А мені дуже ок і норм бачити "тут розмовляють українською" бо російська заїбала в рідному Харкові, і якщо в Харкові її перебити складно, то на заході і в центрі російська має пиздувати нахуй.
Мої батьки обоє з україномовних родин, в Харкові зросійщились, шоб не бути селюками, в родині мова лишалась.
У Львівській області в 2022 я побачила на вітрині дитячу книжку російською. Мене дуже стригерило. Кажу - навіщо продаєте? Відповідь вбила - ДЛЯ ВАС. Ну типу для вас понаїхів зросійщених. Та нє, кажу, я розумію шо треба продати раз закупили, але це ви продавати НАМ не будете, бо МИ - українці і не для того приїхали з Харкова, шоб бачити собачу ще й тут. Написала скарги. Вже не продають.
І я - жінка з дітьми, яка планує і буде жити в Україні в Харкові. Яка зараз проводить приблизно 60% часу на заході країни і 40% часу в Харкові, спілкуючись там своєю мовою, а спілкуватись в Харкові українською ви ж розумієте як це. Ти як йобана біла ворона У СЕБЕ ВДОМА. Просто тому шо ти трошки менше лінива, ніж переважна більшість містян. І тобі не впадло говорити своєю мовою, яку в твоєму місті загнали під плінтус. І ти так само як і вони виросла зросійщеною. Але ти вже зараз шось з цим робиш, а не піздострадаєш за совком і імперією в Україні, а саме це ви зараз і робите.
Причому з Америки.
Чувак з Америки буде розказувати українській жінці, що їй треба зросійщитись, щоб не ображати його святі почуття до мови колонізаторів в Україні, бо у нього бомбить сраку від української мови в Харкові і Україні аж за 10 тис км?
Свої вимоги і треба-не треба ти можеш спустити в унітаз, чувак. Не народився ще той хуй, який українськими жінками зможе командувати. Ну хіба шо ти москаль з багнетом, який залюбки вбивав би таких як я. Хто тебе зна.