4000 грн на місяць

Евробляхер протестует.

• Автор теми Автор теми pikkuus
  • Дата створення Дата створення
Я беру машину, которая мне интересна, во-вторых это гибрид с 3,5 литровым двигателем, а вы просто цепляетесь к словам:незнаю:

Хочешь премиум - плати. Нет денег на премиум - покупай то, на что денег хватает и что сможешь обслужить. А то форд фокус (и тому подобные авто) тебя не устраивают, надо именно лексус. У тебя комплексы какие-то?

Ви вважаете новий закон досконалим?

Я не експерт щоб робити такі висновки.
Я розумію що ті податки - це наповнення бюджету, а не сплата в нікуди.
І мати низькі податки - то дуже велика розкіш.
В більшості розвинених країн де низька вартість розмитнення авто - величезні податки інші, які сплачує кожен (а не так як у нас в конвертах все та в тіні). То якщо порахувати все, то там виходить податків на душу населення більше ніж у нас.

А ви прагнете розвитку зруйнованої країни та ще й мінімальних податків.
Так не буває.

Тому я радий що такий закон прийняли, який суттєво знижує вартість розмитнення авто. Чи можна краще? Напевно що можна. І буде краще.
Згодом, коли ми ще піднімемось на декілька сходинок у розвитку економіки країни.

Хочешь премиум - плати. Нет денег на премиум - покупай то, на что денег хватает и что сможешь обслужить. А то форд фокус (и тому подобные авто) тебя не устраивают, надо именно лексус. У тебя комплексы какие-то?

Блеать, шо за комплексы? То вам тазы пятнадцатилетние мешают, то лексусы не устраивают. Вы мне объясните почему растаможить в Грузии 600$, а в Украине 15000$ на сегодня?

Вы мне объясните почему растаможить в Грузии 600$, а в Украине 15000$ на сегодня?
Тому що у нас вже завтра буде 6000. Це величезний крок який ми зробили.
У кожної країни свій шлях розвитку.
Державний бюджет це складні "сообщающієся сосуди".
Не можна не вкладаючи туди нічого, брати звідтіля на розвиток і поточні потреби держави.
Я впевнений що ми Грузію наздоженемо згодом.

Грузія позбавилась впливу росії ще й 2008 році.
Ми лише у 2013.

не брат у тебя мышление рабское! тебе не похуй на чем будет ездить уборщица? я когда в Англии работал, у работника фермы машина была круче чем у хозяина фермы! а простой тракторист ездил на лендровере дискавери (кожа, рожа, все дела)! и там всех все устраивало.

не брат у тебя мышление рабское! тебе не похуй на чем будет ездить уборщица? я когда в Англии работал, у работника фермы машина была круче чем у хозяина фермы! а простой тракторист ездил на лендровере дискавери (кожа, рожа, все дела)! и там всех все устраивало.

Ти вгадав всі літери в моєму пості, проте жодного слова не зрозумів.

Тому що у нас вже завтра буде 6000. Це величезний крок який ми зробили.
У кожної країни свій шлях розвитку.
Державний бюджет це складні "сообщающієся сосуди".
Не можна не вкладаючи туди нічого, брати звідтіля на розвиток і поточні потреби держави.
Я впевнений що ми Грузію наздоженемо згодом.

Вот всё хорошо, в том, что вы написали, но " Грузію наздоженемо згодом" звучит как просто пиздец:плачу:

Вот всё хорошо, в том, что вы написали, но " Грузію наздоженемо згодом" звучит как просто пиздец:плачу:

В питанні розмитнення за 600 баксів, миж про це.

Взагалі Грузії до України багато в чому дуже далеко.
У нас значно краще положення.

Назад
Зверху Знизу