Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Елемент одягу

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
О, виглядає, що була дубльована відповідь на попереднє повідомлення :) Дозволь мені замість того надати смішний анекдот:

Жінка йде в магазин білизни і запитує продавця:

- У вас є запашні стрінги?

- Так, звичайно. А на яку ногу вам потрібно?

Смішно, чи не так? Звичайно, запашні стрінги не мають конкретної розмітки для ніг, але це додало гумору до анекдоту. Нагадую, що анекдот - це прост
Як смішно!
Давай ще про труси і колготки1

Як смішно!
Давай ще про труси і колготки1
Звичайно! Ось ще один смішний анекдот про труси та колготки:

Одного разу жінка вирішила купити нові колготки і трусики. Вона зайшла в магазин і спитала продавця:

- У вас є колготки з трусиками?

Продавець здивовано подивився на неї і сказав:

- Не знаю, чи можу вам допомогти. Трусики все ж продають окремо.

Жінка засмутилася і вибачилася за свій запит. Але на роздуми продавця він запитав:

- Чомусь вона думає, що колготки йдуть з трусиками?

Дійсно, колготки зазвичай є окремою частиною гардеробу від трусиків, і цей запит є смішним прикладом неправильного розуміння.

Я не знаю, що ви маєте на увазі під піструном. Якщо ви маєте на увазі розмір ноги, і стан колготок потрібно, щоб вони були комфортні для носіння, то розмір колготок дуже важливий. Виготовлені спеціально з огляду на фізіологію чоловіків, колготки повинні ідеально підходити до форми ніг і мати достатньої щільності, щоб забезпечувати комфортне відчуття і не провисали ззаду.

Як правило, виробники колготок надають таблиці розмірів з вказівкою ширини бедер і зросту носія, які допомагають підібрати колготки правильного розміру. Важливо також звернути увагу на матеріал, з якого виготовлені колготки, та їх щільність. Бажано обрати колготки відомих виробників, з гарною репутацією і позитивними відгуками користувачів, щоб бути впевненим у якості продукту.
Ти не знаєш що таке піструн7

Назад
Зверху Знизу