- Повідом.
- 13014

Ну посмотрім.А по лестнице как? Походка ещё так себе, есть куда стремиться))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну посмотрім.А по лестнице как? Походка ещё так себе, есть куда стремиться))
Пока только в Европе, но все же...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Как оказалось, все возможноЦе дрони. І саме "умєльци" їх і збирають.
Якщо бачила відео з камери FPV дрона - повинна розуміти, що над землею, вже метрів на 5 - зв'язок фатально гіршає, і на 3м пропадає зображення.
Так от - наземний дрон ОДРАЗу на висоті 0. Дальність дії в польових умовах - дестки метрів. Може пара сотень.
Для нього треба інфраструктуру розгортати з ретрансляторами, щоб так працювати з безпечної відстані, або робити автономні "винищувачі" всього що рухається на базі комп'ютерного зору.
"умєльцьі" - могли б таке зробити за підтримки держави, але - в плани держави це не входить.
Совместили ноги и колесики) Неплохое решение, движения более плавныеПодкрадывается, сука, так и хочется въебать. Лучше бы на колесиках ездил.
Совместили ноги и колесики) Неплохое решение, движения более плавные
То такий шрифт) А інші два слова російською норм?Перепрошую, але - ера, українською, или тогда уже эра.
Та я вообще растерялась на каком оно получилось по итогуТо такий шрифт) А інші два слова російською норм?
Но название все равно уже не актуальное, надр менять)Та я вообще растерялась на каком оно получилось по итогу![]()
Не знаю, в разных международных новостях пишут, что таки роботыПо теме:
в превосходство китайских роботов над американскими - верится с трудом, точнее - вообще не верится![]()
Китайцы опоздали.