Пані це виставляє у своїй телезі, як підтримку особисто неї..Саме так і з Д. Ярошем Зі словами типу дякую тобі, хоча я спеціально подивився і Ярош просто процитував там чиїсь слова, під котрими я підписуюсь ..Але то не є, як на мене, підтримка в повній мірі курячій орлиці, бо її форма подачі ображає не тилових бугаїв, а реальних героїв -воїнів.Це не в пидтримку Фарион. Это констатация того что есть. Бугаев в кабаках таки достаточно, а в ВСУ воюют худенькие.
И шансон крутят, недавно в Виннице драка была.
Правильно буде країни БалтіїПрибалтов
Головне, щоб якомога більше вас усіх, воїнів прийшло з фронту живими..Ваще на фару пох мне .....бабуля ещё в презики пойдет
даже если бы фарион насрала бы на голову залужному в буквальном смысле, корчинский ее защищал бы. а учитывая то, как у него подвешен язык, он мог бы одинаково хорошо и загнобить ее и объяснить, почему ее говну самое место на голове залужного.
З цим персонажем треба робити все спокійно й юридично виважено...У всьому..Шось мені каже, шо то юридичний відділ вишу пояснив, шо до чого та чому.
Ну, то добре.
А ты уверен, что Корчинский правый?немногочисленные правые - единственный пример в Украине, где работает правило один за всех и все за одного. корчинский даже киву защищал сколько мог, пока кива окончательно не опаскудился.
а кто он по твоему? коммунист?А ты уверен, что Корчинский правый?
У него слишком обширный, иногда странноватый круг общения. Поэтому я не знаю.а кто он по твоему? коммунист?
сталин подписывал договора о дружбе с гитлером. а гитлер со сталиным. все украинские президенты, включая зеленского, жали руку Хуйлу. и практически все входили в коммунистическую партию. а некоторые, как кравчук, были даже членами цк кпсс. трамп общался с ким чен ыном. кеннеди с хрущевым. а картер с раулем кастро.У него слишком обширный, иногда странноватый круг общения. Поэтому я не знаю.
Обычно добавляют "Не останавливайся!"Тут важно ШО при этом добавляют.
Ой, да!Как-как? Юрасик же, а не Юрочка.А то Фаріон засварить.
Ти диви. Українська армія воює проти ворога - за свою землю, за рідних, за державу і народ в цілому. На мову, здається, ніхто не посягав.Українська армія воює за українську мову. Рашиська армія воює щоб тут була російська мова.
Ви що, хочете, щоб Україна поступово стала рашкою.
Державною мовою в Україні є українська мова. Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.Ти диви. Українська армія воює проти ворога - за свою землю, за рідних, за державу і народ в цілому. На мову, здається, ніхто не посягав.
Ну-ну, я, конечно, суперстар, но не настолько же!Коллега, возможно, отождествляет себя со вторым ("юрским") периодом мезозоя 🐸
Колись була байка про те, що у 2 світовій радянська армія перемагала ще й тому, що користувалася короткими словами замість важких німецьких словосполучень. Тому спочатку треба боронити Україну, що було де українську мову плекати. Бо в Канаді, кажуть, клімат не той.Державною мовою в Україні є українська мова. Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.
Немає ніяких російськомовних українців. Вони тимчасово русифіковані українці.А Русско язычные уже не украинцы?
Ага, на відміну від того, коли під суд попадеш ти ..))) Тоді можна аби як??З цим персонажем треба робити все спокійно й юридично виважено...У всьому..
Спасибо, что просвещаете, товарищ замполит.Державною мовою в Україні є українська мова.
Украинская армия без провокаторов разберётся, за что она воюет.Українська армія воює щоб на українській землі була мова українського народу.