Все це така ж совкова бредятина.
Якість була низькою, а деякі окремі випадки просто виключенням з-за дибелості, що була викликаною лише застарілими технологіями та похуїзмом бо й так куплять. Мало того - з заводу нормально не працювало часто та потребувало обслуговування одразу.
До того ж ламались твої улюблені холодильники, ще й як. Просто ти бачив лише окремі випадки тих, яким пощастило прожити довго, а набагато більшу частину вже поламаних ні - класична "ошибка выжившего"(хйл).
Може ти трешак лише купуєш? Бо в мене я й не пам'ятаю, щоб щось зламалось швидче, ніж морально застаріє та заєбе - хоч холодильник чи мікрохвильовка, хоч пк/телефон/приставка/телевізор, хоч велосипед чи мот, хоч шмотки чи взуття, хоч палатка, рюкзак чи інший туристичний стаф, хоч...
Ні, в мене, як і у всіх, іржавів піддон мікрохвильовки, розбивались втулки мішалок хлібопічки і навіть відуха горіла( в самому прямому сенсі цього слова), але вони відпрацювали більше, ніж треба, та були з радістю замінені на більш сучасні. І якщо в мене післязавтра заглохне телефон, то я з радістю його заміню - бо за два роки він застарів. Але не хоче, падла, знущається з мене.