Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Езда на велосипеде зимой

🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Привет. Скажите, ребята. Как зимой будет на двухподвесе Ghost ?
Хочу взять вне сезона зимой велосипед, и зимой же его и обкатать.

Вилка: RST First 32 Air SRL 120 mm Tapered
Задний амортизатор: X-Fusion E1 RL Air 120 mm

Что будет с задним амортизатором, и с вилкой? как ведет себя гидравлика в тормозах?

резину куплю шипованую. Сам делать не хочу.

• 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Ну скажем так, по песку на MTB достаточно проездил :)

Кстати, с песком управляемость похожа?

Кстати, с песком управляемость похожа?
ну песок он вязкий а снег скользкий(КЕП) но немного похоже.Самое максимально похожее это грязь или даже мокрая глина.Разница только в том что снег не липнит по отличию от грязи и глины.Липнит немного когда мокрый.

нарыл в гараже старые покрыхи - одна довольно-таки злая, вторая потертая, буду на зиму снимать Michelin XC Hard Terrain с вела потому как уж больно они гладенькие для зимы :)
думал злую ставить на перед, потертую назад, а ща вот задумался - а не пошиповать их саморезами? все равно я их не использовал уже несколько лет..

а ща вот задумался - а не пошиповать их саморезами? все равно я их не использовал уже несколько лет..
пошипуй.на покрышку ~120 саморезов и проклеивать изнутри джинсовой тканью на двухстаронний скотч.кстати две покришки шипуются целый день если перед телевизорои

пошипуй.на покрышку ~120 саморезов и проклеивать изнутри джинсовой тканью на двухстаронний скотч.кстати две покришки шипуются целый день если перед телевизорои

судя по всему у меня уйдет с неделю :) единственная возможность - это на работе в перерыв..
вот только поковырял в И-нете - разные советы - кто говорит оставлять снаружи не больше 2мм, кто оставлять весь саморез, кто - обрезать до самой резины.. :confused:

шуруповерт, пенопласт для упору та дерв'яна колодка для розпору покрихи - година пара
хз що ти там стільки робив
чи ти простою викруткою єбенив та ще дірки пробивав перед вкручуванням?

чи ти простою викруткою єбенив та ще дірки пробивав перед вкручуванням?
именно. летом не спешил никуда
кто говорит оставлять снаружи не больше 2мм
если планируешь по всех видах покрытия ездить.
кто оставлять весь саморез,
для снега и льда но нивкоем случае не для постоянных поездок по асвальту и плитке
кто - обрезать до самой резины..
только для асвальта и рыхлого снега но нивкоем случае не для льда и утоптанного снега

для льоду теж треба відкушувати. у лід ті шипи не влізуть, відповідно роздобуватимуть резину
довгі шипи мають сенс лише для добре втоптаного снігу, як на тротуарах у місті, для снігу, що хоч трошки мнеться, вже звичайної дибелої м'якої резини з глибоким протектором достатньо. тож як на мене, найвірніший варіант - дибелі говнодави з відкушеними шурупами. вони самі по собі добре триматимуться на усьому, крім льоду та дуже втоптаного снігу, а на останніх триматимуться невеличкими шипами, що залишилися після вікушування

доречі за годину я дві покрихи робив з відкушуванням. щоправда і для цього у мене спеціальний інструмент був - пневматичні кусачки. 21 століття бльо :)

для льоду теж треба відкушувати. у лід ті шипи не влізуть, відповідно роздобуватимуть резину
у меня саморезы с острыми кончиками и в покрышки качаю как летом 4-5 атмосфер.на льду остаются глубокие дырки а при экстренном торможении две глубокие борозды так как у меня саморезы в два ряда.покрышки первый год были как новые а на второй год я часто выезжал на асвальт и задняя покрыха порепалась слигка вокруг шипов.в этом году планирую поменять их местами.

з компом це на тиждень би розтягнулося
больше.зная себя яб всё лето делал:іржач: по телику хоть реклама давала возможность делом заниматся а за компом бывает леть в туалет сходить:іржач:

бля, и я хачу

і я хочу, заєбався раком на мтб їздити, але той вел на западенщині залишився, дуже вже через велику кількість проміжних точок повертався. а зараз у мене моцик головний - не мій, я без прав, але бльо мот це круто :D

але той вел на западенщині залишився
пичальна
типа съехал
а зараз у мене моцик головний - не мій, я без прав, але бльо мот це круто
:клас: экип не забудь купить.или хотябы шлем а то будет у тебя как у тирминатыря с мотоветки глаз дёргаться:іржач:

есть смысл брать семискоростную планетарку?

бу за нормальні гроші так, нову - ні. вісімка на хуйню дорожча, але у ній на порядок продуманіша система. чого тільки величезні головні гольчасті підшипники варті
до того ж нову 7 в україні напевно ніхто й не продає. а от вісімок достатньо. да й за бугром сімки ще пошукати треба на відміну від вісімок

на німецькому ібеї по 120 євро з місцевою доставкою десь вісімки тридцять шості. простіші моделі дешевше, але їх вони не завжди є. ще за 20-25 євро бариги привезуть. можливо дешевше знайти, але треба шукати і будуть це аукціони

а ще є варіант попитати у бариг, що тягають вели з європи. а можливо купити цілий вел. продаш усе - залишиться втулка за дуже приємною ціною :). щоправда так відірвати 36 вісімку мало ймовірно. точніш можна, але треба шукати і чекати
хоча раджу не паритися і не ганятися. шимани усі нормальні. шукай краще найвигідніший набір додаткових бонусів
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- сімка + роллерне гальмо + шатуни + динама з фарою + кльовий багажник за 2к. що не треба, продаш

Останнє редагування:
бу за нормальні гроші так, нову - ні. вісімка на хуйню дорожча, але у ній на порядок продуманіша система. чого тільки величезні головні гольчасті підшипники варті
до того ж нову 7 в україні напевно ніхто й не продає. а от вісімок достатньо. да й за бугром сімки ще пошукати треба на відміну від вісімок

на німецькому ібеї по 120 євро з місцевою доставкою десь вісімки тридцять шості. простіші моделі дешевше, але їх вони не завжди є. ще за 20-25 євро бариги привезуть. можливо дешевше знайти, але треба шукати і будуть це аукціони

а ще є варіант попитати у бариг, що тягають вели з європи. а можливо купити цілий вел. продаш усе - залишиться втулка за дуже приємною ціною :). щоправда так відірвати 36 вісімку мало ймовірно. точніш можна, але треба шукати і чекати
хоча раджу не паритися і не ганятися. шимани усі нормальні. шукай краще найвигідніший набір додаткових бонусів
- сімка + роллерне гальмо + шатуни + динама з фарою + кльовий багажник за 2к. що не треба, продаш

ну вот вариант мне интересный.

Назад
Зверху Знизу