсветки с земли, использование ее в качестве баллистики - это уже поздняя доработка, под тактику все-таки "Точка/Точка У" была задумана и ей подобные. В режиме баллистики считается все же 500-700 м по радиусу без активной подсветки, ну так и прилетает.

Для мене фактом є не Фаріон, а як тут обговорюють те, що вона сказала, або що про неї сказали..
Тобто для тебе головним є не дискусія щодо факту, а роздмухування срачу. Яке ж ти кончене гівно, старий смердючий троль, який живиться тим, що мілесенько гадить там, де його не дістати.

Тебя кто-то насиловал читать то, что я написал? :ги::ги::ги::ги:
Та ты ****** все темы в главном! Игнорить тебя не помогает, потому что половина сообщений - твои тупые высеры, где ты Д'артоньян, а все *****асы, а вторая половина ответы пользователей тебе. А особо тупые с тобой еще и спорить пытаются, не понимая, что ты тупой ****утый пенс-совок с претензиями на царя :D Ты был невъебенным в политике? Вот и ****уй туда обратно. *** там, сколько душе угодно. На любые темы но не засирай своим пенсо-совковым мнением весь Главный.

Бо ти - ****** безмізка:D
Ні, в нього є дві перепендикулярні звивини.

Я могу йому допомогти. Дати пігулку, щоб ці його звивини стали паралельними, й перестали ****и у багатьох темах. А коли думки в них скінчаться - він вмить досягне просвітлення.:D

а вот, что пани, тогда еще не экс профессорка Политехники, выложила в Телеге - ответ на ее предъяву командованию на Жорина

Останнє редагування:
Не хвилюйся, ти можеш стати наступним... Напиши листа в її підтримку, чи шо. Голодування влаштуй, може, здохнеш скоріше, всі тобі подякують.
Вона вже на себе зібрала досить, щоб отримати кримінальне впровадження, ти лайно класом нижче, тебе з форума випіздять, будеш нового клона робити.

россия начала кампанию по дестабилизации Украины под названием "Майдан-3" и "случайно" она совпала со скандалом с Фарион..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

так, тепер на пані ще й гейська спільнота накинеться.

Млять.. і сміх і гріх...

Якщо пані хоче додати собі ще стосика обвинувачень, то ССЗБ.

россия начала кампанию по дестабилизации Украины под названием "Майдан-3" и "случайно" она совпала со скандалом с Фарион..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

она их и не прекращала никогда.. спецоперации, можешь передать это Апострофу

Тобто для тебе головним є не дискусія щодо факту, а роздмухування срачу. Яке ж ти кончене гівно, старий смердючий троль, який живиться тим, що мілесенько гадить там, де його не дістати.
Якщо співбесідника трохи роздражнити, він необачно розкриває стулки своєї "мушлі" ))) і його зручніше "жувати". :збентежений::ги:

Назад
Зверху Знизу