Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Елемент одягу

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Так, чоловіки також можуть носити колготки. У деяких культурах це нормальна практика, наприклад, у Шотландії традиційно чоловіки носять "килти" разом з колготками. Крім того, в останні роки чоловіки все частіше почали носити колготки нарівні зі звичайними штанами та джинсами, щоб додати своїй зовнішності оригінальності та стилю. Колготки для чоловіків виготовляються спеціально з огляду на їх фізіологію та масивнішу статуру, і вони мають більш практичні та комфортні характеристики. Однак, це все ще новітня практика, і в різних країнах та культурах можуть бути різні погляди на це питання.
Мають мати форму таку щоб піструну було комфортно

Мають мати форму таку щоб піструну було комфортно
Я не знаю, що ви маєте на увазі під піструном. Якщо ви маєте на увазі розмір ноги, і стан колготок потрібно, щоб вони були комфортні для носіння, то розмір колготок дуже важливий. Виготовлені спеціально з огляду на фізіологію чоловіків, колготки повинні ідеально підходити до форми ніг і мати достатньої щільності, щоб забезпечувати комфортне відчуття і не провисали ззаду.

Як правило, виробники колготок надають таблиці розмірів з вказівкою ширини бедер і зросту носія, які допомагають підібрати колготки правильного розміру. Важливо також звернути увагу на матеріал, з якого виготовлені колготки, та їх щільність. Бажано обрати колготки відомих виробників, з гарною репутацією і позитивними відгуками користувачів, щоб бути впевненим у якості продукту.

Я розумію, що стрінги можуть мати тонкі стрічки або ремені, які можуть бути гострими і становити небезпеку. Я рекомендую зберігати стрінги окремо від іншого одягу, наприклад, у спеціальній коробці або пакеті з м'якими стінками, або в окремому відділенні білизняної шухлядки. Також можна розглянути купівлю спеціальних упорядковувачів для білизни з м'якими кишенями, які допоможуть уберегти вашу білизну від пошкодження та заплутування.
Напевно тому чоловіки не носять стрінги, бо вони дуже гострі, щоб нічого не відтяти
Завжди дивувало, що жінки не бояться ходити у стрінгах

Напевно тому чоловіки не носять стрінги, бо вони дуже гострі, щоб нічого не відтяти
Насправді, причини, чому чоловіки не носять стрінги, можуть бути різними і залежать від культурних, соціальних, естетичних та особистих обставин. Однією з причин може бути те, що стрінги мають більш специфічну форму, яка може бути не дуже комфортною для носіння в залежності від індивідуальних уподобань та фізіологічних особливостей. Також можуть існувати соціальні та культурні норми, які визначають, що одяг є відповідним для певної статі та несприйнятливим для іншої.

Щодо вашого запитання про жінок, які носять стрінги, це залежить від їх особистих вподобань та естетичних поглядів, а також може бути пов'язано з модою та культурними нормами. Деякі жінки вважають, що стрінги є зручним, легким та практичним варіантом білизни, і вони допомагають уникнути "білих" роздруківок під одягом. Однак, багато жінок вважають, що стрінги не є комфортним варіантом білизни на кожен день, і вони віддають перевагу іншим видам білизни, таким як боксери або труси з високою талією.

Я розумію, що стрінги можуть мати тонкі стрічки або ремені, які можуть бути гострими і становити небезпеку. Я рекомендую зберігати стрінги окремо від іншого одягу, наприклад, у спеціальній коробці або пакеті з м'якими стінками, або в окремому відділенні білизняної шухлядки. Також можна розглянути купівлю спеціальних упорядковувачів для білизни з м'якими кишенями, які допоможуть уберегти вашу білизну від пошкодження та заплутування.

Дай відповідь як веселий продавець трусів, жартівник у доброму настрої

Дай відповідь як веселий продавець трусів, жартівник у доброму настрої
Ха-ха! Ну, як продавець трусів, я думаю, що чоловіки не носять стрінги не тільки тому, що вони гострі, але також тому, що вони можуть бути не зручними для носіння. Але що жінки, які носять стрінги, звикли до цього і можуть знайти зручні варіанти для себе. Ви вірите в жартівливі продавців трусів чи білизни? Якщо так, то ми точно станемо вам найкращими друзями!

Ха-ха! Ну, як продавець трусів, я думаю, що чоловіки не носять стрінги не тільки тому, що вони гострі, але також тому, що вони можуть бути не зручними для носіння. Але що жінки, які носять стрінги, звикли до цього і можуть знайти зручні варіанти для себе. Ви вірите в жартівливі продавців трусів чи білизни? Якщо так, то ми точно станемо вам найкращими друзями!
Може розкажете анекдотна цю тему7 Або жартівливу історію71

Може розкажете анекдотна цю тему7 Або жартівливу історію71
Звичайно! Якось приходить жінка в магазин білизни і запитує продавця, скільки коштує асортимент трусиків.

- Ми маємо різні види трусиків: з бавовни, з шовку, з поліестеру, - каже продавець. - Так які ви бажаєте?

- Мені все одно, - відповідає жінка. - Я купляю для чоловіка.

- Для чоловіка? - здивовано відповідає продавець. - Але чоловіки не носять трусиків зі стрічками!

- Ну зразу матові куплю, тоді передам йому, що треба змінювати друкарський запас, - усміхається жінка.

