Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
помнится дедуля замер в прошлом году тоже зашиповалси![]()
и шо ты увиделъ?поэтому я приезжал на тебя посмотреть
и шо ты увиделъ?

намикаишь, шо тока такую корчу за 6 килодерева купить можно?У меня фсё задокументировано
замена поршневой буить, замена амморта, заметна тормозного диска\барабана, поржавевший бак, кривые рамы, действительно - все ***ня.
за 8к 125-150 китайця можна взяти нового. Брати бу дешевий китай я б не радив бо неправильною обкаткою двигло вбивається.
Совок ***** точно.
Китайці вже давно виправилися, роблять прийнятно. Звичайно це не японія, але й не сиплеться отак прям як ти кажеш, тим паче двигло. У мене самого напівкитай( геон), у знайомих є і таке ж, і відвертих китайців аля вайперу чи ліфану - основна проблема бак зафіксувати та постійно щось підкручувати зовні. З того, що треба доробити - замінити поворотники( стокові відвалюються одразу), проводку, домотати чи замінити слабенький генератор. З того, що непогано б було б заапгрейдити - світло, задні аморти, карб.
До двигла,рами, коліс претензій нуль. Ланцюг стоковий лайно жахливе.
Не зрозумів - ти єбався з ходовою, але двиг надійний. З чим єбався то? Ланцюг підтягував?
Єботні з китаєм набагато менше, можна сказати він їздить. Може не так жваво, якщо хотілося б, але їздить, а не стоїть на одвічному ремонті. Да й по запам зараз добре з китайчиками.
І ще раз зауважую - я кажу лише про малокубатурник, сенс якого неспішно возити твій зад.

Всё ***ня, не по-пацански. Вот другое дело совок - там клапан оторвёт, там коленвал в подшипнике заклинит. Достойные рыцаря дорог поломки.-крила, 2 шт
-щиток ланцюга, 1 шт
-демфер зірки, 1 шт
Тож загалом маємо:
-крила, 2 шт
-щиток ланцюга, 1 шт
-демфер зірки, 1 шт
-підшипники колеса, 2 шт
-рівняння колеса
Твої б проблеми корчеводам...
Взагалі це стандартні проблеми китайциклів, у процесі обкатки усі виявляються та виправляються.
У тебе, доречі, ще мало що відвалилося![]()
был у меня электрон в детстве. Ух и ****о .

все болезни от нервов...как только ктото вспомнит про восход - его аж трусит)))