Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Ти диви. Українська армія воює проти ворога - за свою землю, за рідних, за державу і народ в цілому. На мову, здається, ніхто не посягав.
Державною мовою в Україні є українська мова. Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.

:рл: Опять за рибу гроші

Державною мовою в Україні є українська мова. Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.
Колись була байка про те, що у 2 світовій радянська армія перемагала ще й тому, що користувалася короткими словами замість важких німецьких словосполучень. Тому спочатку треба боронити Україну, що було де українську мову плекати. Бо в Канаді, кажуть, клімат не той.

Державною мовою в Україні є українська мова.
Спасибо, что просвещаете, товарищ замполит.
Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.
Украинская армия без провокаторов разберётся, за что она воюет.

Зараз буду казати страшне. *****и усюди продвигають наратив, що росія там, де російська мова. Для спростування цього наративу ті, хто ****ячить *****ів і розмовляє російською, є найкращим доказом того, яка це маячня. - прив'язувати мову неофіційного спілкування до світогляду людини, як це робить драна курка фаріонша.

Буде...але в бій зараз воїни йдуть на різній мові й не бачать у свідомості пику та рота Фаріон, а можливо бачать- свою матір, кохану, донечку. Правопис у бою напевно бачать на тиловому фронті члени клЮбу пані , які воюють своїми ротами, сидячи дупами у теплих кріслах кав'ярень та можливо специфічних ТВ шоу для диванних воїнів...

Колись була байка про те, що у 2 світовій радянська армія перемагала ще й тому, що користувалася короткими словами замість важких німецьких словосполучень. Тому спочатку треба боронити Україну, що було де українську мову плекати. Бо в Канаді, кажуть, клімат не той.
На півдні Канади не погано, кажуть. Широта приблизно Ялти і океан.

Зараз буду казати страшне. *****и усюди продвигають наратив, що росія там, де російська мова. Для спростування цього наративу ті, хто ****ячить *****ів і розмовляє російською, є найкращим доказом того, яка це маячня. - прив'язувати мову неофіційного спілкування до світогляду людини, як це робить драна курка фаріонша.
Я таке казав до війни. Воно не працює, тому я принципово в публічному просторі і в документації не використовую *****ську.
Доябуватись хто якою в побуті балакає, звісно, це спірний підхід, але, є люди в яких є вагомі причини щоб тригеритись на *****ську мову в цілому.
P.S. І я не про Фаріон.

Я довго через фаріон не хотів переходити на українську.

Я тебе тоже скажу - скоторусские считают предателями, "неправильными", "больными" русскими тех, кто разговаривает на русском и смеет воевать против них. Не украинцами. Так что не надо.

*****и усюди продвигають наратив, що росія там, де російська мова.
Справедливости ради надо сказать, что в 14-ом их тут была тьма-тьмущая, и где они теперь.
Упиздовали, обвешанные ***ми с ног до самой глотки.
И совали им как русскоязычные, так и украиноязычные.
Хотя в остальном сабж має рацію, но она либо специально вот так все это подает, либо по глупости.

Бугаев в кабаках таки достаточно,
и не только в тех городах, куда послал воин (не сомневаюсь, что подставной аккаунт самой неуважаемой Ирины) - а и во вполне себе украиноязычном Лемберге (пардон, Львове). Так что ****утая пани Фарион передергивает..... (наверное, она в своём родном городе не ходит по кабакам и пр. злачным местам).

А мені ******и на вашу думку.

Павук, ніхто тут з адекватних на мову не пре.
Орлиця Фаріон не має монополії на істину, і саме тому, що її форма подання всього щодо мови воїнів в умовах війни накінець то зустрілась з коротким - пішла *****... причому від воїнів...Не за мову, а за те, що тилові бійці з маскваротими не можуть осягнути своїми по суті теж зомбованими мізками.

Назад
Зверху Знизу