Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Демонизация Фарион это давнее ипсо ФСБ, когда ее резкие и полукорректные раздуваются до белого каления... И выходит, что трудно понять на кого ты работаешь..
Скорее всего это мнение очень далекое от правды ... Комсомольское прошлое даже у тебя ибо ты же не причастен к тому, что КПСС и комсомол рухнули?? Это произошло без тебя, ты не сильно страдал от такой жизни??старая краснопузая сучка с комсомольским прошлым
Как бы не оказалось, что ты невольно участвовал в убийстве Фарион ибо трудно поверить, что убил ее профессионал-киллер, судя по тому что он неделями ожидал у подъезда свою жертву на виду у соседей..В черных очках и странной одежде... Разжигание ненависти к ней в интернете - это явно дело ФСБ и ты этому помогал..Pevchiy
Демонизация Фарион это давнее ипсо ФСБ, когда ее резкие и полукорректные раздуваются до белого каления... И выходит, что трудно понять на кого ты работаешь..
В небытие уйдешь ты, ты и сейчас там, а она останется в истории..да на хуй о ней темы писать !!!!!! . тут уже был пост . что о ней НИЧЕГО и НИГДЕ упоминать не НАДО . и она уйдет в небытие . про эту сучку все забудут .
это по ее просьбе ты тему накатал . чтоб она была в центре внимания ? .
Она не сумасшедшая, у нее образование перпендикулярное твоему. И она не хотела или не умела правильно говорить для таких, как ты.Сумасшедшая бабка словила свой звездный час - уже сколько дней все о ней говорят)))
Если бы ты не был "скоторусским" на самом донышке души, ты не писал бы такое..Охуевшая сука.
Вдвоем с Тягнибоком на гілляку им давно пора. Еще за 2014-й. Когда кровь погибших еще не засохла на Майдане, а эти вурдалаки начали орать в Верховной Раде про мову. Самое то, чем нужно было заниматься в те дни. Млять.
меня в свое время, в 1987 году исключили из комсомола, в армии, писал уже тут как то с подробностями. Не то что бы я горжусь этим, не диссиденствовал конечно. Но тем не менееСкорее всего это мнение очень далекое от правды ... Комсомольское прошлое даже у тебя ибо ты же не причастен к тому, что КПСС и комсомол рухнули?? Это произошло без тебя, ты не сильно страдал от такой жизни??
А Фарион была всего лишь полгода кандидатом в члены КПСС.. Нет никаких оснований записывать ее в матерые коммунисты..меня в свое время, в 1987 году исключили из комсомола, в армии, писал уже тут как то с подробностями. Не то что бы я горжусь этим, не диссиденствовал конечно. Но тем не менее
Ну, ты и словоплет, змееслов можно сказать... Мастерюга раскола общества на мелкие кусочки. Это талант или длительная спецподготовка ? Одним махом всех побивахом, а точнее "изящно"обосрал . Кстати, какое наказание надо было присудить Фарион за оскорбление воинов, некоторых кстати, а не всех, как у тебя получается..???А якби посадили її за паплюження російськомовних українців та захисників України, то, можливо, залишилися б живою...
Ірина Фаріон ніколи не була для мене людиною, до якої я мав симпатії. А після того як вона публічно образила українських воїнів, вона стала мені огидна, як людина. Була надія, що хоч з нею Влада поступить по Закону. Бо її діяльність під час війни - то праця на ворога. Її образи українців провокували не йти на фронт, щоб вмирати за таких, як "фаріонівці". Але Влада і тут нічого не зробила. Замість того, щоб публічно засудити діяльність Фаріон і правозахисні органи Держави дали юридичну оцінку її образам мільйонам українців, її поновили на місці роботи та зобов'язали виплатити гроші за час, коли її "не законно" звільнили. Це був як плівок в облича тім російськомовним українцям, які боронять Україну. Тому я не здивований, що хтось вирішив за Державу сам винести їй вирок, за те що вона зганьбила честь багатьох загиблих за Україну. Бо коли Держава проявляє бездіяльність, починають вершитися суди Лінча. І це дуже поганий дзвіночок. Я противник фізичного знищення людей за їх погляди. Тільки правовим методом треба боротися з фаріонівщиною. Тому я вважаю, що Ірину Фараон вбила Держава, не покаравши її по Закону. Чи навмисно Влада замовила її вбивство, чи своєю бездіяльністю зпровокувала цей самосуд - цього я не знаю. Але для мене однозначно, що коли в країні не працюють закони, то це дає підстави коїти самосуд вулиці.
