Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Эротическое белье - подарок кому?

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Есть разница в комфорте, я же и не спорю. Хочешь комфортно ездить - покупай дорогое авто, нет вопросов. Но если ты покупаешь дорогой автомобиль для поднятия, как ты выразился, самоощущения и статуса в обществе - извини, но у тебя проблемы и глубокие комплексы. Я реально знаю одного типа, который за последние деньги, если можно так сказать, купил Лексус и регулярно на нём не ездит, т.к. реально нет денег не бензин. Вот тебе и самоощущение, вот тебе и статус.

пусть газ поставит и катается сколько хочет)

ЛС было посвящено переезду в Россию.

а чё не на польши?

Как связано это с написанным тут?

дык ленно ж было. В личку
А тут гляжу тему и... Майдана кусок. Чоб не ответить:)

Ну, ок.

что ей интереснее: книга или труселя?:)

hg3cae.webp

или таки бабло за рекламу тела?:)

Прорвало, блин:)
Подарил благоверной-ненаглядной-любимой комплект белья. От честно - она одела, я чуть штаны не об-это, хотя мне почти 40. А потом в разговоре фраза - "это ж ты себе подарок сделал, а не мне!". Подумал - таки да! Себе!
Собираюсь еще один купить - черный.

Задорнее была в подарке?

Прорвало, блин:)
Подарил благоверной-ненаглядной-любимой комплект белья. От честно - она одела, я чуть штаны не об-это, хотя мне почти 40. А потом в разговоре фраза - "это ж ты себе подарок сделал, а не мне!". Подумал - таки да! Себе!
Собираюсь еще один купить - черный.

Купи черно-белый. :D :D

Сайт ****Hub запропонував займатися ****ом в костюмах панд і знімати це на відео.

На думку представників сайту, такі ролики не тільки звернуть увагу на вимирання бамбукових ведмедів, але і допоможуть їм частіше розмножуватися. У відео вони закликають знімати відеоконтент для збереження популяції.

Дослідники виявили, що, коли панди дивляться своє "панда-****о", вони отримують імпульс для розмноження. Проблема з таким процесом полягає у тому, що самка готова до ****у лише кілька днів на рік.
Науковцям не вистачає відеороликів та кадрів гарної якості з таким відеозмістом, тому ****Hub пропонує людям зняти авторське "панда-****о", щоб спонукати панд до розмноження.
Окрім візуальної допомоги пандам, представники ресурсу пообіцяли перераховувати у фонд допомоги цим тваринам по 100 доларів за кожен опублікований на сайті ролик і по центу за кожен перегляд протягом місяця.
Зараз на сайті ****Hub більше двохсот роликів з ключовим словом Panda, кожен з яких зібрав десятки тисяч переглядів.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу