Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Путін торжествує, ніяких сумнівів..
ти почитай її телегу (тільки її, а не під неї)- там реакція її самої, та її клЮбу досить знакова.
Пішла вона *****, говорю... прикриваються гаслами, коли треба просто вибачитися перед хлопцями ЗСУ..

*****.....

Твій коментар та підпис свідчать про те, що й серед українців немало худоби, на превеликий жаль.. Я ж впевнений, що такий стиль спілкування в тебе був і до війни..:курю::курю:
Те,що ти справжня худоба напевно вже знають всі на форумі.
Хто ще не знаю,пояснюю.
Цей старий *** висловлював співчуття загиблим російським окупантам на українській землі

Ось, наприклад...

Шуткують, йолопи..та прикриваються гаслами, мемами..
Але нехай потім не волають..Невже тільки вони такі свідомі, а всі інші москвароті довбні?

Screenshot_2023-11-14-15-15-11-62_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Хто ще не знаю,пояснюю.
Цей старий *** висловлював співчуття загиблим російським окупантам на українській землі
Это где такое ? Можете ссылку на пост дать ?

ти почитай її телегу (тільки її, а не під неї)- там реакція її самої, та її клЮбу досить знакова.
Пішла вона *****, говорю... прикриваються гаслами, коли треба просто вибачитися перед хлопцями ЗСУ..

*****.....
Я завжди вважала її хитрою макоцвітною сукою.

Не находит поиск этот пост
Это в какой теме ?

Хто ще не знаю,пояснюю.
Все-таки деду надо давать скидку.
Ну шо ты уже хочешь от него. Прошит он был при совке, вот оно и лезет из него.
Не каждый способен вытравить из себя эти гнойные молекулы.

Забавно - это если б ковидиоты не нападали на нормальных людей.
А то как-то зашла в аптеку, а передо мной какая-то тупая ***** стоит. Надушилась каким-то диким дихлофосом, я принялась чихать. Боже, как начала она голосить - отойдите от меня, кто вам дал право, вас всех изолировать надо! Пришлось стукнуть ее.
Вот такая тупая привязалась ко мне в мае прошлого года в АТБ - мол, не подходите... ааааааааааааааааа Соблюдайте дистанцию!!!!!!!!!!!!
Я спокойно говорю ей -- где вы были в октябре 1917-го в феврале-марте? Она и заткнулась сразу.

****, да за эти слова "мальчиков из Азова", и ее одобрямс - этому кому то надо глаз на **** натянуть..
Желаю студентам таки довести дело в Политехнике до какого то логичного завершения, а не все в пшик выпустить.
Только обосновано это делать надо и не в угоду мухосранской пропаганде...

Все-таки деду надо давать скидку.
Ну шо ты уже хочешь от него. Прошит он был при совке, вот оно и лезет из него.
Не каждый способен вытравить из себя эти гнойные молекулы.
chto-podarit-muzhchine-na-76-77-78-79-let.webp

Назад
Зверху Знизу