Эпоха отживших девайсов

• Автор теми Автор теми juriks
  • Дата створення Дата створення
є телеящик, (тошиба по моєму) кінескопна. ніхто не купує.
Скоріше за все, знайти багато речей для передачі тим, хто їх потребує, не буде проблемою (особливо на ХФ, який охоплює місто і область). Знайдуться, мабуть, і майстри, які будуть готові час від часу оглядати (і, може, доводити до робочого стану) прилади для їх наступної передачі тим, кому вони необхідні. Вірогідно, не буде проблем і в організації мережі інформування про тих, хто дійсно потребує якийсь прилад.
На мій погляд, найбільша проблема для можливої організації такого волонтерського проекту - в тому, щоб знайти приміщення (бажано в центральній частині) де всі пожертвування будуть зберігатися (до того, коли вони після огляду фахівцями будуть передані адресатам). У 14-му році (і десь до 20-го) волонтерська громада цю проблему вирішувала - якась структура пожертвувала орендоване (але не використовуване) приміщення в готелі "Харків" і там зберігалися б/в комп'ютери, ноутбуки, які потім передавалися військовим. У даному випадку згодилося б якесь невелике приміщення, навіть підвального типу (мінімальна вимога - щоб там було електроживлення).

Первый жёсткий диск на 5 Мбайт загружают в самолёт PANAM, 1956
disk.webp

хто дійсно потребує якийсь прилад.
То, якщо не балувані. Бо доводилось чути "А, кінескопний, завеликий, без Т2 - не треба, мені б РКІ з вбудованою "цифрою" і т.і.

Скільки місцевими було відвезено у "Ромашку" у 2014, коли спалахнуло на Донбасі! Від електричних подовжувачів до пральних машин. Й далеко не всі були вдячні за таку турботу. Й відверто байдикували: ми втекли від війни - ВИ нам ВИННІ! Їх безкоштовно годували, організували опалення (колишній піонертабір ХТЗ раніше працював тільки влітку), а деяким узяти в руки мітлу та прибрати надворі було западло 🤬

А бійку двох самиць за привезений одяг б/в, ма'ть, до останнього свого подиху не забуду...

То, якщо не балувані. Бо доводилось чути "А, кінескопний, завеликий, без Т2 - не треба, мені б РКІ з вбудованою "цифрою" і т.і.

Скільки місцевими було відвезено у "Ромашку" у 2014, коли спалахнуло на Донбасі! Від електричних подовжувачів до пральних машин. Й далеко не всі були вдячні за таку турботу. Й відверто байдикували: ми втекли від війни - ВИ нам ВИННІ! Їх безкоштовно годували, організували опалення (колишній піонертабір ХТЗ раніше працював тільки влітку), а деяким узяти в руки мітлу та прибрати надворі було западло 🤬

А бійку двох самиць за привезений одяг б/в, ма'ть, до останнього свого подиху не забуду...
О, я в Ромашке два лета подряд отдыхал ) В 80-х

Назад
Зверху Знизу