Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми 1600
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 259
ЕН 1 группа

хочу заняться грузоперевозками на газели. вопрос какие налоги прийдется платить и примерно сколько это по деньгам? (как я понимаю открытие флп на едином налоге 1 категории, соц пакет, экологический сбор).

Останнє редагування модератором:
Нет. 2-я либо 3-я группа. 2-я группа ЕН - 215 грн. в месяц + ЕСВ (372,33 грн. по состоянию на 1 января., 3-я группа - 5% от дохода + тот же ЕСВ,

Оплата ЕН 1 группа

Подскажите оплата единого налога 1 группа 10% от мин. з/п 107 грн. за январь и февраль оплачивать на какие счета и в какие сроки?

на счета уплаты ЕН своего района в срок до 20 числа текущего месяца (включительно) - 20.01.12 - за январь, 20.02.12 - за февраль и т.п. Если 20 число выпадает на выходной день, срок оплаты не переносится

переход с 2 на 1 группу

возможен ли переход с 2 на 1 группу ЕН .Кокда подавал заявление ЕН ,сказали у вас есть производство столярных изделий-- это 2 группа ,но работаю сам ,без наемных лиц и оборот менее 100 тыс .В газете прочитал, что производство возможно отнести и к 1 группе ,так ли это .В налоговую еще не ходил ,не спрашивал ,может кто сталкивался с этим ?

Подскажите пожалуйста, ЧП на едином первая группа, прописан в Чугуеве, зарегестрирован в Чугуевской ОГНИ, есть в этом же городе адрес по которому арендую помещение и работаю.
В данный момент нашёл помещение в Харькове и хочу работать там, что для этого нужно???? Как всё сделать быстро и правильно???

Никто ничего не может подсказать или я что то не так спросил????

сюда пишем все пытання по 1 группе

Останнє редагування модератором:
скажите, если я торгую на рынке (1группа), какую официальную бумажку об оплате нужно выдать покупателю, если он попросит?

товарный чек, либо квитанция в котором указаны регистрационные данные, наименование товара, кол-во, цена и сумма

А эти товарные чеки и квитанции продаются в Факторе? Или самому нужно составить такой корешок документа?

И, нужно ли их выдавать, если покупатель не попросил?

А эти товарные чеки и квитанции продаются в Факторе? Или самому нужно составить такой корешок документа?

И, нужно ли их выдавать, если покупатель не попросил?

Да. Их можно купить в Факторе или в любом канцелярском магазине. Чек выдается покупателю по его требованию согласно закона о защите прав потребителей. Если не требует, то оно вам надо

эээээ нееет...все по справедливости, барышня уже была предупреждена кадато...и не успев выйти из отсидки, опять за свое...да так активно шо семками наплевала...ну а шо робыть? кому щаз лехко:) Эх, зря в нашей стране смертную казнь отменили...ой зря....правда и я не президент...что тоже очень даже зря....:)))))

возможен ли переход с 2 на 1 группу ЕН .Кокда подавал заявление ЕН ,сказали у вас есть производство столярных изделий-- это 2 группа ,но работаю сам ,без наемных лиц и оборот менее 100 тыс .В газете прочитал, что производство возможно отнести и к 1 группе ,так ли это .В налоговую еще не ходил ,не спрашивал ,может кто сталкивался с этим ?
Да. Если у Вас в гос.реестре виды деятельности соответствуют ниже перечисленными услугами (пункт 17-19).
Налоговый кодекс нам говорит:
291.4. Суб'єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:

1) перша група - фізичні особи - підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 150000 гривень;

291.7. Для цілей цієї глави під побутовими послугами населенню, які надаються першою та другою групами платників єдиного податку, розуміються такі види послуг:
1) виготовлення взуття за індивідуальним замовленням;

2) послуги з ремонту взуття;

3) виготовлення швейних виробів за індивідуальним замовленням;

4) виготовлення виробів із шкіри за індивідуальним замовленням;

5) виготовлення виробів з хутра за індивідуальним замовленням;

6) виготовлення спіднього одягу за індивідуальним замовленням;

7) виготовлення текстильних виробів та текстильної галантереї за індивідуальним замовленням;

8) виготовлення головних уборів за індивідуальним замовленням;

9) додаткові послуги до виготовлення виробів за індивідуальним замовленням;

10) послуги з ремонту одягу та побутових текстильних виробів;

11) виготовлення та в'язання трикотажних виробів за індивідуальним замовленням;

12) послуги з ремонту трикотажних виробів;

13) виготовлення килимів та килимових виробів за індивідуальним замовленням;

14) послуги з ремонту та реставрації килимів та килимових виробів;

15) виготовлення шкіряних галантерейних та дорожніх виробів за індивідуальним замовленням;

16) послуги з ремонту шкіряних галантерейних та дорожніх виробів;

17) виготовлення меблів за індивідуальним замовленням;

18) послуги з ремонту, реставрації та поновлення меблів;

19) виготовлення теслярських та столярних виробів за індивідуальним замовленням;

20) технічне обслуговування та ремонт автомобілів, мотоциклів, моторолерів і мопедів за індивідуальним замовленням;

21) послуги з ремонту радіотелевізійної та іншої аудіо- і відеоапаратури;

22) послуги з ремонту електропобутової техніки та інших побутових приладів;

23) послуги з ремонту годинників;

24) послуги з ремонту велосипедів;

25) послуги з технічного обслуговування і ремонту музичних інструментів;

26) виготовлення металовиробів за індивідуальним замовленням;

27) послуги з ремонту інших предметів особистого користування, домашнього вжитку та металовиробів;

28) виготовлення ювелірних виробів за індивідуальним замовленням;

29) послуги з ремонту ювелірних виробів;

30) прокат речей особистого користування та побутових товарів;

31) послуги з виконання фоторобіт;

32) послуги з оброблення плівок;

33) послуги з прання, оброблення білизни та інших текстильних виробів;

34) послуги з чищення та фарбування текстильних, трикотажних і хутрових виробів;

35) вичинка хутрових шкур за індивідуальним замовленням;

36) послуги перукарень;

37) ритуальні послуги;

38) послуги, пов'язані з сільським та лісовим господарством;

39) послуги домашньої прислуги;

40) послуги, пов'язані з очищенням та прибиранням приміщень за індивідуальним замовленням.

ЕН 1 группа.Возможна ли оплата через Приват 24?Кто даст реквизиты на оплату и суммы оплат для ЕН и ПФ в Коминтерновскую налоговую.Первый раз буду платить.И что писать в назначении платежа?

Останнє редагування:
ЕН 1 группа.Возможна ли оплата через Приват 24?Кто даст реквизиты на оплату и суммы оплат для ЕН и ПФ в Коминтерновскую налоговую.Первый раз буду платить.И что писать в назначении платежа?

Единый налог:
Отримувач : УДКСУ Комінтернівського р-на м. Харкова
ОКПО 37999680
т/с 33214866700005
Банк ГУДКСУ в Харьковской обл.
МФО 851011
Призначення платежу *;101;ИНН;18050401;Єдиний податок за (период) 2012р. ФО-П (ФИО)

ЕСВ

Отримувач : УПФУ у Комінтернівському р-ні м. Харків
ОКПО 22682715
т/с 37194076002028

Банк ГУДКСУ в Харьковской обл.
МФО 851011
Призначення платежу *;101; ИНН; ЄСВ з мін. з/п 34,7% за (период) 2012г. (обязательно рег. № по ПФУ) ФО-П (ФИО)

Назад
Зверху Знизу