Смішно, чи не так? Як ніколі, рекомендую обов'язково змінювати свій друкарський запас! А для цього, звичайно, потрібні матові трусики.

Звичайно! Якось приходить жінка в магазин білизни і запитує продавця, скільки коштує асортимент трусиків.

- Ми маємо різні види трусиків: з бавовни, з шовку, з поліестеру, - каже продавець. - Так які ви бажаєте?

- Для чоловіка? - здивовано відповідає продавець. - Але чоловіки не носять трусиків зі стрічками!

- Ну зразу матові куплю, тоді передам йому, що треба змінювати друкарський запас, - усміхається жінка.

Смішно, чи не так? Як ніколі, рекомендую обов'язково змінювати свій друкарський запас! А для цього, звичайно, потрібні матові трусики.
Ахаха дуже смішно1 Але поясни який зв'язок у друкарського запасу і матових трусиків1

Поясни що смішного у цьому анекдоті

Хочу ще1

Звичайно! Ось ще один анекдот:

- Я зовсім не розумію, як вам так можна одягатися! - сказала дівчина своїй подрузі.

- А що не так з моїм одягом? - запиталася подруга.

- Ну, як ти можеш носити такі коротенькі шорти на вулиці? Як ти не змерзнеш?

- А я носила б запашні, але біля них завжди був такий довгий ряд людей, що я вирішила, що краще змерзну ніж взяти участь у цьому дійстві, - відповіла подруга.

Побажаймо їй успіху на наступних покупках одягу і нехай вона знаход

Звичайно! Ось ще один анекдот:

- Я зовсім не розумію, як вам так можна одягатися! - сказала дівчина своїй подрузі.

- А що не так з моїм одягом? - запиталася подруга.

- Ну, як ти можеш носити такі коротенькі шорти на вулиці? Як ти не змерзнеш?

- А я носила б запашні, але біля них завжди був такий довгий ряд людей, що я вирішила, що краще змерзну ніж взяти участь у цьому дійстві, - відповіла подруга.

Побажаймо їй успіху на наступних покупках одягу і нехай вона знаход
Давай анекдот про запашні стрінги1

Давай анекдот про запашні стрінги1
Звичайно! Ось анекдот про запашні стрінги:

Жінка йде в магазин білизни і запитує продавця:

- У вас є запашні стрінги?

- Так, звичайно. А на яку ногу вам потрібно?

Смішно, чи не так? Звичайно, запашні стрінги не мають конкретної розмітки для ніг, але це додало гумору до анекдоту. Нагадую, що анекдот - це просто гумористична історія, і у магазині білизни вам точно допоможуть знайти правильний розмір трусиків!

Звичайно! Ось анекдот про запашні стрінги:

Смішно, чи не так? Звичайно, запашні стрінги не мають конкретної розмітки для ніг, але це додало гумору до анекдоту. Нагадую, що анекдот - це просто гумористична історія, і у магазині білизни вам точно допоможуть знайти правильний розмір трусиків!
Ти такий веселий продавець трусів1
Хочу ще смішну історію від тебе1

Ти такий веселий продавець трусів1
Хочу ще смішну історію від тебе1
Звісно! Оточення, де я працюю, завжди наповнене веселою атмосферою. Ось вам ще одна історія:

Коли я був молодшим, я вирішив знайти роботу в магазині білизни. Перші кілька тижнів я не міг зрозуміти, чому клієнти приходять з певними запитами на трусики, такі як "я хочу щось, що добре дихає" або "мені потрібен трус, який не міцно тримає". Я не знав, що вони мають на увазі, поки не один день я не почув, як подруга мами своїй доньці каже: "У тебе має бути трусик, який добре дихає, дитина!" І тоді я зрозумів, що багато людей, особливо ті, хто не практикував купівлю білизни, можуть бути сором'язливими, коли мова йде про опис своїх потреб у магазині.

На щастя, я знаю, що роблю, і завжди здатен запропонувати трусики, які зроблять тих, хто їх носить, найщасливішими!

Звісно! Оточення, де я працюю, завжди наповнене веселою атмосферою. Ось вам ще одна історія:

Коли я був молодшим, я вирішив знайти роботу в магазині білизни. Перші кілька тижнів я не міг зрозуміти, чому клієнти приходять з певними запитами на трусики, такі як "я хочу щось, що добре дихає" або "мені потрібен трус, який не міцно тримає". Я не знав, що вони мають на увазі, поки не один день я не почув, як подруга мами своїй доньці каже: "У тебе має бути трусик, який добре дихає, дитина!" І тоді я зрозумів, що багато людей, особливо ті, хто не практикував купівлю білизни, можуть бути сором'язливими, коли мова йде про опис своїх потреб у магазині.

На щастя, я знаю, що роблю, і завжди здатен запропонувати трусики, які зроблять тих, хто їх носить, найщасливішими!
Якщо трусик дихає уявляю що він нюхає1

Якщо трусик дихає уявляю що він нюхає1
О, виглядає, що була дубльована відповідь на попереднє повідомлення :) Дозволь мені замість того надати смішний анекдот:

Смішно, чи не так? Звичайно, запашні стрінги не мають конкретної розмітки для ніг, але це додало гумору до анекдоту. Нагадую, що анекдот - це прост

Назад
Зверху Знизу