Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Закарпаття всю незалежну дорогу особнячком в своем краю. Берет пример с восточных друзив.
_106613225_976-100-zel-2t-ukr-nc.png
Связывать определение "сепарский регион" с процентом голосов на выборах в президенты бывшего комика -
это ФЕЙЕРИЧНО, я считаю!!! :D:D:D

Потому шо наша страна слишком лояльна всегда была.
В Германии ты бы предпочла сдохнуть в ожидании приема у русскоязычного врача, принципиально не пользуясь услугами немецкого? Если надумаешь, транслируй нам сюда. Посмотрим.
Тобто зараз війна, що б нелояльно ставиться до тих, хто українську не знає? :незнаю:
Якби я пішла до лікаря в Німеччині, то спочатку запитала, чи знає він французьку чи англійську. Якщо нi, то ... :незнаю:Трохи вже вивчаю ту німецьку ))
А взагалі мені мова фіолетова, будь-яка. Це лише спосіб спілкування. Дурні роблять з мови фетиш. Люди минулого чіпляються за архаїчне поділ людей за мовами. Хоча незабаром у всіх буде навушник у вухах і штучний інтелект все перекладати

Тут у Кременчуці я взагалі перестала помічати якою мовою говорю. Як зі мною розмовляють, так і я відповідаю. Російська чи українська напевно 50 на 50 Хоча російської напевно більше

Можливо краще взагалі припинити російську мову називати російською. Краще руською

Чтобы больше запутать. Руська мова к российской не имеет отношения.
Что бы никого не путать, не нужно вообще трогать языковую тему. Государственный и образование на украинском. В быту кому как удобнее. Почти все билингво.
Если Украина станет модной страной с классным контентом, то и украинский будет модно знать

Что бы никого не путать, не нужно вообще трогать языковую тему. Государственный и образование на украинском. В быту кому как удобнее. Почти все билингво.
Если Украина станет модной страной с классным контентом, то и украинский будет модно знать
А пока раша модная страна. Я правильно поняла?

Тобто зараз війна, що б нелояльно ставиться до тих, хто українську не знає? :незнаю:
Якби я пішла до лікаря в Німеччині, то спочатку запитала, чи знає він французьку чи англійську. Якщо нi, то ... :незнаю:Трохи вже вивчаю ту німецьку ))
А взагалі мені мова фіолетова, будь-яка. Це лише спосіб спілкування. Дурні роблять з мови фетиш. Люди минулого чіпляються за архаїчне поділ людей за мовами. Хоча незабаром у всіх буде навушник у вухах і штучний інтелект все перекладати
Будем без роду без племени, без истории, без прошлого ...как унылое говно все одного цвета.
или - « Ничего не будет . Ни кино , ни театра, ни книг, ни газет – одно сплошное телевидение».

Будем без роду без племени, без истории, без прошлого ...как унылое говно все одного цвета.
Усе буде гаразд.
Треба перегорнути цю сторінку
- але на цій сторінці ще маємо те, що маємо
- у побуті деякі ще використовують кацапську.
Кацапська зіграла свою ролю в Україні на користь кацапів
- тепер вона зіграє зворотню роль та ця сторінка буде завершена й пергорнута.
Офіційно наразі використовується державна мова, так і має бути.

До кацапів дійде, що їм пиздячки роздають не якісь там іншомовні бендерівці,
які неправі, а досить нормально володіючі кацапською люди, які на своїй землі
та підорів тут бачити не хочуть.

Назад
Зверху Знизу