Чи загинула Фаріон за Україну чи за мову? Ні. Не треба з неї робити героя. Хоча я не здивуюся, якщо їй дадуть "Героя України", і таким чином зганьблядь саму цю найвищу нагороду в Україні. Бо вже лунають гасла в Інтернеті, що Фаріон вбили за Україну. Такої країни, яку хотіла побудувати Фаріон, де можна паскудити захисників держави за мовними ознаками, особисто мені не треба.
Кажуть, що про померлих треба казати або лише добре, або мовчати. Я б може і промовчав. Але побачив дуже багато постів від фаріонівців, де вони роблять новий культ. Тому й не зміг промовчати. Для мене ця людина залишилися як публічно ображаюча українських воїнів, як та, хто під час великої війни розколювала Україну за мовним питанням, працюючи цим на ворога. Тому ніяких державних нагород для неї бути не може. Але якщо Владі треба ще більше розколоти суспільство, то кращим цвяхом в труну української державності може стати саме така нагорода для цієї діячки посмертно. Це буде як "освячення" від держави права паплюжити українців за мовним питанням.
Певчий (Pevchiy) - это же прокол, русский менталитет? И здесь ты тоже очень настойчиво и профессионально вбиваешь клин между разными украинцами. Может ты все же рыцарь плаща и кинжала? Такое ощущение, что ты хорошо знаком и тренирован на все эти приемы ":Кому було вигідно вбивство Фаріон?
Зараз пішли різні відео в Ютубі, де українські діячі заявляють, що вбивство Фаріон було вигідно Росії. Навіщо? Вона чудово розколювала українців своїми одіозними заявами. Чи свідомо це робила, чи по своїй безуглості (недолугості), але в обох випадках їй вдавалося розсварювати українців під час війни. Завдяки діяльності Фаріон та фаріонівців багато російськомовних українців вже не бажали йти на фронт. Бо їх об'являли другосортними людьми в Україні, неукраїнцями. І звичайно, при такому ставленні до тебе люди починали задумуватися: "Так навіщо мені йти воювати, ставати калікою чи загинути, щоб мене потім паплюжили Фаріон та фаріонівці? От хай фаріонівці самі і воюють, раз я для них недоукраїнець!" Це ж чудова диверсійна діяльність комуністки Фаріон та її культової секти фаріонівців! Навіщо росії її вбивати? Це була кремлівська курка, яка несла золоті яйця на користь окупанта! Таких людей ворог зазвичай не вбиває, а оберігає, незалежно від того, чи свідомо вони працюють на кремль, чи по своїй недолугість. Фаріон не несла ніякої загрози рф своєю діяльністю. Ну вбили її. Трохи поговорять блогери про неї. Можливо звинуватять кремль. І що це дасть? Який ефект? Ні, від Фаріон було більше користі Москві при її житті. А від вбитої Фаріон користь могла бути, - як це не цинічно не пролунає, - тільки всередині України. Комусь її чорний рот вже дістав. Це схоже на особисту помсту. Фаріон ображала мільйони українців. Чи могла знайтись одна на мільйон українців душа, у якої "знесло дах"? Ну, може у когось загинув брат на війні, який любив Україну, але сам був російськомовним? І тут він чує, як Фаріон паскудить всіх російськомовних українців, а значить і його загиблого брата. Хіба не боляче таке почути? Для багатьох такі заяви Фаріон були як ніж під сердце. Ну і вирішив помститися за свого брата, та десятки тисяч їнших російськомовних українців, які загинули як Герої України, в той час як "щирі патріоти" фаріонівці паскудили їх сидячи в комфортних умовах дома, біля комп'ютерів. Мені ця версія здається найбільш правдивою. А так вбивати Фаріон було не вигідно навіть росіянам.
На всяк випадок: Я НЕ ПІДТРИМУЮ ВБИВСТВО ЛЮДЕЙ ЗА ЧОРНОГО РОТА І ОДІОЗНІ ЗАЯВИ! Це злочин перед Законом і гріх перед Богом. З Фаріон та фаріонівцями повинні були розбиратися правозахисні органи, а не суди Лінча вирішувати їх долю. В правовій державі не повинно бути таких вбивств, навіть якщо такі люди працюють на ворога. Суд повинен доказувати їх вину та виносити вироки по Закону.
да какая там история ? . сдохнет и сразу о ней забудут .В небытие уйдешь ты, ты и сейчас там, а она останется в истории..
да тогда все личности шли в кпсс . иначе никуда не пробьешься и не поднимешься .А Фарион была всего лишь полгода кандидатом в члены КПСС.. Нет никаких оснований записывать ее в матерые коммунисты..