Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Присунул англичанке своейЗамечу, что Мисик по образованию - ветеринар![]()
Мацква это вроде мксбув ще "таргет масква"...
Железные были 3х2 метраА чо були? І щас єсть 🤷♀️
Аааа... то давно 😳Железные были 3х2 метра
Просто не смогли пережить кризис 2008 и доллар по восемьМне кажется проблема МКС была в том, что они решили отркыть слишком много магазинов по всему городу...
Это не булочная, телевизор человек покупает не каждые 2 дня.
А Ви помнітє іхній бєсплатний туалєт, а потім платний? А кахвэшку? А піво на лавочках возлє входа? МмммОч жаль таргет, я там любила шоркацця
Хм...піво не помню, а кахвешку да... и ще кулінарія там була неплоха 😍 трубочки с нАчинкою купляла частенькоА Ви помнітє іхній бєсплатний туалєт, а потім платний? А кахвэшку? А піво на лавочках возлє входа? Мммм![]()
Вас шо - ніколи нє приглашалі на піво на лавочках возлє Таргєта? Ви многоє потерялі. А кто бил побагачє - той ходив у кахвэ "Чашка" рядом с чєбурекамі. Чєбурєкі-то хоч помнітє? А совсєм уж пролєтаріат остограмлівался послє работи в тамошєй налівайкє. Ілі налівайку тожє не помнітє?Хм...піво не помню
Та я ж тойво ...с інтілігєнциї ... 😳 які налівайкіВас шо - ніколи нє приглашалі на піво на лавочках возлє Таргєта? Ви многоє потерялі. А кто бил побагачє - той ходив у кахвэ "Чашка" рядом с чєбурекамі. Чєбурєкі-то хоч помнітє? А совсєм уж пролєтаріат остограмлівался послє работи в тамошєй налівайкє. Ілі налівайку тожє не помнітє?![]()
А як Ви розлаблюєтєсь?Та я ж тойво ...с інтілігєнциї ... 😳 які налівайкі
Ну як то так стараюс 😳Нє напружуєтєсь?