Это тех, которые сейчас не пускают наших дальнобоев домой ты предлагаешь отличать от польских капо? Ну и в чем же разница?От цікаво, Гідра розуміє , що пише дурницю, чи в нього поламалась та частина мозку, що відрізняє тих поляків , що колись були капо від інших, що колись жили та зараз живуть??
Гідра - це земноводне, а вони вірші не розуміють..послухай пісню.. на слова Кобзаря...
А ты поляк похоже. Вегерас - польская фамилия. Обозначает "пидорас". Так что твой дедушка даже у поляков был пидорасГідра - це земноводне, а вони вірші не розуміють..
Может.Борисом?
не розумієОт цікаво, Гідра розуміє , що пише дурницю
Моя по отцу с 1495...По материнской линии фамилия ее отца (деда)
у козацьких реєстрах
1756 рік – 1 особа
1649 рік – 3 особи
Фамилия ее деда по матери
у козацьких реєстрах
1756 рік – 14 осіб
Однофамильцы или предки - не знаю. Но предок по отцу моей матери как раз вскорости и перебрался к нам сюда. Носителей фамилии достаточно.
Так и бьіло. Разница бьіла в панщине.Цікаво, якщо вірити йому, то не Катерина, а ще поляки ввели панщину.
До речі, за свідченням Бойко до капо в Аушвіці зазвичай набирали польських фольксдойче. Тож тут є нюанси....От цікаво, Гідра розуміє , що пише дурницю, чи в нього поламалась та частина мозку, що відрізняє тих поляків , що колись були капо від інших, що колись жили та зараз живуть??
??? И шо? Детский сад..
знову ти???? И шо? Детский сад..
І давно в тебе таке??Вегарес, ось тобі ще з "дитячого садка"
Орла та лебідя (мабуть лебідку) я тут бачу..
А ось нашу "орлицю" навіть не знаю куди в принципі можливо притулити на подібному зображенні. Може це я такий недоразвитий. Ти розтулмачиш..
Словом дитячий садок, так? Ти ж у нас тут знавець усього в усьому?
Ти те ж в мені..І давно в тебе таке??
вот этого не надо.Зараз они блокуют нашим далекобийникам въезд в собственную страну. То есть как были пидорасами, так и остались.
Ти те ж в мені..
Таблетку хош?
То - скоріш був досвід спостерігання.Ти здається щось писав про знайомство з психіатрією... Як кліент?
Ты хочешь, чтобы этот ролик вместо тебя доказал твою правоту, а ты даже пару слов не скажешь? Так вона ж розказує, що і тебе немає і те що ти пишешь- повна маячня, що не має ніякого значення..То - скоріш був досвід спостерігання.
Нехай тебе багато не турбують мої "знайомства". І де я лікар, а де клієнт. Різниці нема.
Хіба що, коли спостерігаєш гру розуму.
Це ж твоя гра зветься- "знаю усе, задовбаю питаннями усіх на ХФ". Мабуть гра твоя марить, що й бачить усе навколо?
Ось подивись, психологиня тобі маленько розказує, що ти бачиш.
Від себе додам : те, що вона говорить- це доказовий фактаж з психології.
Але це те ж - гра розуму, однак у "вірному напрямку"- до його єдності з тим, в чому нема й тіні зміни...
Пан має недовіру до того, що пишуть незнайомі люди , схожі на дурнів , або шахраїв..пан має час та натхнення))) у мене часу немає з подібними славиками "тату, а де море?" спілкуватись. звичайний кіт більш розумніший.